- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.741
herkese selamlarrrrr:))nasılsınız kızlar:)))size bişey sormak istiyorum dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama testi yaptıktan 7 dksonra çıktı...5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanlış mı acaba????umutlanmak da istemiyorummmmmm..sizce nedir??
adetin geciktimi canım?
yarın sabah tekrar yap bu sefer daha net sonuç alabilirsin
canımm benimmm hamileymişsinnn çokkkkkkkkkk sewdinndimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş
herkese selamlarrrrr:))nasılsınız kızlar:)))size bişey sormak istiyorum dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama testi yaptıktan 7 dksonra çıktı...5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanlış mı acaba????umutlanmak da istemiyorummmmmm..sizce nedir??
Çok mutluyum arkadaşlar doktora gittim ve keseyi gördü kan tahlilim de pozıtıf allahım hala inanamıyorum ama bebeği görmeye daha var çok geç yumurtlamısım allah isteyen herkeze nasip etsın
Çok mutluyum arkadaşlar doktora gittim ve keseyi gördü kan tahlilim de pozıtıf allahım hala inanamıyorum ama bebeği görmeye daha var çok geç yumurtlamısım allah isteyen herkeze nasip etsın
ayhh canım benim sağolasınnnnnn kızz darısı isteyen herkese olsun inşallahhhh
Akıllı telefonla idrar tahlili
Geliştirilen bir uygulamayla, akıllı telefon ve ek test malzemeleriyle idrar tahlili yapabilecek.
Akıllı telefonların kameraları üzerinden idrar tahlili yapan ve bir dizi tıbbi durumu analiz edebilen bir uygulama, Los Angeles'taki TED konferansında tanıtıldı.
25 sağlık sorunuyla ilgili inceleme yapabilen ve sorunları teşhis edebilen ''Ucheck'' adlı test, Teknoloji, Eğitim ve Tasarım'dan (TED) Myshkin Ingawale tarafından geliştirildi.
Reklam BBC'ye konuşan Ingawale, "tıbbi testlerin kullanıcıların ellerinde olması gerektiğini" söyledi.
Mobil sağlık cihaz ve uygulamalarının birçok sağlık alanında yaşam kurtarma potansiyellerinde artış görülüyor.
Uygulama ile idrarda glikoz, protein ve nitritler de dâhil olmak üzere 10 elementin değerlendirmesi yapılabiliyor.
Bu testler, şeker hastalığı, idrar enfeksiyonu, kanser ve karaciğer sorunlarının yanı sıra genel sağlık sorunlarının tespiti için de kullanılıyor.
Testler için kullanıcılar, idrarlarını topladıkları kabın içine standart test şeridi batırıyor.
Ardından bu şerit uygulama tarafından sağlanan bir zeminin üzerine yerleştiriliyor
Bu zemin (mat), ışık ve aydınlanma koşullarından bağımsız olarak renklerin normalleştirilmesi işlevini görüyor.
Bu şeridin çekilen fotoğrafları, uygulama tarafından incelenerek sonuçlar elde ediliyor.
Apple'ın uygulama mağazasından mart sonu itibariyle satın alınabilecek olan uygulamanın fiyatı 20 dolar civarında.
Bu fiyata, mat ve beş test şeridi de dahil.
Uygulamanın bireysel kullanım dışında, Hindistan'ın Mumbai kentindeki King Edward Memorial hastanesi gibi yerlerde de kullanılması planlanıyor.
Uygulamanın güvenilirliği bu profesyonel ortamlarda, laboratuvar makineleriyle yan yana kullanılarak tespit edilecek.
