HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kIz ins hamissindir bekle 2 gun sonra bir daha yap. Benimde ilk yaptigim test silikti, ayrica ben inanmiyom ole 5 dk 10 dk sonraki sonuclara guvenmeyin diyenlere.. Bak ha hafta oldu benim testler hala cantamda cizgilere bakiyom arada nede olsa gormek icin bekledik degsin

Canim genelde 10dkdan sonra cikan sonuclari degerlendirmeye almayin yazar icinde sende oku istersen bi ne yaziyo ama %99 hamilesin bence.:))

Çok mutluyum arkadaşlar doktora gittim ve keseyi gördü kan tahlilim de pozıtıf allahım hala inanamıyorum ama bebeği görmeye daha var çok geç yumurtlamısım allah isteyen herkeze nasip etsın

Hayirli olsun canim, Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin ins.. Kizlar valal super hepimiz dogurucaz sirayla..

nesriiiiiinnnnn konu başlığını çorap söküğü gibi gebe kalanlar olarak değiştir bizide dışlayın bu ne böyle beee herkes hamile

ayy şaka şaka maşallah herkes hamile sıra bize geliyo
ben boyumun ölçüsünü aldım ama yine akıllanmadım yine istiyorum banane banane banane

ayhh canım benim sağolasınnnnnn kızz darısı isteyen herkese olsun inşallahhhh

innşşş canımmm benimmmm.ben bu ay 3 gnde btti adetim yaaaa hayatmda ilk defa bu kadar kısa sürdü 6 gün sürrerdi neden böle oldu acaba yaaaa birde ovu.testini yptım 8.gündü bugun çokkk silik çıktı bugun değil sanırım10 gün denesem daha ii herlde

Allahım yarabbim . töbe töbe ya. bilgisayarın başında öylece gülüyom. arkadaşlarda bu kız delirdi die bana bakıyo.
iphone da sonucu bize heralde bu durumda cızır cızır öterek verecekondan sonra bidaha da benim koca yok sana iphone mayphone diyecek. kız deme öyle biri inanırda mazallah

Allah yarattıı demem valla zopalarım lan seniii

kızzzzz bir kere oldu diye aynısı olacak deüğil yaa herzaman bir umut vardır... nedemişler çıkmadık candan ümit kesilmezzzz.......

bak önden kim gittiyse ayağını sürüdü sanırsam hepimiz tıkır tıkırrr gidiyozz

kız hiç gülecegim yoktu evet arka arkaya geliyo haberler ne mutlu maşşallah topiğe

canım ovulasyon testinin içinde yazıyor hangi gün yapacağın. adet siklusuna göre. mesela benim 28 günde o yüzden 11. gün yazıyordu. sen de öyle bakıp yapmalısın bence. benim bugün 11. günüm yaptım silik bile değildi o kadar azdı yani. sen erken yapmışsın bence

bekle bugün yarın tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin

mesaj olarak gelir gebelik haftası sonrada ultrason görevi görür

adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun

Canim ben ayin 17si pazartesi adetin gecikmesinin 4 gunu kan verdim deger 2805ti , Doktorum senimere gitmis ondan persembede kesemi gordum . Allah izin verirse ayin 14u randevum var kalp atislarini duymaya gidicez esimle :)))
ehh yani kızlar 2 dk evi toparlayım dedim uçurdunz yine sayfalarıııııı:)) çok heycanlııı rabbim bizede nasip etsnnn:)))))

aynı kısssssss zaten bugun günümdü normaldede her tuvalete gidiştee iyice kontrol ediyorum kanama falan yok çok şükürrrr

aynen cnm peçeteye bakıp duruom kahve rengiler gelio minnacık minnacık o kadar aman aman gelmesin ztn kırmızılarda allah korusuuunnnn

bnm doktor da öle dedi değerlerimiz 1 500 ün üzerin eçıkmalıymışşşşş

kızzz bi yazdın sonra heyecandan çıktın gittinnnnnn yaaaa noldu kız heyecandan bayıldınmı anacım gelde halay çekek

he yaaa nerdeki acepppp:))))) halay çekelm biz ynede

ayhh canım benim sağolasınnnnnn kızz darısı isteyen herkese olsun inşallahhhh

yaaa çok özendimmm bende bu takvimden istiom nasıl yapcammmmm?????????

hımmm bnmde işte 24 26 günde fln oluyorum bi yerde bkmıştım 8.gün fln diyordu on dan ypmıştım .bnmkide baya blli belrsizdi
bnm o kağıtta 8 .gün ve 9.gün yazıyor zaten cnm ama silik çıktı işte

sanki 5 dk dan sonra diyordu yalış hatırlaıyorsam testin markası gg2dan aldığım laqui..li bişeydi inş.sonuç doğrudur....
yok bebem 10 dk diyo onda ayrıca ben onda testimi ilk yaptıgım gün bıraktım gittim kac dk da cıktı bilmiyorum bile ama biraz bekledim yani 5 dk falan daha sonra cıktı demekki güvenilir bi test yani oo bak simdi hamileyim sende öylesin cok büyük ihtimalle

adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun
geç döllenmedr cnm 1 hafta bekle kandaki değern artarrr:)))) yani hamiş olma ihtimalin yüksek ama çok yeni olduu için değer düşükk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…