- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.641
ben daha ne zaman adet olacağımı bilmiyorumki yaaa offf:26: doktor bana antibiyotik verdi iltihap için ama onu içince kusuyorum midem almıyo soğan kürünü denemek istiyorum belki içebilirim.
testin coksa süper hergün yap tatlım bugünü de degerlendir silik milik günasırı mik mik sart
canım öyle bişey yok eskiler düşüğün ayağı içinde olur derler benim annem ilkini düşürmüş sonra arkaarkaya kalmış inanma ve allahım korusun bebişini inş öle bişey olmaz iyi düşün iyi olsun
bncede yok zaten de ne yani bu şmdi yersiz knşmaktan başka bişi değil işteee kaynana nolcak
Merhaba Kizlar,
Ne var ne yok? Bugun varmi mutlu haberlerimiz ?
Bisoluk kiz uzme sen kendini ne bakiyon kaynana herkesin bunyedi Allahin takdiri baska . Sen kendine iyi bak gorevlerini yerine getir gerisi hepimiz icin Allah'in bilecegi is..
Bu arada mide bulantin varmi benim bugun cok fazla var kusmuyorum ama midem hep hareketi bulanti ogurme istegi var.
. insallah tatlim,8 aydir burdayim ve kadin dogumcu acil dahiliyeye git deyince,bildigim herhangi bir doktor olmayinca boyle ilginc bir doktora benzer birseyle karsilastim :)bu konularda doktor çok çok önemli cnm kendini rahat hissedebileceğin bir doktor çıkar inşalllah karşına iice araştrn ama sizde:) okurken sinirlerin kalktı!!! bebekler olsa olsa melek olur... gerizekalının kendisi olduğu ortada!!!!!! nese morallerimizi bozmayalımmm gelsinn bebişleeeerrrr:)))
meleklerim bir derdim var artık tutamam içimde
ya ben soğan kürü yapacağım ama hala adet olmadım. ne zaman başlanması gerektiğinide bilmiyorum açıkçası.
iltihap söküyodu dimi bu:26:
ya bırak sen kaynanayı keyfine bak. bebeğinide üzme boşu boşuna.
onların her sözünü dinleseydik. ne olurdu bi düşün
yok kuzum yaa 1 kere yap yeter dogru sonuca ulasılıyo 1 kereylede zaten sen simdi birazcık koyulasmıs çizgiyi görünce anlıcaksın ertesi gün daha koyu olucagını işte o günlerde üst üste mik mikay evet canım mik miksiz olmıycak kampa giriyoruz bu hafta.
teste günde iki defa yapacaksanız 8 saat ara ile yapın diyor. bu konuda ne dersin canım. bir kere yeterli mi yoksa iki kere yapmalımıyım. öğlen 13.30 da yapmıştım gerçi. o zman 2. si yetişmez. bilemedim şimdi. sen nasıl yapmıştın şeker.
q
. insallah tatlim,8 aydir burdayim ve kadin dogumcu acil dahiliyeye git deyince,bildigim herhangi bir doktor olmayinca boyle ilginc bir doktora benzer birseyle karsilastim :)
pislikk takvim çok güzel olmuş
may beybi hayırlı olsun takvimin darısı başıma
Kızlar merabaaa sabah kalktığımda adetim tekrar gelmişti gitmekten vazgeçtim. Bugün karın sancim yok ama belimde bir nokta ağrıyor bugün de. Sabah gideceğim çünkü bunu bir kez daha yaşadım.. Ağrılar sancılar sonra da parça dusurmustum...
yok kuzum yaa 1 kere yap yeter dogru sonuca ulasılıyo 1 kereylede zaten sen simdi birazcık koyulasmıs çizgiyi görünce anlıcaksın ertesi gün daha koyu olucagını işte o günlerde üst üste mik miktesti herzaman aynı saatte yapmaya calıs ama canımm
normal bebem normal bende de özellikle senin kadarken iyice vardı simdi az az oluyo ama bi ara gece sagdan sola dönerken bile uyanıyodum agrıya korkma sakın kanama olmadıgı sürece normalbi solukkk bebekkkk kızlarr benim kasığımda inceden inceden ağrı varrr normal mi bu sizdede oluyormuuu ayağa kalkınca geçiyooo benim velet beni oturtmucak herhalde şimdiden sıpaa
ayy insallah hamilesindir canım bu bekleyiş cok gergin oluyo ama az kalmıs senin su gibi gecer 1 saat sonuc güzel olsundaKızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta yazmıştım , bugun kan verdım biraz önce 1 saat sonra sonucu alıcam ama ölmek üzereyim heycandan korkudan
ayy insallah hamilesindir canım bu bekleyiş cok gergin oluyo ama az kalmıs senin su gibi gecer 1 saat sonuc güzel olsundakac gün gecti bat idrar testi yapmısmıydın??
canım o zaman adet olmayı bekleme hemen başla bence zaten soğan suyu iltihap atıyor,şart değil adet olunca içmen..
canım iltihap söküyor yanlız sogan suyu ara lekenmede yapıyo yaparsa hemen bırak
insallah canim benim,kadin dogum doktorum degerlerin dusmeden bebek yapma ,bebekte ciddi sorunlar olur demisti,bir ay icinde degerlerim normale donermis,insallah onumuzdeki ay full calismaa:) zaten adam sabah mik mik diye sarki tutturmus öldum gulmektenburda biri daha vardi adam mik mik diye pesimden ayrilmiyor bebek icin belki bu sefer tutar diyo diye,bizimkide ona döndü
goooooddd morniiiiinngggg :):)
internetim bağlandıı ooohhh
napıyosunuuzz kızlaar
22 şubattta adet olmam lazımdı olmadım 22 şubattan beri hergun idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik en son akşam yaptım koyulaştı ikinci çizgi ama onca zaman umudum o kadar kırılmıştı korkuyorum ya yine yoksa diye her ay onlarca test yapardım allahım ne zaman çift çizgi görücem derdim gördüm ama ya yanlışsaya birazdan kan tahlili negatıfse
bi solukkk bebekkkk kızlarr benim kasığımda inceden inceden ağrı varrr normal mi bu sizdede oluyormuuu ayağa kalkınca geçiyooo benim velet beni oturtmucak herhalde şimdiden sıpaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?