- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.761
Allah yarattıı demem valla zopalarım lan seniii
kızzzzz bir kere oldu diye aynısı olacak deüğil yaa herzaman bir umut vardır... nedemişler çıkmadık candan ümit kesilmezzzz.......
bak önden kim gittiyse ayağını sürüdü sanırsam hepimiz tıkır tıkırrr gidiyozz
kız hiç gülecegim yoktu evet arka arkaya geliyo haberler ne mutlu maşşallah topiğe
bekle bugün yarın tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin
mesaj olarak gelir gebelik haftası sonrada ultrason görevi görür
ehh yani kızlar 2 dk evi toparlayım dedim uçurdunz yine sayfalarıııııı:))çok heycanlııı rabbim bizede nasip etsnnn:)))))
aynen cnm peçeteye bakıp duruom kahve rengiler gelio minnacık minnacık o kadar aman aman gelmesin ztn kırmızılarda allah korusuuunnnn
bnm doktor da öle dedi değerlerimiz 1 500 ün üzerin eçıkmalıymışşşşş
he yaaa nerdeki acepppp:))))) halay çekelm biz ynede
yaaa çok özendimmm bende bu takvimden istiom nasıl yapcammmmm?????????
ee hamilesin canım zaten 9 degerle 5 den sonra pozitif bence bi dra git fikrini al gec döllenmedir tebrik ederim tatlımadetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun
oldu olucak karnımıza tutup keseyi bebegi kalp atıslarını falan da görelim dra git gelden kurtulalım dicem de benim bebiş dogmadan bıkar artık bi huzur ver bakma artık bana yeteeerr diye dile gelir yavrucak mahremi olmaz yanii
bu sefer kendi ellerimle yapcam yumoşlarla sipermenlerin arasını benden habersiz buluşurlarsa böyle olur işte
sorma yaa şubat çıkmadan döküldü herkes patır patır
martta sıra bizde yiter gari
yok bebem 10 dk diyo onda ayrıca ben onda testimi ilk yaptıgım gün bıraktım gittim kac dk da cıktı bilmiyorum bile ama biraz bekledim yani 5 dk falan daha sonra cıktı demekki güvenilir bi test yani oo bak simdi hamileyim sende öylesin cok büyük ihtimalle
nesriiiiiinnnnn konu başlığını çorap söküğü gibi gebe kalanlar olarak değiştir bizide dışlayın bu ne böyle beee herkes hamile
ayy şaka şaka maşallah herkes hamile sıra bize geliyo
ben boyumun ölçüsünü aldım ama yine akıllanmadım yine istiyorum banane banane banane
Beta hcg 669 çıktı sanırım artık emın olabilirim :) bide bu değere göre ne durumdayım ben 5 gün geçti adetim
kalıcan kalıcan kiiiiiiiimart kedisi gibi çalış sende canım yafff ben taaaaa hazirandayım bide beni düşün hapı bırakınca hemen kelecemmı kalamu-yacammı
hayırlıı olsunnnnnnnnn walla buu ayyy hamişlerr dökülüyoo ne güzelll haberlerrr rabbim bzlerede nasip etsinnn marttada bizlere inşşşşşşşşşşşşşşşş
bekle bugün yarın tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin
mesaj olarak gelir gebelik haftası sonrada ultrason görevi görür
canım benim beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsinnn ve bugün eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olacak bu haber:)))çooook teşekkürler...
ayy ne kadar güzel bi hediye olmussscanım benim beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsinnn ve bugün eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olacak bu haber:)))çooook teşekkürler...
mart kedisi gibi çalış sende canım yafff ben taaaaa hazirandayım bide beni düşün hapı bırakınca hemen kelecemmı kalamu-yacammı
martta da sizin haberlerinizi alırz inşalllahh cnmmm ... isticeksin taby ki bilet almadan piyangonun çıkmasını bekleyemeyiz haraldeeeee ayaklarıda dikcen kendinide silkeletcen:)))))
inşallahhhh hatta sizinkiler ikiz olsunn :)
adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun
canımmm sende hmileymişsinn çokkk sewndimmmm hayırlısyla kucağına almayı nasip eder rbbim inşşşş
ee hamilesin canım zaten 9 degerle 5 den sonra pozitif bence bi dra git fikrini al gec döllenmedir tebrik ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?