HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlar... cumanız hayırlı olsun inşallah... göbüşünde bebişi olanlar iyidir inşallah, birde bebişlerinin haberlerini beleyenler inşallah güzel haberlerini tez zamanlarda alırlar. :)

ben dün hasta olmadım, bugün de daha olmadım ve inşallah olmam... inşallah bebişimin hberini alırım

Allah razı olsun Canım benim çok duygulandım şimdi Rabbim kabul etsin.. hepimizin kucağını doldursun.. Sanada tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

test yapmadınmı canım

cimcimemmmm sağol bebeğimmmm... bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün gittşim okudum hepinizede dua ettim allahım kabul etsin inşallah kızlarr...

Son düzenleme:

inşallah bebiş haberi alırsın ozaman canım :) benimde bebişim var mı yokmu göbüşümde bilmiyorum 4 günümüz kaldı bekliyoruz :) sen test yaptın mı gecikiyorsan çıkar belkim :)

kız kendini naza çekme.. ben o ikinci çizgiyi hayalet görsem varyaa net görene kadar test yapardım

inşallah bebiş haberi alırsın ozaman canım :) benimde bebişim var mı yokmu göbüşümde bilmiyorum 4 günümüz kaldı bekliyoruz :) sen test yaptın mı gecikiyorsan çıkar belkim :)

adetimden 5 gün önce negatifti dün sabah çok silik olduğunu düşündüğüm bi çizgi vardı bugünde 1 gün gecikmedeyim inşallah bebiş vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…