- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.781
hadi gebelik haftasını gördü diyelim. olmaz ya. kız nası ultrason görüntüsü verecek. töbe töbe. ya bi gidin ya. daha neler....oldu olacak bide ne zamn mik mik yapacağımıza da söylesin. hadi ayağa gidin yatağa die ötsün de tam olsun vesselam.
wuuuuuuuu ikizzzz miii hadii inşşşşşşşşşş herkez ikiz die dua ediyor walla tutacak bu ikiz duası bana galiba:):):)hayrlısyla rabbim wersinnn
ayy bi adet olabilsem hemen çalışcam ama yok anam daha gelmedi kırmızılar hayat ne garip 14 şubatta inşallah gelmez diyodum şimdide gelsin diye bakıyorum bi gelse baklava börekle kutlama yapcam
ovu. testleri aldım zaten hazırda bekliyolar bu sefer çok titiz çalışcaz bone ve galoş giycez ellerde eldiven olcak çok steril ortamda el değmeden üretim olcak
saol canımmmmm rabbimm tüm listemizi.....bunlarla doldurduğu gün gerçek ahalayı çekicezzz inşallaahhh mart için çalışmalarrr başlaaasııınnnnnnnnnnnnnn
tabi canım mikmiki uzatanları uyarır bile yeter kalkın artık gözünü çıkarmayın ooohaaaa ohhaaaa somonmu yediniz beeeee diye
3g çıktıya önceden kulağımıza dayayıp konuşuyoduk şimdi karşımızda tutup konuşuyoz neden ultrason görüntüsü veremesin cinsiyetini bile görür
hımmm bnmde işte 24 26 günde fln oluyorum bi yerde bkmıştım 8.gün fln diyordu on dan ypmıştım .bnmkide baya blli belrsizdi
bnm o kağıtta 8 .gün ve 9.gün yazıyor zaten cnm ama silik çıktı işte
ama çok tatlııı olurrrrrrllaaaaaaaarrrrr:)))) rabbim en hayrlısını nasip etsiiinnn hepimizeee cnmmmmm
öyle wallaa marttt ayııı çlışmalarıı başlarrrrrr bugunden itibarennnnnnnnnnnnnnnnnn marttt kedileriiiii bakalım kim kimi geçicek hahahahah
ayy koptum yaa bosver sen adeti basla calısmalara hiç görme kırmızıları bellli mi olur yine beklemedigin anda geliverir belki de bebişin
somon ne beeeeeeeeeeeeeekoptummm yneeeeeeeeeeeeeeee
benımkıde 22 di adet tarıhım bugun kan testi 669 çıktı :) aynı anda hamıle kalmılşız gibi birşey olmuş :)
ama canım benimde öle hatta silik bile sayılmaz bence. yarın öbürgün bu 1 hafta bana yapmalısın gibi geliyor. ben ilk defa kullanıyorum ama beebekk bana öyle dedi valla. benden aynen uyguluycam.
akşam benimki bitmedimi die soruyo martladı kuzum
yaparız tatlım bzde ne olcak bir sürü aldım zaten hihihihiih:):):):
canım iyi bir deger 4 haftalık falan hamilesin bence ama ultrasonda drun daha iyi görür sen 4-5 gün bekle dra oyle git bence hem degerinde 1500ü gecmiş olur görürsün küçük bebecigin kesesini669 nasıl bi değer kızlar ne durumdayım ben şuan adet 5 gün geçti
canlar iyi akşaamlar ben kaçar
:):)hadi yaaa:):)nesrinim senin de tezz zamnda duycaz inşşşş hamiş olmayan klmıcakkk tpikte hadi yaza kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?