- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.621
Amin canım hayırlısı inşallah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim.. ben normal yolla denedim iki ay önce düşük yapmıştım şimdi tekrar istiyoruz bakalım kısmetse olur inşallah..
sol kasığımda var benimde kasılma oluyor ara sıra 3 gündürde bel ağrısı ilk önce tam ortadaydı ağrı şimdi komple yayıldı..
benimde bir düşüğüm var.artık adet belirtisi mi gebelik mi karıstırır oldum devreler yandı bende:)Allahım seninde ,benimde ,hepimizinde yüzümüzü güldürsün inşallah.
dün doktora kayınvalideyle gittik sıramızı beklerken bitirdi beni ya korkudan zten! yok 3 ay çok dikkat etmeliymişim eğer allah korusun ilki düşük olunca bidaa tutma ihtimali çok zor olurmuş?? o 3 çocuğpundada düşük tehlikesi yaşamışş hep iğneler yemiş 9 ay:)) çöktüm zaten ben doktora girene kadar yaaaamoral vermek mi şmdi bu?? snra gelinler fena derler!! kaynanalarda bazen düşüncesz olabiliolarrr!!!! sanki o bebeği ben tutuorum yaaa!! herşey allahın elinde rabbimm ömür verdiği sürece o zaten benmle dimi ama????*
buraya taşınmadan öncede arabayla 5 dk uzaklıkta oturuyoduk haftada 1 giderdik yine canım ama hergün hiç gitmedik.şimdi bu model seçme olayları bitsin o zaman belli olur.bazen diyorum bebek için erken sanırım biz daha olmamışız diye düşünüyorum.çok soğudum çünkü midem bulanıyo artık.ailece o kadar ayrıntılı düşünüyolar o kadar ince detaylara takılıyolarki adım atarken deli gibi düşünür oldum.ve biz evlenirken ne annesi ne babası hiççç istemedi çok uğraştılar ayrılalım diye ben şimdi onları adam yerine koyup evlerine gidip saygıda kusur etmiyosam kendi huzurum için.çünkü bizim evdeki mutluluğumuz benim onlarla iyi olmama bağlı çok kötü bi durumdayım yani..
testin coksa süper hergün yap tatlım bugünü de degerlendir silik milik günasırı mik mik sarttamamdır sağolasın canım. yumurtlama günlerim 3 mart civarı diye tahmin ediyorum. galiba o yüzden silik çıktı. yumurtlamamı da kaçırmak istemiyroum. yarın yine yapıcam zaten testim çok. bugünü değerlendireyim o zaman. ne olur ne olmaz.
kızlar hamileeeyim çok heycanlıyımama kanamam var ya
testin coksa süper hergün yap tatlım bugünü de degerlendir silik milik günasırı mik mik sart
meleklerim bir derdim var artık tutamam içimde
ya ben soğan kürü yapacağım ama hala adet olmadım. ne zaman başlanması gerektiğinide bilmiyorum açıkçası.
iltihap söküyodu dimi bu:26:
Soğan kürü iltihap söküyor. Adetin 3. Gününde başlıyorsunuz ve 15 gün kullanıyorsunuz. Ben de düşünüyorum başlamayı ama rahim filmi çektirdim 1 hafta önce iltihaplar atılmış mıdır kulllanmama gerek yok mu soğankürünü
erhaba elselcim seni çalışmalar bugün galibabenimde yarın başlıyor
bu hafta kampa girmemiz lazım şekerim hihihi
canım ben soğan suyu kürünü kullandım hemen söyleyim adet bittikten 7 gün sonra başlıyosun 15 gün içiyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?