HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben daha ne zaman adet olacağımı bilmiyorumki yaaa offf:26: doktor bana antibiyotik verdi iltihap için ama onu içince kusuyorum midem almıyo soğan kürünü denemek istiyorum belki içebilirim.

canım o zaman adet olmayı bekleme hemen başla bence zaten soğan suyu iltihap atıyor,şart değil adet olunca içmen..

testin coksa süper hergün yap tatlım bugünü de degerlendir silik milik günasırı mik mik sart

ay evet canım mik miksiz olmıycak kampa giriyoruz bu hafta.
teste günde iki defa yapacaksanız 8 saat ara ile yapın diyor. bu konuda ne dersin canım. bir kere yeterli mi yoksa iki kere yapmalımıyım. öğlen 13.30 da yapmıştım gerçi. o zman 2. si yetişmez. bilemedim şimdi. sen nasıl yapmıştın şeker.

bncede yok zaten de ne yani bu şmdi yersiz knşmaktan başka bişi değil işteee kaynana nolcak

haklısın hayatım:)) buğün çok bulantım yok ama hersabah kahvaltıda haşlanmış yumurta yiorum ya ondan snra bi bulantı oluo snra portal suyu fln sıkıp içnce geçio dene istersen cnm. sen keseyi grdün dimiiiii

q . insallah tatlim,8 aydir burdayim ve kadin dogumcu acil dahiliyeye git deyince,bildigim herhangi bir doktor olmayinca boyle ilginc bir doktora benzer birseyle karsilastim :)

yok kuzum yaa 1 kere yap yeter dogru sonuca ulasılıyo 1 kereylede zaten sen simdi birazcık koyulasmıs çizgiyi görünce anlıcaksın ertesi gün daha koyu olucagını işte o günlerde üst üste mik miktesti herzaman aynı saatte yapmaya calıs ama canımm

q
. insallah tatlim,8 aydir burdayim ve kadin dogumcu acil dahiliyeye git deyince,bildigim herhangi bir doktor olmayinca boyle ilginc bir doktora benzer birseyle karsilastim :)

hiçç sallamaya değmez tatlım doktor kılıklı öküzzz nolcakkk:))))) çevrendekilere sor soruştur tavsiye edilen doktorlara gtmeye çalış cnmmmmm

pislikk takvim çok güzel olmuş
may beybi hayırlı olsun takvimin darısı başıma

inşallahhh bebeğimmm... allakım en kısa zamanda herkese nasip etsin...

kızım gitsene dktora töbe yaaa

bi solukkk bebekkkk kızlarr benim kasığımda inceden inceden ağrı varrr normal mi bu sizdede oluyormuuu ayağa kalkınca geçiyooo benim velet beni oturtmucak herhalde şimdiden sıpaa

bi solukkk bebekkkk kızlarr benim kasığımda inceden inceden ağrı varrr normal mi bu sizdede oluyormuuu ayağa kalkınca geçiyooo benim velet beni oturtmucak herhalde şimdiden sıpaa
normal bebem normal bende de özellikle senin kadarken iyice vardı simdi az az oluyo ama bi ara gece sagdan sola dönerken bile uyanıyodum agrıya korkma sakın kanama olmadıgı sürece normal

Kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta yazmıştım , bugun kan verdım biraz önce 1 saat sonra sonucu alıcam ama ölmek üzereyim heycandan korkudan

Kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta yazmıştım , bugun kan verdım biraz önce 1 saat sonra sonucu alıcam ama ölmek üzereyim heycandan korkudan
ayy insallah hamilesindir canım bu bekleyiş cok gergin oluyo ama az kalmıs senin su gibi gecer 1 saat sonuc güzel olsundakac gün gecti bat idrar testi yapmısmıydın??

ayy insallah hamilesindir canım bu bekleyiş cok gergin oluyo ama az kalmıs senin su gibi gecer 1 saat sonuc güzel olsundakac gün gecti bat idrar testi yapmısmıydın??

22 şubattta adet olmam lazımdı olmadım 22 şubattan beri hergun idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik en son akşam yaptım koyulaştı ikinci çizgi ama onca zaman umudum o kadar kırılmıştı korkuyorum ya yine yoksa diye her ay onlarca test yapardım allahım ne zaman çift çizgi görücem derdim gördüm ama ya yanlışsa ya birazdan kan tahlili negatıfse

canım o zaman adet olmayı bekleme hemen başla bence zaten soğan suyu iltihap atıyor,şart değil adet olunca içmen..

canım iltihap söküyor yanlız sogan suyu ara lekenmede yapıyo yaparsa hemen bırak

ayyy çok masraflı oluyorum farkındayım ama şu soğan kürünün tarifini verirmisiniz yarın sabah başlayaym yapmaya.

hahahhhaaa heriflerinde canına minnet yaa hehee

goooooddd morniiiiinngggg :):)
internetim bağlandıı ooohhh
napıyosunuuzz kızlaar

sonunda hayırlı olsun canım sabah hallettik diye mail gelmişti bana

ya öyleyse ya böyleyse diye düşünürken ya hamileysem diye düşünmeye fırsatın kalmıyor anlaşılan canım stres yapma keyfini çıkar inşallah hamilesindir ama böyle stresle varsa bebeğinede zarar verirsin. hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz

cnm ben sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluo nöbet nöbet gelio işte.. bide belimm kopuo sankii.... şikayet etmiorm tabyki ama belirtiler tutuomu die yani şey ettm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…