- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.661
ohoooooo canım sen bence kesin hamilesin yaaa birazdan görüceksin sonucun gelincede benimde silikti testim günden güne koyulastı bebişin küçük de ondan siliktir. tebrik ediyim ben seni simdiden 1 saat sonrada seviniriz22 şubattta adet olmam lazımdı olmadım 22 şubattan beri hergun idrar testi yapıyorum ikinci çizgi silik en son akşam yaptım koyulaştı ikinci çizgi ama onca zaman umudum o kadar kırılmıştı korkuyorum ya yine yoksa diye her ay onlarca test yapardım allahım ne zaman çift çizgi görücem derdim gördüm ama ya yanlışsaya birazdan kan tahlili negatıfse
inşalllahh hayırlısıyla hamişsindr tatlımmmmm:)))) heycanlı bekyelişşş sürüyooorrrr güüp güp güp güp güp güp:)))):18::18::18::18::18::18::18:Kızlar beni hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta yazmıştım , bugun kan verdım biraz önce 1 saat sonra sonucu alıcam ama ölmek üzereyim heycandan korkudan
yok kuzum yaa 1 kere yap yeter dogru sonuca ulasılıyo 1 kereylede zaten sen simdi birazcık koyulasmıs çizgiyi görünce anlıcaksın ertesi gün daha koyu olucagını işte o günlerde üst üste mik miktesti herzaman aynı saatte yapmaya calıs ama canımm
o adet sancısı gibi agrı her adet döneminde olurmus genelde kuzum annem bana hamileyken ilk 3 ay adet olucam sanardım hep diyocnm ben sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluo nöbet nöbet gelio işte.. bide belimm kopuo sankii.... şikayet etmiorm tabyki ama belirtiler tutuomu die yani şey ettm:))))
ya öyleyse ya böyleyse diye düşünürken ya hamileysem diye düşünmeye fırsatın kalmıyor anlaşılanCanım stres yapma keyfini çıkar inşallah hamilesindir ama böyle stresle varsa bebeğinede zarar verirsin. Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
ayyy çok masraflı oluyorum farkındayım ama şu soğan kürünün tarifini verirmisiniz yarın sabah başlayaym yapmaya.
30 dk kaldı sonucu almama elim ayağım titriyor artık o kağıdı aldığımda neyle karşılaşıcam bilmiyorum o kadar alışmışımki negatife şimdide pozitife ikna edemiyorum kendimi
rica ederim tatlım takıldıgın bişey olursa sor bende ilk ovulasyonu kullandıgım ay hamile kaldım 6 ay denemeden sonra önce allah sonra yumurtlama günümü bilebilmiş olmama baglıyorum mesela internette otomatik hesaplayıcıda 3ü tahmini yumurtlama tarihimdi ama ben 5inde yumurtladım su güzel günleriniz gelince bol bol verimli calısmalar yapın siz bak nasıl hamileyiimmm diye geliceksiniz bizde halaylar cekip göbekler atıcazanladım canım teşekkür. tamamdır. yarın aynı saate yaparım inşallah.
sen yarım saat bekleyeceksin şanslısın ben tam 29 saat 30 dakika beklemiştim
Kağıdı eline alınca ikna edersin o zamanda şoka girer bişey hissetmezsin
Hadi bakalım dualarım seninle inşallah pozitifi görürsün
2 bardak kaynamış klorsuz suya beyaz soğan olacak canım mor ve kırmızı soğan olmaz soğanı 4 e bölüp atacaksın 5 dk ağzı kapalı şekilde kaynatacaksın ve ılıyınca sabah akşam aç karnına içeceksin..
amin inşallah çok teşekkür ederim yazıcam size ..
haklısın hayatım:)) buğün çok bulantım yok ama hersabah kahvaltıda haşlanmış yumurta yiorum ya ondan snra bi bulantı oluo snra portal suyu fln sıkıp içnce geçio dene istersen cnm. sen keseyi grdün dimiiiii
rica ederim tatlım takıldıgın bişey olursa sor bende ilk ovulasyonu kullandıgım ay hamile kaldım 6 ay denemeden sonra önce allah sonra yumurtlama günümü bilebilmiş olmama baglıyorum mesela internette otomatik hesaplayıcıda 3ü tahmini yumurtlama tarihimdi ama ben 5inde yumurtladım su güzel günleriniz gelince bol bol verimli calısmalar yapın siz bak nasıl hamileyiimmm diye geliceksiniz bizde halaylar cekip göbekler atıcaz
tamam canım çok sağol inşallah faydasını görürüm:18:
normal bebem normal bende de özellikle senin kadarken iyice vardı simdi az az oluyo ama bi ara gece sagdan sola dönerken bile uyanıyodum agrıya korkma sakın kanama olmadıgı sürece normal
cnm ben sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluo nöbet nöbet gelio işte.. bide belimm kopuo sankii.... şikayet etmiorm tabyki ama belirtiler tutuomu die yani şey ettm:))))
Sunshineeeeeeeeeeeee,
Takvimin hayırlı olsun kuzum, maşallah maşallaaaaah, çok cici, çok yakıştı sana...
Canım arkadaşımmmm...
rica ederim tatlım takıldıgın bişey olursa sor bende ilk ovulasyonu kullandıgım ay hamile kaldım 6 ay denemeden sonra önce allah sonra yumurtlama günümü bilebilmiş olmama baglıyorum mesela internette otomatik hesaplayıcıda 3ü tahmini yumurtlama tarihimdi ama ben 5inde yumurtladım su güzel günleriniz gelince bol bol verimli calısmalar yapın siz bak nasıl hamileyiimmm diye geliceksiniz bizde halaylar cekip göbekler atıcaz
Canim ben ayin 17si pazartesi adetin gecikmesinin 4 gunu kan verdim deger 2805ti , Doktorum senimere gitmis ondan persembede kesemi gordum . Allah izin verirse ayin 14u randevum var kalp atislarini duymaya gidicez esimle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?