HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ewet canim test ettim onayladim kabarmayinca bemde kendimden supheye dustum valla :)))))) kocise kabaemadi acwp benim kan testimi yanildi diyiverdim oda gulmekten krize girdi nelerle ugrasiypm diye(((((

Kocaların maskarası olduk ya

Ben bugun bır garıbım ben cok sık zehırlenırım ılac falan da kullanamıyorum sankı zehırlenmıs gıbıyım kafamı zor tutuyorum basım donecekmıs gıbı mıdem de kotu karnım agrıyo (zehırlenınce ıshal olursunuzda agrıra ya oyle)

Su an kafamı masaya koysam uyucam sankı ya :S

Cümlemizin canım Allah razı olsun.. :) adetini nasıl göemüştün peki günündemi gelmişti. azmıydı çokmuydu rengi nasıldı ?

bunu kim denemiş nesnes ? :26:

Canim yaaa ayran icsen icin temizlenir iyi gwlebilir gecmis olsun

o ne öyle yaa

o zaman normal adettir o canım.. zaman zaman göğüslerde olur öle sızlamalar. bende en son 24 ocakta regl olmuştum bu aya kadar ara ara sızlama oldu hep. sen üşütme kendini dikkat et..

biri ayyy burda okudum denemiş kesin hamileçıkmş

ayyy.. ben deneyemem hiç öle

slm ne haber kızlar nezamandır ugrayamadım... neler degişmiş:82:maaşallah sıze... nesrincıgım hayırlı ugurlu boooolllbbbooolll bebiş olsun inşallah canım benım

oncelikle herkese ha<irli cumalar.bu hayirli gunde insallah dualariniz kabul olur...nasilsiniz bugün sekerler

gorumceler iyi canim cok sukur.senin basbasa guzel gecmis bak iste...sevindim senin adina.

canlar simdik konuya damdan duser gibi atliyorum;ama bisey soylemek istiyorum.ben esimin ailesiyle yasiyorum.buraya geleli daha 2 ayi yeni gecti.o kadar cok sorunum oldu ki,anlatsam hikaye gibi...neyi ogrendim biliyor musununz:esim de dahil onlara karsi oynamanin onalara iyi geldigini.ben aslinda icimdeki duyguyu aynen yuzune yansitan bir insanimdir;ama baktim bu onlari sevindirecegine daha da ustume cekiyor.anladim ki en iyisi oynamak...icimdeki huznu,huzursuzlugumu yansitmiyorum,4-5 gundur yapiyorum bunu.sakayla karisik lafimi da soyluyorum,tabi saygisizlik yapmadan.boyle iyi cok sukur...ee madem bundan anliyorlar dedim,o zaman boyle yapayim.yani esinize karsi biraz sabirli olmaniz lazim canim.yuvayi disi kus yapar diye bosuna demeisler.biz sabirli oalcagiz ki yuvamiz bozulmasin.

Benim halay gelicek aya kaldi arkadaslar kırmızılarla yüzleştim sabah sabah (

hayırlısı diyelim katelyacımmm... önümüzdeki aylara bakalım

hay ağzına sağlık.. allah razı olsun çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsın... bende hayıt tohumu ve keçi boynuzu denemiştim ama tabi askıya aldım çocuk olayını malum...

kızlar banada dua edin bak... allah dualarımızı kabul etsin..

kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay

inşallahhhhhh gelmes cimcimem hala yok demiiii... pislik şeyy gelme gitt gitt gitttt :122:

kesnlikle haklısın cnmm ... şu sabır işini ben bile çözdüysem herkes çözer:)) ben sabırsız ve mızmız biriydm ama evlilik 1 yıl dolmadan olgunlaştırdı gerçekten...

inşallahhhhhh gelmes cimcimem hala yok demiiii... pislik şeyy gelme gitt gitt gitttt :122:

hala yok korkuyorum gelecek diye ama belimde ve sol kasığımdaki batma arttı sanki bugün:26:

ayyy nolur yaa bugün gelmesin yarın test yapayım çift çizgiyi görüp resmini buraya koyayımmmmm

kesnlikle haklısın cnmm ... şu sabır işini ben bile çözdüysem herkes çözer:)) ben sabırsız ve mızmız biriydm ama evlilik 1 yıl dolmadan olgunlaştırdı gerçekten...

Rabbim herkese sabir.hayirli evlilik nasip etsin.bazen tikaniyorum,kendimden odun veriyorum;ama ne yapalim.....kizlaaaaaaaaarrrr insallah hamis haberleri cogalair.isteyen herkes hamis olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…