Ingawale, "Sonuçların olumlu olması durumunda, uygulamanın mobil kliniklere de sunulması bekleniyor" dedi.
totomla güldüm bu haberekızlar boşuna testlere para vermicez apple kullananlar işesin telefona o bakar gebemi değilmi
nesriiiiiinnnnn konu başlığını çorap söküğü gibi gebe kalanlar olarak değiştir bizide dışlayın bu ne böyle beee herkes hamile
ayy şaka şaka maşallah herkes hamile sıra bize geliyo
ben boyumun ölçüsünü aldım ama yine akıllanmadım yine istiyorum banane banane banane
nesriiiiiinnnnn konu başlığını çorap söküğü gibi gebe kalanlar olarak değiştir bizide dışlayın bu ne böyle beee herkes hamile
ayy şaka şaka maşallah herkes hamile sıra bize geliyo
ben boyumun ölçüsünü aldım ama yine akıllanmadım yine istiyorum banane banane banane
Canim genelde 10dkdan sonra cikan sonuclari degerlendirmeye almayin yazar icinde sende oku istersen bi ne yaziyo ama %99 hamilesin bence.:))
innşşş canımmm benimmmm.ben bu ay 3 gnde btti adetim yaaaa hayatmda ilk defa bu kadar kısa sürdü 6 gün sürrerdi neden böle oldu acaba yaaaa birde ovu.testini yptım 8.gündü bugun çokkk silik çıktı bugun değil sanırım10 gün denesem daha ii herlde
yok gecikmedi geçen ay 28.gün olmuştum regl yine 28 günde olursam yarın regl olmam lazım ama benim midem çok kötü bulanıyor bşka da hiçbir belirtim yok kasık ağrım bel ağrım hiç yok ben de anlamadım .......
Allahım yarabbim . töbe töbe ya. bilgisayarın başında öylece gülüyom. arkadaşlarda bu kız delirdi die bana bakıyo.
iphone da sonucu bize heralde bu durumda cızır cızır öterek verecekondan sonra bidaha da benim koca yok sana iphone mayphone diyecek. kız deme öyle biri inanırda mazallah
ehh yani kızlar 2 dk evi toparlayım dedim uçurdunz yine sayfalarıııııı:))Canim ben ayin 17si pazartesi adetin gecikmesinin 4 gunu kan verdim deger 2805ti , Doktorum senimere gitmis ondan persembede kesemi gordum . Allah izin verirse ayin 14u randevum var kalp atislarini duymaya gidicez esimle :)))
aynı kısssssss zaten bugun günümdü normaldede her tuvalete gidiştee iyice kontrol ediyorum kanama falan yok çok şükürrrr
bebeğim 2 gün önce çarşamba günkü sonuca göre 165.8 di 4 hafta sayılır dediler... gayet iyi dediler. keseye teyzem şimdi gitme çok ufaktır o 1 hafta sonra git daha büyümüş olur.. kanaman falan olmadığı sürece bu hafta gitme dedi.. bende onun sözünü dinliyorumhemşire arkadaşımla görüştüm oda öyle tavsiye ettii
kızzz bi yazdın sonra heyecandan çıktın gittinnnnnn yaaaa noldu kız heyecandan bayıldınmı anacım gelde halay çekek
ayhh canım benim sağolasınnnnnn kızz darısı isteyen herkese olsun inşallahhhh
canım ovulasyon testinin içinde yazıyor hangi gün yapacağın. adet siklusuna göre. mesela benim 28 günde o yüzden 11. gün yazıyordu. sen de öyle bakıp yapmalısın bence. benim bugün 11. günüm yaptım silik bile değildi o kadar azdı yani. sen erken yapmışsın bence
yok bebem 10 dk diyo onda ayrıca ben onda testimi ilk yaptıgım gün bıraktım gittim kac dk da cıktı bilmiyorum bile ama biraz bekledim yani 5 dk falan daha sonra cıktı demekki güvenilir bi test yani oo bak simdi hamileyim sende öylesin cok büyük ihtimallesanki 5 dk dan sonra diyordu yalış hatırlaıyorsam testin markası gg2dan aldığım laqui..li bişeydi inş.sonuç doğrudur....
geç döllenmedr cnm 1 hafta bekle kandaki değern artarrr:)))) yani hamiş olma ihtimalin yüksek ama çok yeni olduu için değer düşükk:)))adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?