- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #5.981
Ayy yazık bayağı kötüymüşşş geçmiş olsun canım yaa kısmetse olur inşallahhAynen bizimkide oyle hatta ben istemiyorum cogu zaman kiziyor bana...kayinvalidem gelirse o sorun yapmiyor ki. ben yapiyorum ama ben de sorun etmicem kismeyse yarin olurrr. ilactan gozu acilmiyor 1000 mg antibiyotik vermis dr. acilir mi goz
Günaydın kizlaaar
günaydın kızlar mart bizim kızlara vurmuş ne oldu kızlar sizeee resmen martlamışınız
yaaa çok özendimmm bende bu takvimden istiom nasıl yapcammmmm?????????
Günaydın kizlaaar
Bugün öğleden sonra doktora gideceğim bakalım inşallah kötü birseyim yoktur..
Bu arada sin zamanlarda düzensiz olanlar, ya da ara ara kanamalari olanlar üzülmeyin çok. Eskiler dermiş ki böyle durumlarda rahim kendini bebek için hazirlarmis, yumurta yer ararmis kendine.. Genelde hamile kalmadan önce böyle düzensizlikler belirtiler yasanirmis bilginize
Günaydın kızlarrr..Nesnes benim tarihimide değiştirsene.. 23 Mart olaraktan bende mart kedisi olçaammm
aloooooooooooooo kıslarr nerdesiniz yaaa
Günaydın kızlarrr..Nesnes benim tarihimide değiştirsene.. 23 Mart olaraktan bende mart kedisi olçaammm
Günaydınnnn Anne adaylarııı
geldim kızz
deyiştiriyorum canım mart kedim benim
günaydınn
ayyy abla bende bi değiştir diyebilsem hala olamadımm ya bu ne yaaa:18::18:
SEN OLMADIN bnimkide bitmek bilmedi canım istersen doktorunla bir görüş
Günaydınnnn Anne adaylarııı
günaydın bebişşşşşşşşşşşşş
kuzum batasıca kırmızılarmı geldiii
geldim kızz
deyiştiriyorum canım mart kedim benim
günaydınn
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?