- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.001
Canlarım süper 1 gün sizinle olsun bugün...
günaydınnnnn larrr şekerlerrrrrrrrrrrrrr:)
ayy müsüm baba ölmüş
benimde akşam olasaydıAminn. hepimizin olsun nnn
kızlar çok uykum var..
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
günaydın kızlar... cumanız hayırlı olsun inşallah... göbüşünde bebişi olanlar iyidir inşallah, birde bebişlerinin haberlerini beleyenler inşallah güzel haberlerini tez zamanlarda alırlar. :)
ben dün hasta olmadım, bugün de daha olmadım ve inşallah olmam... inşallah bebişimin hberini alırım
Canlarım süper 1 gün sizinle olsun bugün...
test yapmadınmı canım
günaydın kızlar... cumanız hayırlı olsun inşallah... göbüşünde bebişi olanlar iyidir inşallah, birde bebişlerinin haberlerini beleyenler inşallah güzel haberlerini tez zamanlarda alırlar. :)
ben dün hasta olmadım, bugün de daha olmadım ve inşallah olmam... inşallah bebişimin hberini alırım
dün sabah yapmıştım, çok silik bi çizgi gördüğümü düşünüyorum, belkide görmemişimdir diye korkuyorum, bugün yapmadım tekrar 1-2 gün geçince yapmayı istiyorum, eğer dayanabilirsem :)
günaydınnnnnnnn günaaaaydınnnnnnnn canlaaarııımmmmmm :)
kız kendini naza çekme.. ben o ikinci çizgiyi hayalet görsem varyaa net görene kadar test yapardım
aynen valla.. bu sabah yaptım ama mafeles hayalet şeklinde bile yokbeklemedeyim
inşallah bebiş haberi alırsın ozaman canım :) benimde bebişim var mı yokmu göbüşümde bilmiyorum 4 günümüz kaldı bekliyoruz :) sen test yaptın mı gecikiyorsan çıkar belkim :)
bende yaptım aynısı bendede çıktı çift filn olmuştur diye baktım ama TIIRRTTT çıktıı
adetimden 5 gün önce negatifti dün sabah çok silik olduğunu düşündüğüm bi çizgi vardı bugünde 1 gün gecikmedeyim inşallah bebiş vardır :)
Günaydın günaydınn canııımmmhoşgeldin nasılsın keyifler yerinde sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?