HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sen çok desteksin, çok umutsun bana Beebeek, iyi ki varsın.... Hamileyim diye gelcez di miiii...
kuzumm benim sizde iyki varsınız tabiikiiii hamileyim diye geliceksiniz valla size moral vermek içn degil yürekten hissediyorum eminim yaa kısacık bi süre içinde burda hamile olmayan 1 kişi bile kalmıcak bak görücez hepberaber

hee tamam ozaman bebeğimm sorma yüzükuyun yatırmıyor velett

aynı kısssssss zaten bugun günümdü normaldede her tuvalete gidiştee iyice kontrol ediyorum kanama falan yok çok şükürrrr
aynen ya bende yüzükoyun yatamıyorum hiç zaten gögüslerde balon havada kalıyorum resmenn

Kiss Sunshine anlattiysanda kacirdim noldu solesene . Kac cikti kan degerin keseyi gordun mu?

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, tebrik ederim tekrar canim .. :))

bebeğim 2 gün önce çarşamba günkü sonuca göre 165.8 di 4 hafta sayılır dediler... gayet iyi dediler. keseye teyzem şimdi gitme çok ufaktır o 1 hafta sonra git daha büyümüş olur.. kanaman falan olmadığı sürece bu hafta gitme dedi.. bende onun sözünü dinliyorum hemşire arkadaşımla görüştüm oda öyle tavsiye ettii

tühhh yaa ankaraya gelseydin yaaaa aksarayda ne işin var kızzz

ay sen hamiş kalmışsında kese görmeyemi gideceksiinn

yumurtluyosundur bebem yaa öyle düsünme sen ne zaman yumurtladıgını ögren yeter bende yumurtlamıyosam diye korkuyodum cünkü internet hesaplayıcısına göre degerlendiriyorum sanıyodum günleri neden olmuyo demekki yumurtlamyorum demiştim kendi kendime ve koyu cift cizgiyi orda bile görünce öyle sevinmiştim ki sende öyle olucaksın eminim insan orda bile görünce mutlu oluyo valla sonrada gelsin hamilelik testinde cift cizgii ohh miss

balonu geçtim acıyorr kızz üstüne basıncaa
valla hemde ne acı elleyemiyorum bile allahtan kocisle hiçbir münasebetimiz yok en son ayın 9unda mik mik oldu sonra yok hamileysem riski yok hamileyim riskli asker arkadası gibi takılıyoruz evdebu arada kızlar hamileyken mik mik te gögüslerden uyarılmak tehlikeli demiş arkadasımın dru ordan temas olmasın demiş sastım kaldım vallaa ne alaka diye

evet canım haklısın. işte bende aynen senin gibi bileyim ne gün yumurtladığımı boşa gitmesin çalışmalar dedim
bende çizgini yarın biraz daha koyulaşacağını düşünüyorum. sol kasığımda acayip ağrılar başladı. iğne gibi batmaya başlayınca genelde yumurtladığımı düşünüyorum.
çünkü hep ayın ortalarında bu tür ağrılarım oluyo. kimi zaman sağda kimi zaman solda. bakalım bekleyip göreceğiz.
burda herkesin adım adım hamileliğne tanık olduk.
sırayla herkesi göreceğiz inşallah.

yoktur canım öyle bişey. bilimsel dayanağını söylesin kuzum inanalım.
uydurmasınlar bi taraflarından diyeceğim şimdi ayıp kaçacak

suuuuuuuuu canım aksaray hastanesinde zeki bey var slm de çok iyi doktor benim doktorum 14 senedir pek konuşmaz ama teşhisleri felan bir numara tavsiye ederim

aminn insallah kuzum bu hafta senin bol mik mikli haftan cizgi en fazla 2-3 güne kopkoyu olur

o neymiş yaffff herifin çenesinden kurtulamam öyle bişi olursa bizimde 9 gün olduu arkadaşızzz yanyana elele yatıyozzz sarılıyor birde karnıma elini koyuyooo tek münasebet bu hehee

canım benim,peki hamileliğini öğrenmeden önce ne belirtiler olmuştu sende ağrı falan oldumu canım

oldu canikom başım çok döndü 3 gün üstüstee alltımdan yeri çekmişler gibi oldu.. sonra göğüslerim koltukaltımdan itibaren acı verici bir biçimde şişti damarlarım çıktı... sağ kasığımda ara ara batma olduuu

yoktur canım öyle bişey. bilimsel dayanağını söylesin kuzum inanalım.
uydurmasınlar bi taraflarından diyeceğim şimdi ayıp kaçacak
valla bana da uydurma gibi geldi de arkadasım da üstüne basa basa bak sakın haa aklında bulunsun diye anlatınca sastım kaldım deli midir nedir gelsin ortamızda yatsın dr bari daha iyi hükmeder

valla bana da uydurma gibi geldi de arkadasım da üstüne basa basa bak sakın haa aklında bulunsun diye anlatınca sastım kaldım deli midir nedir gelsin ortamızda yatsın dr bari daha iyi hükmeder

şşştt senn çek elini kenara kayyy yaklaşmaa ayhh gözümün önüne geldi bir annn koptum yaa

şşştt senn çek elini kenara kayyy yaklaşmaa ayhh gözümün önüne geldi bir annn koptum yaa
ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…