HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu sefer kendi ellerimle yapcam yumoşlarla sipermenlerin arasını benden habersiz buluşurlarsa böyle olur işte

kız hiç gülecegim yoktu evet arka arkaya geliyo haberler ne mutlu maşşallah topiğe

sorma yaa şubat çıkmadan döküldü herkes patır patır
martta sıra bizde yiter gari

bekle bugün yarın tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin

mesaj olarak gelir gebelik haftası sonrada ultrason görevi görür
oldu olucak karnımıza tutup keseyi bebegi kalp atıslarını falan da görelim dra git gelden kurtulalım dicem de benim bebiş dogmadan bıkar artık bi huzur ver bakma artık bana yeteeerr diye dile gelir yavrucak mahremi olmaz yanii

canımmm sende hmileymişsinn çokkk sewndimmmm hayırlısyla kucağına almayı nasip eder rbbim inşşşş

adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun
ee hamilesin canım zaten 9 degerle 5 den sonra pozitif bence bi dra git fikrini al gec döllenmedir tebrik ederim tatlım

aman o test yapsında ben ayfonun bütün modellerini alırım 9 aya 9 ayfon

bu sefer kendi ellerimle yapcam yumoşlarla sipermenlerin arasını benden habersiz buluşurlarsa böyle olur işte

sorma yaa şubat çıkmadan döküldü herkes patır patır
martta sıra bizde yiter gari

mart kedisi gibi çalış sende canım yafff ben taaaaa hazirandayım bide beni düşün hapı bırakınca hemen kelecemmı kalamu-yacammı

canım benim beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsinnn ve bugün eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olacak bu haber:)))çooook teşekkürler...

martta da sizin haberlerinizi alırz inşalllahh cnmmm ... isticeksin taby ki bilet almadan piyangonun çıkmasını bekleyemeyiz haraldeeeee ayaklarıda dikcen kendinide silkeletcen:)))))

bekle bugün yarın tekrar yap ama büyük ihtimal hamilesin

mesaj olarak gelir gebelik haftası sonrada ultrason görevi görür

hadi gebelik haftasını gördü diyelim. olmaz ya. kız nası ultrason görüntüsü verecek. töbe töbe. ya bi gidin ya. daha neler....oldu olacak bide ne zamn mik mik yapacağımıza da söylesin. hadi ayağa gidin yatağa die ötsün de tam olsun vesselam.

canım benim beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsinnn ve bugün eşimin doğum günü ona güzel bir hediye olacak bu haber:)))çooook teşekkürler...
ayy ne kadar güzel bi hediye olmusssyarın sabah testin varsa tekrar yap bak koyulastıgını görüceksin kuzum sonra da kana gidersin pztesi falan

mart kedisi gibi çalış sende canım yafff ben taaaaa hazirandayım bide beni düşün hapı bırakınca hemen kelecemmı kalamu-yacammı

ayy bi adet olabilsem hemen çalışcam ama yok anam daha gelmedi kırmızılar hayat ne garip 14 şubatta inşallah gelmez diyodum şimdide gelsin diye bakıyorum bi gelse baklava börekle kutlama yapcam

martta da sizin haberlerinizi alırz inşalllahh cnmmm ... isticeksin taby ki bilet almadan piyangonun çıkmasını bekleyemeyiz haraldeeeee ayaklarıda dikcen kendinide silkeletcen:)))))

ovu. testleri aldım zaten hazırda bekliyolar bu sefer çok titiz çalışcaz bone ve galoş giycez ellerde eldiven olcak çok steril ortamda el değmeden üretim olcak

adetim ayın 22 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi dün akşam idrar testim hayalet gibi bu sabahki daya belli ama kan değerim 9.0 Allah rızası için bilgisi olan yardımcı olsun

canım biraz daha bekle bence 2 güne çizginde kırmızılaşır değerin de ikiye katlanır. inşallah bebiş senle. hadi hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…