HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ohoooooo canım sen bence kesin hamilesin yaaa birazdan görüceksin sonucun gelincede benimde silikti testim günden güne koyulastı bebişin küçük de ondan siliktir. tebrik ediyim ben seni simdiden 1 saat sonrada seviniriz

Kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta yazmıştım , bugun kan verdım biraz önce 1 saat sonra sonucu alıcam ama ölmek üzereyim heycandan korkudan
inşalllahh hayırlısıyla hamişsindr tatlımmmmm:)))) heycanlı bekyelişşş sürüyooorrrr güüp güp güp güp güp güp:)))):18::18::18::18::18::18::18:

anladım canım teşekkür. tamamdır. yarın aynı saate yaparım inşallah.

cnm ben sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluo nöbet nöbet gelio işte.. bide belimm kopuo sankii.... şikayet etmiorm tabyki ama belirtiler tutuomu die yani şey ettm:))))
o adet sancısı gibi agrı her adet döneminde olurmus genelde kuzum annem bana hamileyken ilk 3 ay adet olucam sanardım hep diyobel agrısı da yorulunca falan oluyo bende de cok yatarken bişey yok bide aniden kalkıyorum bazen unutup sanki kasıgım yere düsücekmiş gibi bi agrı saplanıyo cok fena

30 dk kaldı sonucu almama elim ayağım titriyor artık o kağıdı aldığımda neyle karşılaşıcam bilmiyorum o kadar alışmışımki negatife şimdide pozitife ikna edemiyorum kendimi

ayyy çok masraflı oluyorum farkındayım ama şu soğan kürünün tarifini verirmisiniz yarın sabah başlayaym yapmaya.

2 bardak kaynamış klorsuz suya beyaz soğan olacak canım mor ve kırmızı soğan olmaz soğanı 4 e bölüp atacaksın 5 dk ağzı kapalı şekilde kaynatacaksın ve ılıyınca sabah akşam aç karnına içeceksin..

30 dk kaldı sonucu almama elim ayağım titriyor artık o kağıdı aldığımda neyle karşılaşıcam bilmiyorum o kadar alışmışımki negatife şimdide pozitife ikna edemiyorum kendimi

sen yarım saat bekleyeceksin şanslısın ben tam 29 saat 30 dakika beklemiştim
kağıdı eline alınca ikna edersin o zamanda şoka girer bişey hissetmezsin
hadi bakalım dualarım seninle inşallah pozitifi görürsün

anladım canım teşekkür. tamamdır. yarın aynı saate yaparım inşallah.
rica ederim tatlım takıldıgın bişey olursa sor bende ilk ovulasyonu kullandıgım ay hamile kaldım 6 ay denemeden sonra önce allah sonra yumurtlama günümü bilebilmiş olmama baglıyorum mesela internette otomatik hesaplayıcıda 3ü tahmini yumurtlama tarihimdi ama ben 5inde yumurtladım su güzel günleriniz gelince bol bol verimli calısmalar yapın siz bak nasıl hamileyiimmm diye geliceksiniz bizde halaylar cekip göbekler atıcaz

tamam canım çok sağol inşallah faydasını görürüm:18:

Sunshineeeeeeeeeeeee,
Takvimin hayırlı olsun kuzum, maşallah maşallaaaaah, çok cici, çok yakıştı sana...
Canım arkadaşımmmm...

Canim ben ayin 17si pazartesi adetin gecikmesinin 4 gunu kan verdim deger 2805ti , Doktorum senimere gitmis ondan persembede kesemi gordum . Allah izin verirse ayin 14u randevum var kalp atislarini duymaya gidicez esimle :)))

Sen çok desteksin, çok umutsun bana Beebeek, iyi ki varsın.... Hamileyim diye gelcez di miiii...

normal bebem normal bende de özellikle senin kadarken iyice vardı simdi az az oluyo ama bi ara gece sagdan sola dönerken bile uyanıyodum agrıya korkma sakın kanama olmadıgı sürece normal

hee tamam ozaman bebeğimm sorma yüzükuyun yatırmıyor velett

cnm ben sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluo nöbet nöbet gelio işte.. bide belimm kopuo sankii.... şikayet etmiorm tabyki ama belirtiler tutuomu die yani şey ettm:))))

aynı kısssssss zaten bugun günümdü normaldede her tuvalete gidiştee iyice kontrol ediyorum kanama falan yok çok şükürrrr

inşallah canım ağzından bal damlıyor. bende aynen dediğin gibi önce Allahın izniyle tabiki. ne zaman yumurtladığımı bileyim.belkide yumurtlamıyorumdur die düşündüm. sonuçta 3 ay önce kürtaj oldum. vücuttaki tüm dengeler değişti.

Canim ben ayin 17si pazartesi adetin gecikmesinin 4 gunu kan verdim deger 2805ti , Doktorum senimere gitmis ondan persembede kesemi gordum . Allah izin verirse ayin 14u randevum var kalp atislarini duymaya gidicez esimle :)))

pıtı pıtııı ne güsellll inşallahh bizde o güne çabucak gelirizzz

Kızlarrrrrrrrrrrrrr randevumu aldım 08.03.2013 sabah 9:30 Medicana İnternational ayh heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…