HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağol canım benim.. ya nebileyim korkuyorummm... benim değer sizce ozamana kadar tahminen ne kadar olur 2 gün önce 165.8 di...

aminnnnnnnnnn canım tek duam o şuandaaa rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın kucağımıza almayı nasip etsin... olmayanlarında kucaklarını tez vakitte doldursun inşallah..

Akıllı telefonla idrar tahlili
Geliştirilen bir uygulamayla, akıllı telefon ve ek test malzemeleriyle idrar tahlili yapabilecek.
Akıllı telefonların kameraları üzerinden idrar tahlili yapan ve bir dizi tıbbi durumu analiz edebilen bir uygulama, Los Angeles'taki TED konferansında tanıtıldı.

25 sağlık sorunuyla ilgili inceleme yapabilen ve sorunları teşhis edebilen ''Ucheck'' adlı test, Teknoloji, Eğitim ve Tasarım'dan (TED) Myshkin Ingawale tarafından geliştirildi.

Reklam BBC'ye konuşan Ingawale, "tıbbi testlerin kullanıcıların ellerinde olması gerektiğini" söyledi.

Mobil sağlık cihaz ve uygulamalarının birçok sağlık alanında yaşam kurtarma potansiyellerinde artış görülüyor.

Uygulama ile idrarda glikoz, protein ve nitritler de dâhil olmak üzere 10 elementin değerlendirmesi yapılabiliyor.

Bu testler, şeker hastalığı, idrar enfeksiyonu, kanser ve karaciğer sorunlarının yanı sıra genel sağlık sorunlarının tespiti için de kullanılıyor.

Testler için kullanıcılar, idrarlarını topladıkları kabın içine standart test şeridi batırıyor.

Ardından bu şerit uygulama tarafından sağlanan bir zeminin üzerine yerleştiriliyor

Bu zemin (mat), ışık ve aydınlanma koşullarından bağımsız olarak renklerin normalleştirilmesi işlevini görüyor.

Bu şeridin çekilen fotoğrafları, uygulama tarafından incelenerek sonuçlar elde ediliyor.

Apple'ın uygulama mağazasından mart sonu itibariyle satın alınabilecek olan uygulamanın fiyatı 20 dolar civarında.

Bu fiyata, mat ve beş test şeridi de dahil.

Uygulamanın bireysel kullanım dışında, Hindistan'ın Mumbai kentindeki King Edward Memorial hastanesi gibi yerlerde de kullanılması planlanıyor.

Uygulamanın güvenilirliği bu profesyonel ortamlarda, laboratuvar makineleriyle yan yana kullanılarak tespit edilecek.

Ingawale, "Sonuçların olumlu olması durumunda, uygulamanın mobil kliniklere de sunulması bekleniyor" dedi.

totomla güldüm bu habere kızlar boşuna testlere para vermicez apple kullananlar işesin telefona o bakar gebemi değilmi

beta hcg değeri 36sattte 2ye katlanacak şekilde artar.seninkide baya artar şekerim konrole gidinceye kADAR

Canim hergun 2 - 3 kati katlaniyor , adetin gecikmesinin 5 gunu sabahi verdim ben kan 2805ti. Bir haftaya 3000 asagi olmaz bence ..

Amin canim ins. Anne olmak isteyen herkese nasip etsin Allahim, su an bile varligini bilmek harika bir duygu :))

canıım yazdım ama görmedşn sanırııım.ben koskoca and yakasında hastanede bulamadım doktorda yani sırf bebek değil kadın sağlığı sorunlarım içinde bi doktorum yok
aradım senin hastanenin çamlıcadaki şubesinii muayene 60 dedi iyi geldi bana bayaa çünkü sordum bissürü yere uçuk rakamlardı.sen bi git aynı yerdeki olmasada kalitesi vs benide bilgilendir burdakine giderim bende olmazsaa :)

herkese selamlarrrrr:))nasılsınız kızlar:)))size bişey sormak istiyorum dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama testi yaptıktan 7 dksonra çıktı...5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanlış mı acaba????umutlanmak da istemiyorummmmmm..sizce nedir??

hamilesin büyük ihtimalle tebrikler canıım :)

adetin geciktimi canım?
yarın sabah tekrar yap bu sefer daha net sonuç alabilirsin

beta hcg değeri 36sattte 2ye katlanacak şekilde artar.seninkide baya artar şekerim konrole gidinceye kADAR

ayhhh süper yaaa

Canim hergun 2 - 3 kati katlaniyor , adetin gecikmesinin 5 gunu sabahi verdim ben kan 2805ti. Bir haftaya 3000 asagi olmaz bence ..

Amin canim ins. Anne olmak isteyen herkese nasip etsin Allahim, su an bile varligini bilmek harika bir duygu :))

süper süper süperr evet canım harika bir duygu yaa mutlulşuk veriyo mm cik boylu sıpaaa

kız git iyi orası ucuz bile vermişlerr bebeğimmm....

canım medşkanada ne kadar doium ücretşİ bende ankaradayım ve halen karar veremedim nereye gideceğimi?

canikommm 180 tl dedi SSK lıyım ben tahlillerede ücret almıyor kız gel senide benim doktora götürem birlikte gidek hahaha

canımm benimmm hamileymişsinnn çokkkkkkkkkk sewdinndimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş

Çok mutluyum arkadaşlar doktora gittim ve keseyi gördü kan tahlilim de pozıtıf allahım hala inanamıyorum ama bebeği görmeye daha var çok geç yumurtlamısım allah isteyen herkeze nasip etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…