- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.701
şşştt senn çek elini kenara kayyy yaklaşmaa ayhh gözümün önüne geldi bir annn koptum yaa
ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyooo
pıtı pıtııı ne güsellll inşallahh bizde o güne çabucak gelirizzz
Kızlarrrrrrrrrrrrrr randevumu aldım 08.03.2013 sabah 9:30 Medicana İnternationalayh heyecan yaptım
ayy yine koptum su an
allahım yarebbim ya ne matraksın sen. nerden aklına geliyo kız. enerjinden biraz da bize ver be gülüm.senin bebişi çok merak ediyom valla ben.
ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyooo
ayy yine koptum su ancok yasa sen yaaa
canım tebrikler hamilesiiiinnnnn saglıkla kucagına al insallahhhKızlar beta hcg 669 çıktı yani nedir ?
Kızlar beta hcg 669 çıktı yani nedir ?
bebeğim 2 gün önce çarşamba günkü sonuca göre 165.8 di 4 hafta sayılır dediler... gayet iyi dediler. keseye teyzem şimdi gitme çok ufaktır o 1 hafta sonra git daha büyümüş olur.. kanaman falan olmadığı sürece bu hafta gitme dedi.. bende onun sözünü dinliyorumhemşire arkadaşımla görüştüm oda öyle tavsiye ettii
arkadaşın sende ankaradaydın değilmi****?mini minnacıkk daha yeni bir bebişin varrrrrrrrrrrrrrrrr tabriklerr canikom 4 haftayı geçmişsin lenn
arkadaşın sende ankaradaydın değilmi****?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?