HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyooo

ehehe benimkide bayan anacıımmm herhalde öyleler kıskanç karıalrrrrr

allahım yarebbim ya ne matraksın sen. nerden aklına geliyo kız. enerjinden biraz da bize ver be gülüm.senin bebişi çok merak ediyom valla ben.

benim kocişte böyle varyaaa nasıl bişi çıkacak ikimizin bileşkesinden bilmiyorum hahahaha

bana takılın hayatınızı yaşayın anacıım

ayy valla bende koptum yaa ama valla arkadasım ve drlarının ilişkisi yakında bu raddeye varıcak diye korkuyorum yaa dr da bayan haa erkek falan degil yanii kocası ellemiyo kıskanıyo heralde hastalarına da yasaklıyooo

heh o olabilir bak işte kuzum. oldu şimdi. kesin öyledir. hiç alakası yok canlarım rahat olun. adamlarını durduk yere kudurtmayın yahu.
töbe töbe

Canim zaten kucukmus bebis 1500 altinda goremiyormusun keseyi, bekle 1 hafta daha bene tam adetim 6 gun geciktikten sora gordum keseyi.. Asagidan muayene ederlersede korma ilk uc ay asagidan bakarlarmis genelde annem oyle soylemisti banada sagidan bakti doktor zaten hemen kapi agizindan bakiyorlar bisi hissetmiyorsun bile .. Hadi hayirlisi olsun canim Allah Bebislerimizi bize bagislasin..

kızzz bi yazdın sonra heyecandan çıktın gittinnnnnn yaaaa noldu kız heyecandan bayıldınmı anacım gelde halay çekek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…