- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Ewet canim test ettim onayladim kabarmayinca bemde kendimden supheye dustum valla :)))))) kocise kabaemadi acwp benim kan testimi yanildi diyiverdim oda gulmekten krize girdi nelerle ugrasiypm diye(((((
cumanız mübarek olsun kızlaaaaaaarrr:)) yine '' bir soru bin cevap'' köşesine daha hoş geldinz
sorum şu ki benm bat 6sıydı fakat ben adet gördüm malesefffbuna rağmen umutlarımız hiç bitmezz ya hani acaba diorum üstüne mi gördüm çnkü şuan göğüslerm çok hassaslaştı..
birde o günden beri hep kabızlık çekiorum ki ben her adet döneminde afedersinz ishal gbi olurdum ama hep kabızlıkla geçti:26::26: ne dersiniz olabilir mi??? umutlanmakta istemiorum ki ztn kırmızılardan snra hiç aklıma gelmemişti.. bde ben çörekotu karışımından kullanıorum oda yapmış olabilirmi?? bu kürden snra kabız olan varmı
hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....
birde şu varmışşş kadınlar klübünde bir sayfada yazıyordu. şeffaf plastik pardağa idrarını yapıp 4-5 saat bekliyorsun idrarın üstü kaymak bağlar gibi olursa hamilesin
Kocaların maskarası olduk ya
Ben bugun bır garıbım ben cok sık zehırlenırım ılac falan da kullanamıyorum sankı zehırlenmıs gıbıyım kafamı zor tutuyorum basım donecekmıs gıbı mıdem de kotu karnım agrıyo (zehırlenınce ıshal olursunuzda agrıra ya oyle)
Su an kafamı masaya koysam uyucam sankı ya :S
Canim yaaa ayran icsen icin temizlenir iyi gwlebilir gecmis olsun
Cümlemizin canım Allah razı olsun.. :) adetini nasıl göemüştün peki günündemi gelmişti. azmıydı çokmuydu rengi nasıldı ?
aslında gününden 3 gün önce gördüm ama ztn benm hep oynar öle takılmadım.. renginde flnda hiç değişiklik yoktu sadece bende aşırı pıhtılaşmış gelirdi bu kez o olmadı
onn dışında herşey normaldi.. ben adet oldum orası kesin de.. adetmde bile göğüslerm hiç acımazken bu ne böle die şaşırdm o kadr bide kabızlık beni çok şaşırttı... ayaklarımı üşüttüğüm halde kabızım yaa çok ilginççç bende anlamadım ama çörekotu yaptı heralde die düşünüorumm.....:44::44::44::44::44::44:
Cümlemizin canım Allah razı olsun.. :) adetini nasıl göemüştün peki günündemi gelmişti. azmıydı çokmuydu rengi nasıldı ?
bunu kim denemiş nesnes ? :26:
hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....
aslında gününden 3 gün önce gördüm ama ztn benm hep oynar öle takılmadım.. renginde flnda hiç değişiklik yoktu sadece bende aşırı pıhtılaşmış gelirdi bu kez o olmadı
onn dışında herşey normaldi.. ben adet oldum orası kesin de.. adetmde bile göğüslerm hiç acımazken bu ne böle die şaşırdm o kadr bide kabızlık beni çok şaşırttı... ayaklarımı üşüttüğüm halde kabızım yaa çok ilginççç bende anlamadım ama çörekotu yaptı heralde die düşünüorumm.....:44::44::44::44::44::44:
biri ayyy burda okudum denemiş kesin hamileçıkmş
slm ne haber kızlar nezamandır ugrayamadım... neler degişmiş:82:maaşallah sıze... nesrincıgım hayırlı ugurlu boooolllbbbooolll bebiş olsun inşallah canım benım
inşallah canım yaz herkez çfter çifter hamile kalsınnn
gorumceler iyi canim cok sukur.senin basbasa guzel gecmis bak iste...sevindim senin adina.sen pek eğlenmemişsin anlaşılanamaaaannn boşver inş. yıldönümüz güzel geçerde unutursun bu sevgililer gününü kavga gürültü olmasın da boşver gerisini.. en azından bi gül vardı:))) benm kocada beni alış veriş merkezine götürdü ben alamadım sen istediğini al dedi:)) keşke hep böle yapsa:)) bide türk kahvesi ısmarladı tamm işte yetti bana:)) sende kar topu faln oynamışsın işte n güzel?? görümcelerin iimi bari??
aminnn inşaallah. evet bazen öyle düşünüyor insan tabii ben ilişkinizin boyutunu bilemem ama biz kadınlar da çoğu zaman bunu hırs yapıyoruz varsın üste çıksın :) benim de kendime yediremediğim zamanlar oluyor ama işi hakaret boyutuna getirmemek lazım. çoluğumuz çocuğumuz olacak, iyi birer anne baba olmamız lazım. sen de onu nezaketinle, saygınla döv
Benim halay gelicek aya kaldi arkadaslarkırmızılarla yüzleştim sabah sabah (
Kızlar bu ay ne yaptığımı anlatıyorum size lütfen dikkatle okuyun:
öncelikle eşime keçiboynuzu kürü yaptım spermi hızlandırıyor ve sayısını çoğaltıyor..yarım litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 7-8 adet keçiboynuzunu ikiye üçe bölerek atın 3 dk. kaynatın ve ateşten indirin 20 dk. bekletin demlensin..sonra süzün ve aç karnına sabah ve yatarken de eşiniz iki kez olmak üzere içecek!!!
