HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aynen bizimkide oyle hatta ben istemiyorum cogu zaman kiziyor bana...kayinvalidem gelirse o sorun yapmiyor ki. ben yapiyorum ama ben de sorun etmicem kismeyse yarin olurrr. ilactan gozu acilmiyor 1000 mg antibiyotik vermis dr. acilir mi goz
Ayy yazık bayağı kötüymüşşş geçmiş olsun canım yaa kısmetse olur inşallahh

git yaptır şekerim kafan rahat eder ozaman[/QUOTE]

kızlar sımdı gıdıyorum yaptırıp gelıyorum bekleyın benı[/QUOTE]

yaptırdım ama malesef bu ayda olmadı onumuzdekı ay asılama yapıcaktık esım yurtdısına cıkıyo mart bos gecıcek ümitlerim nisana kaldı kızlar allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın hepimiz için hergun dua edıyorum inanıyorum hepimiz o pozitif testlerı gorucez hepımız anne olucaz er yada gec sabredelım sukredelım umutlarımızı kaybetmeyelım neden olmuyo niçin olmuyo demeyın yuce rabbımın elbet vardır bi hikmeti bızım için en hayırlısını ısteyelım

Slm kızlar her ay yürek carpintisiyla geçiyor benim iste tuttu diye ama yok bu ayda 15 gun gecti hiçbirşey yok anlamadım bi belirti nede testte cikti su gecikmelerden bıktım her aynı adet belirtimde yok sadece cok akıntı var beyaz hatta esimin bile dikkatini çekti ne cok akıntın oluyo dedi temiz kokusun bi akıntı idrarimda koyulasti hatta iki testtede gördüm icinde sanki kum yüzüyor ama bebek yok negatif Offf ne yapicam sokturucumu alsam

Günaydın kizlaaar
Bugün öğleden sonra doktora gideceğim bakalım inşallah kötü birseyim yoktur..
Bu arada sin zamanlarda düzensiz olanlar, ya da ara ara kanamalari olanlar üzülmeyin çok. Eskiler dermiş ki böyle durumlarda rahim kendini bebek için hazirlarmis, yumurta yer ararmis kendine.. Genelde hamile kalmadan önce böyle düzensizlikler belirtiler yasanirmis bilginize

Günaydın Hacılarrrrrrrrrrrrrrrr napıyonusss kıızzz

evet benimki saat gibiydi sonra bozuldu 3. ay hamiş kaldımmmm

Günaydın kızlarrr.. Nesnes benim tarihimide değiştirsene.. 23 Mart olaraktan bende mart kedisi olçaammm

Günaydınnnn Anne adaylarııı

Günaydın anneeee

günaydın bebişşşşşşşşşşşşş

kuzum batasıca kırmızılarmı geldiii

zaten gelmişti canım ama ben yine de bir umut test yaptım sabah gene tek olaraktan çarptı yüzüme yüzüme.. Rabbim hayırlısını versin inşallah bidaki aya

geldim kızz

deyiştiriyorum canım mart kedim benim

günaydınn

mııırrr mıırr.. miiyaawww

canımsın sağolasın. ya bunuda mı unutmadın şekerim. valla gözlerim doldu benim.
seni çokk seviyoruz tatlımmmm.
Amin hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alacağız inşallah.
vlla içerde toplntı var gözlem dedoldu. ağlayamıyorum...
Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah cannnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…