- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.721
Kızlar beta hcg 669 çıktı yani nedir ?
evet bebeğimmm ankaradayım
Canim zaten kucukmus bebis 1500 altinda goremiyormusun keseyi, bekle 1 hafta daha bene tam adetim 6 gun geciktikten sora gordum keseyi.. Asagidan muayene ederlersede korma ilk uc ay asagidan bakarlarmis genelde annem oyle soylemisti banada sagidan bakti doktor zaten hemen kapi agizindan bakiyorlar bisi hissetmiyorsun bile .. Hadi hayirlisi olsun canim Allah Bebislerimizi bize bagislasin..
Kızlar beta hcg 669 çıktı yani nedir ?
sağol canım benim.. ya nebileyim korkuyorummm... benim değer sizce ozamana kadar tahminen ne kadar olur 2 gün önce 165.8 di...
aminnnnnnnnnn canım tek duam o şuandaaa rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin... olmayanlarında kucaklarını tez vakitte doldursun inşallah..
hangi dr kontrole gidiyorsun canım yaaa ben ankarada hiç karar veremedim nereye gideceğimeee
sağol canım benim.. ya nebileyim korkuyorummm... benim değer sizce ozamana kadar tahminen ne kadar olur 2 gün önce 165.8 di...
aminnnnnnnnnn canım tek duam o şuandaaa rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin... olmayanlarında kucaklarını tez vakitte doldursun inşallah..
canım medicanaya gidiyorum ben türkan hanıma aldım ilk randevumuu hastanemi belirledim.. arkadaşımda orda doğum yaptı doktordan çok memnun kaldı
herkese selamlarrrrr:))nasılsınız kızlar:)))size bişey sormak istiyorum dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama testi yaptıktan 7 dksonra çıktı...5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanlış mı acaba????umutlanmak da istemiyorummmmmm..sizce nedir??
herkese selamlarrrrr:))nasılsınız kızlar:)))size bişey sormak istiyorum dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama testi yaptıktan 7 dksonra çıktı...5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanlış mı acaba????umutlanmak da istemiyorummmmmm..sizce nedir??
beta hcg değeri 36sattte 2ye katlanacak şekilde artar.seninkide baya artar şekerim konrole gidinceye kADAR
Canim hergun 2 - 3 kati katlaniyor , adetin gecikmesinin 5 gunu sabahi verdim ben kan 2805ti. Bir haftaya 3000 asagi olmaz bence ..
Amin canim ins. Anne olmak isteyen herkese nasip etsin Allahim, su an bile varligini bilmek harika bir duygu :))
canıım yazdım ama görmedşn sanırııım.ben koskoca and yakasında hastanede bulamadım doktorda yani sırf bebek değil kadın sağlığı sorunlarım içinde bi doktorum yok
aradım senin hastanenin çamlıcadaki şubesinii muayene 60 dedi iyi geldi bana bayaa çünkü sordum bissürü yere uçuk rakamlardı.sen bi git aynı yerdeki olmasada kalitesi vs benide bilgilendir burdakine giderim bende olmazsaa :)
canım medşkanada ne kadar doium ücretşİ bende ankaradayım ve halen karar veremedim nereye gideceğimi?
hamilesin büyük ihtimalle tebrikler canıım :)
canım medşkanada ne kadar doium ücretşİ bende ankaradayım ve halen karar veremedim nereye gideceğimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?