HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tabi canım mikmiki uzatanları uyarır bile yeter kalkın artık gözünü çıkarmayın ooohaaaa ohhaaaa somonmu yediniz beeeee diye

3g çıktıya önceden kulağımıza dayayıp konuşuyoduk şimdi karşımızda tutup konuşuyoz neden ultrason görüntüsü veremesin cinsiyetini bile görür

ayy koptum yaa bosver sen adeti basla calısmalara hiç görme kırmızıları bellli mi olur yine beklemedigin anda geliverir belki de bebişin

saol canımmmmm rabbimm tüm listemizi.....bunlarla doldurduğu gün gerçek ahalayı çekicezzz inşallaahhh mart için çalışmalarrr başlaaasııınnnnnnnnnnnnnn

öyle wallaa marttt ayııı çlışmalarıı başlarrrrrr bugunden itibarennnnnnnnnnnnnnnnnn marttt kedileriiiii bakalım kim kimi geçicek hahahahah

somon ne beeeeeeeeeeeeee koptummm yneeeeeeeeeeeeeeee

hımmm bnmde işte 24 26 günde fln oluyorum bi yerde bkmıştım 8.gün fln diyordu on dan ypmıştım .bnmkide baya blli belrsizdi
bnm o kağıtta 8 .gün ve 9.gün yazıyor zaten cnm ama silik çıktı işte

ama canım benimde öle hatta silik bile sayılmaz bence. yarın öbürgün bu 1 hafta bana yapmalısın gibi geliyor. ben ilk defa kullanıyorum ama beebekk bana öyle dedi valla. benden aynen uyguluycam.

mrb arkadslar ben yeni üye oldum.siteyi keşfetmeye calışyorum.yanlış yere yazıyorsamda k.bakmayın benim bir sorum olacak gecen hafta aşılama oldum düne kadar öyle cok agrım sızım yoktu ama dün aksamdan bu yana enfeksiyon olmuş gibiyim karnımın altında sızı var idrar yaparkende oluyor ama idrar sonrası yanma yok .cok canım sıkkın neoluyor diye.aşılama olup benım yaşadıklarımı yaşayan varmı bilgi verirseniz çok sevinirim.

ayy koptum yaa bosver sen adeti basla calısmalara hiç görme kırmızıları bellli mi olur yine beklemedigin anda geliverir belki de bebişin

p.tesi son kontrole gidiyorum inşallah hemen kalabilirsin derde o zaman çalışmalar fazla mesaiyle sürer

somon ne beeeeeeeeeeeeee koptummm yneeeeeeeeeeeeeeee

somon balığı canım afrodizyak etkisi yapıyomuş

yaaaaaaa bendee bu takvimdeeennn iiiisssssssssstttiiiiiooommmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!! nası yapılıoooo çok özendmm yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

669 nasıl bi değer kızlar ne durumdayım ben şuan adet 5 gün geçti
canım iyi bir deger 4 haftalık falan hamilesin bence ama ultrasonda drun daha iyi görür sen 4-5 gün bekle dra oyle git bence hem degerinde 1500ü gecmiş olur görürsün küçük bebecigin kesesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…