HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benimde bir düşüğüm var.artık adet belirtisi mi gebelik mi karıstırır oldum devreler yandı bende:)Allahım seninde ,benimde ,hepimizinde yüzümüzü güldürsün inşallah.

kızlar selam..eğer twitter kulklanıyorsanız Central hospital'in kadın doğum doktorları şu anda online olarak gebelikle ilgili tüm sorularınızı yanıtlıyorlar bir bakın isterseniz..tweet adresi @CentralTR

benimde bir düşüğüm var.artık adet belirtisi mi gebelik mi karıstırır oldum devreler yandı bende:)Allahım seninde ,benimde ,hepimizinde yüzümüzü güldürsün inşallah.

aynen öyle insan öyle mi değil mi diye düşünüp duruyor gerçekten her belirtiyi gebeliğe yoruyoruz falan :) Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah tatlı bol bebişli haberler gelsin inşallah:)

dün doktora kayınvalideyle gittik sıramızı beklerken bitirdi beni ya korkudan zten! yok 3 ay çok dikkat etmeliymişim eğer allah korusun ilki düşük olunca bidaa tutma ihtimali çok zor olurmuş?? o 3 çocuğpundada düşük tehlikesi yaşamışş hep iğneler yemiş 9 ay:)) çöktüm zaten ben doktora girene kadar yaaaa moral vermek mi şmdi bu?? snra gelinler fena derler!! kaynanalarda bazen düşüncesz olabiliolarrr!!!! sanki o bebeği ben tutuorum yaaa!! herşey allahın elinde rabbimm ömür verdiği sürece o zaten benmle dimi ama????*

canım öyle bişey yok eskiler düşüğün ayağı içinde olur derler benim annem ilkini düşürmüş sonra arkaarkaya kalmış inanma ve allahım korusun bebişini inş öle bişey olmaz iyi düşün iyi olsun

Merhaba Kizlar,

Ne var ne yok? Bugun varmi mutlu haberlerimiz ?

Bisoluk kiz uzme sen kendini ne bakiyon kaynana herkesin bunyedi Allahin takdiri baska . Sen kendine iyi bak gorevlerini yerine getir gerisi hepimiz icin Allah'in bilecegi is..
Bu arada mide bulantin varmi benim bugun cok fazla var kusmuyorum ama midem hep hareketi bulanti ogurme istegi var.

evet öle ayrıntıya takılan herşeyi düşünen insanlarla yaşamak zor.. benim kayınvalidemde öle bazen çileden çıkarıyo beni.. sende çokçok haklısın.. şimdi ne desem bilemiyorumda yanlış bişey derim olmaz. sen en iyisi ortama onların davranışlarına göre davran.. Hayırlısı olsun.. Rabbim sana kolaylık versin ne deyim zor bir durum.. hiç sıkma ama canını.. onlar olmadan eşinle mutluysan gerisi boşş

Nihayet gelebildim canlar, nasılsınız bakalım?
Sabah 9:30dan beri toplantı üstüne toplantı, ay dağıldım walla yaaaaa...

testin coksa süper hergün yap tatlım bugünü de degerlendir silik milik günasırı mik mik sart

meleklerim bir derdim var artık tutamam içimde

ya ben soğan kürü yapacağım ama hala adet olmadım. ne zaman başlanması gerektiğinide bilmiyorum açıkçası.

iltihap söküyodu dimi bu:26:

Soğan kürü iltihap söküyor. Adetin 3. Gününde başlıyorsunuz ve 15 gün kullanıyorsunuz. Ben de düşünüyorum başlamayı ama rahim filmi çektirdim 1 hafta önce iltihaplar atılmış mıdır kulllanmama gerek yok mu soğankürünü

meleklerim bir derdim var artık tutamam içimde

ya ben soğan kürü yapacağım ama hala adet olmadım. ne zaman başlanması gerektiğinide bilmiyorum açıkçası.

iltihap söküyodu dimi bu:26:

canım ben soğan suyu kürünü kullandım hemen söyleyim adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun 15 gün içiyosun...

ben daha ne zaman adet olacağımı bilmiyorumki yaaa offf:26: doktor bana antibiyotik verdi iltihap için ama onu içince kusuyorum midem almıyo soğan kürünü denemek istiyorum belki içebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…