- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.681
kuzumm benim sizde iyki varsınız tabiikiiii hamileyim diye geliceksiniz valla size moral vermek içn degil yürekten hissediyorum eminim yaa kısacık bi süre içinde burda hamile olmayan 1 kişi bile kalmıcak bak görücez hepberaberSen çok desteksin, çok umutsun bana Beebeek, iyi ki varsın.... Hamileyim diye gelcez di miiii...
aynen ya bende yüzükoyun yatamıyorum hiç zaten gögüslerde balon havada kalıyorum resmennhee tamam ozaman bebeğimm sorma yüzükuyun yatırmıyor velett
aynı kısssssss zaten bugun günümdü normaldede her tuvalete gidiştee iyice kontrol ediyorum kanama falan yok çok şükürrrr
Kiss Sunshine anlattiysanda kacirdim noldu solesene . Kac cikti kan degerin keseyi gordun mu?
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, tebrik ederim tekrar canim .. :))
Gülüm yaa burda devlet hastanesi var kadın üç kişiye birden bakıyor yarın aksaraya özele gideceğim öğleden sonra izin alabilirsem. Lanet olsun böyle mesleğe. Müdürün insafina bakacağız doktora gitmek için...
Gülüm yaa burda devlet hastanesi var kadın üç kişiye birden bakıyor yarın aksaraya özele gideceğim öğleden sonra izin alabilirsem. Lanet olsun böyle mesleğe. Müdürün insafina bakacağız doktora gitmek için...
aynen ya bende yüzükoyun yatamıyorum hiç zaten gögüslerde balon havada kalıyorum resmenn
bebeğim 2 gün önce çarşamba günkü sonuca göre 165.8 di 4 hafta sayılır dediler... gayet iyi dediler. keseye teyzem şimdi gitme çok ufaktır o 1 hafta sonra git daha büyümüş olur.. kanaman falan olmadığı sürece bu hafta gitme dedi.. bende onun sözünü dinliyorumhemşire arkadaşımla görüştüm oda öyle tavsiye ettii
yumurtluyosundur bebem yaa öyle düsünme sen ne zaman yumurtladıgını ögren yeter bende yumurtlamıyosam diye korkuyodum cünkü internet hesaplayıcısına göre degerlendiriyorum sanıyodum günleri neden olmuyo demekki yumurtlamyorum demiştim kendi kendime ve koyu cift cizgiyi orda bile görünce öyle sevinmiştim ki sende öyle olucaksın eminim insan orda bile görünce mutlu oluyo valla sonrada gelsin hamilelik testinde cift cizgii ohh missinşallah canım ağzından bal damlıyor. bende aynen dediğin gibi önce Allahın izniyle tabiki. ne zaman yumurtladığımı bileyim.belkide yumurtlamıyorumdur die düşündüm. sonuçta 3 ay önce kürtaj oldum. vücuttaki tüm dengeler değişti.
ay sen hamiş kalmışsında kese görmeyemi gideceksiinn
valla hemde ne acı elleyemiyorum bile allahtan kocisle hiçbir münasebetimiz yok en son ayın 9unda mik mik oldu sonra yok hamileysem riski yok hamileyim riskli asker arkadası gibi takılıyoruz evdebalonu geçtim acıyorr kızz üstüne basıncaa
yumurtluyosundur bebem yaa öyle düsünme sen ne zaman yumurtladıgını ögren yeter bende yumurtlamıyosam diye korkuyodum cünkü internet hesaplayıcısına göre degerlendiriyorum sanıyodum günleri neden olmuyo demekki yumurtlamyorum demiştim kendi kendime ve koyu cift cizgiyi orda bile görünce öyle sevinmiştim ki sende öyle olucaksın eminim insan orda bile görünce mutlu oluyo valla sonrada gelsin hamilelik testinde cift cizgii ohh miss
evettttbebeğimmm öyle oldu beklenen misafir beklenmediği anda geliverdi... inatcı olacak anası gibi sıpam
valla hemde ne acı elleyemiyorum bile allahtan kocisle hiçbir münasebetimiz yok en son ayın 9unda mik mik oldu sonra yok hamileysem riski yok hamileyim riskli asker arkadası gibi takılıyoruz evdebu arada kızlar hamileyken mik mik te gögüslerden uyarılmak tehlikeli demiş arkadasımın dru ordan temas olmasın demiş sastım kaldım vallaa ne alaka diye
aminn insallah kuzum bu hafta senin bol mik mikli haftan cizgi en fazla 2-3 güne kopkoyu olurevet canım haklısın. işte bende aynen senin gibi bileyim ne gün yumurtladığımı boşa gitmesin çalışmalar dedim
bende çizgini yarın biraz daha koyulaşacağını düşünüyorum. sol kasığımda acayip ağrılar başladı. iğne gibi batmaya başlayınca genelde yumurtladığımı düşünüyorum.
çünkü hep ayın ortalarında bu tür ağrılarım oluyo. kimi zaman sağda kimi zaman solda. bakalım bekleyip göreceğiz.
burda herkesin adım adım hamileliğne tanık olduk.
sırayla herkesi göreceğiz inşallah.
valla hemde ne acı elleyemiyorum bile allahtan kocisle hiçbir münasebetimiz yok en son ayın 9unda mik mik oldu sonra yok hamileysem riski yok hamileyim riskli asker arkadası gibi takılıyoruz evdebu arada kızlar hamileyken mik mik te gögüslerden uyarılmak tehlikeli demiş arkadasımın dru ordan temas olmasın demiş sastım kaldım vallaa ne alaka diye
canım benim,peki hamileliğini öğrenmeden önce ne belirtiler olmuştu sende ağrı falan oldumu canım
valla bana da uydurma gibi geldi de arkadasım da üstüne basa basa bak sakın haa aklında bulunsun diye anlatınca sastım kaldım deli midir nedir gelsin ortamızda yatsın dr bari daha iyi hükmederyoktur canım öyle bişey. bilimsel dayanağını söylesin kuzum inanalım.
uydurmasınlar bi taraflarından diyeceğim şimdi ayıp kaçacak
valla bana da uydurma gibi geldi de arkadasım da üstüne basa basa bak sakın haa aklında bulunsun diye anlatınca sastım kaldım deli midir nedir gelsin ortamızda yatsın dr bari daha iyi hükmeder
ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyoooşşştt senn çek elini kenara kayyy yaklaşmaa ayhh gözümün önüne geldi bir annn koptum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?