incir kürünü anlatıyorum: ben adetimin 2. günü başladım.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atın..(incirin üzerinde pudra varsa yıkamanız lazım) 20 dk. kaynatın.. ateşten indirin ve ılıyana kadar bekletin..sonraz süzün ve cam bir şişeye koyun. 3 e bölün her yemekten 15 dk. önce için...ben ilk 10 günden sonra ymurtanın çatlamasını da sağlamak için ilk 10 dk. kaynadıktan sonra 2-3 adet gevrek havucu ikiye üçe bölerek kaynayan incirin içine attım. toplam 20 dk. o şekilde kaynattım..çatlamasını kolaylaştırıyor...21 gün uygulanacak!!
ymurtlama testlerinden aldım internetten.. tam 15. gün benden bir damla kahve leke gelmiş.. saraçoğlu sitesine mail attım bana bu günü değerlendirin diye döndü.. ben de değerlendirdim testte de zaten çift çizgi çıkmıştı.. sonra aynı gün akşam tekrar test yaptım silik çizgi çıktı demekki o gün çatlamıştı.. çift ve silik çizgi çıkan iki gün boyunca ilişki oldu.. sabaha kadar yattım. sabah ezanında uyandım abdest aldım ve belime eczaneden aldığım yakılardan vurdum...sıcak yumurtanın kolay çatlamasına ve spermin kolaylıkla içine girmesine ve rahme tutunmaya yardımcı oluyormuş kayınvalidem ve anneme göre... özellike düşüklerden sonra kasık ve bellerine yapıştırıp hemen ertesi ay hamile kalmış annem de kayınvalidem de eskiler öyle yaparmış hep
bir de destek olsun diye bal tarçın çörek otu yedim arada.... ,
manevi olarak da bol bol yasin beş vakit namazdan sonra dua, cuma günleri ezan ve sela arası dua,meryem suresi okudum... Ve rabbim bana verdi meleğimi inşallah darısı sizlere kızlaarr
cnm bir dilek dilerken rabbine deki; allah'ım benim bu dileğim olursa şunu yapacağım de.. Ben dua ederken herkes için ettim sadece kendim için değil sadaka verdim bol bol.. Ve dedimki eğer bu ay meleğime kavuşursam 3 aç doyuracağım dedim.. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşimden 30 tl. Aldım ve bildiğim bir fakire verdim..3 kişilerdi zaten ailecek...birde hz.muhammed a.s. ı dile getirerek dua etmek gerek... Yani rabbim hz. Muhammed s.a.v. Aşkına yarattığın kainat aşkına bana dileğimi hayırlısı ile ver de.... Bu en güzel duadır. Bir de hamd ederek ve bağışlanma dileyerek duaya başlamak ve acele dua etmemek gerek...aklınızda bulunsun
kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay
oncelikle herkese ha<irli cumalar.bu hayirli gunde insallah dualariniz kabul olur...nasilsiniz bugün sekerler
gorumceler iyi canim cok sukur.senin basbasa guzel gecmis bak iste...sevindim senin adina.
canlar simdik konuya damdan duser gibi atliyorum;ama bisey soylemek istiyorum.ben esimin ailesiyle yasiyorum.buraya geleli daha 2 ayi yeni gecti.o kadar cok sorunum oldu ki,anlatsam hikaye gibi...neyi ogrendim biliyor musununz:esim de dahil onlara karsi oynamanin onalara iyi geldigini.ben aslinda icimdeki duyguyu aynen yuzune yansitan bir insanimdir;ama baktim bu onlari sevindirecegine daha da ustume cekiyor.anladim ki en iyisi oynamak...icimdeki huznu,huzursuzlugumu yansitmiyorum,4-5 gundur yapiyorum bunu.sakayla karisik lafimi da soyluyorum,tabi saygisizlik yapmadan.boyle iyi cok sukur...ee madem bundan anliyorlar dedim,o zaman boyle yapayim.yani esinize karsi biraz sabirli olmaniz lazim canim.yuvayi disi kus yapar diye bosuna demeisler.biz sabirli oalcagiz ki yuvamiz bozulmasin.
inşallahhhhhh gelmes cimcimem hala yok demiiii... pislik şeyy gelme gitt gitt gitttt :122:
kesnlikle haklısın cnmm ... şu sabır işini ben bile çözdüysem herkes çözer:)) ben sabırsız ve mızmız biriydm ama evlilik 1 yıl dolmadan olgunlaştırdı gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?