HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hala yok korkuyorum gelecek diye ama belimde ve sol kasığımdaki batma arttı sanki bugün:26:

ayyy nolur yaa bugün gelmesin yarın test yapayım çift çizgiyi görüp resmini buraya koyayımmmmm

ammmiinnn canımm rabbim o ikonu hepimize nasip etsin inşallahh ... çift çizgiyi görürsen önce bize haber ver:)) halay çekioz çnkü akşama kadr haberi alan halaya katılıoooo:)))

ammmiinnn canımm rabbim o ikonu hepimize nasip etsin inşallahh ... çift çizgiyi görürsen önce bize haber ver:)) halay çekioz çnkü akşama kadr haberi alan halaya katılıoooo:)))

çift çizgiyi görsem kimseciklere söylemeden resmini buraya koyarım zaten. doktora niye gideyim burda daha tecrübeli aile hekimleri var
hep birlikte yorumlarız sonra halaya başlarız

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bayağı yazmışsınız hepsini okuyamadım sevgililer günü iyi geçen var mı ? Benim nikah yıldönümüm olmasına rağmen koca camış olunca bir halt olmuyor malesef HAYIRLI CUMALAR cümletten rabbim dualarımızı dileklerimizi hayırlısyla kabul etsin inş.

kocası camışlar kulübüne hoşgeldin şekerim
dün geceyi iyi geçiren yok malesef

o benim değil forumun bebişi olacak burda büyütcez hep birlikte

varsa tabi

hadi bakalım bekliyoruzz bebişlerriiiiii..... sırayla geliyorlar...

çoğumuzun aynı geçti şekerim sen meraklanma... sopalık onların hepsi... ama seninkide yani yıl dönümünüzse mecbur yapması lazımdııııııı döfelim onuuu

yokkk be cnm normalden daha safa yattı çok sinirliyim ona ya yüzüne bakmıyorum kendi kendine konuşuyo bakalım nolcak

yokkk be cnm normalden daha safa yattı çok sinirliyim ona ya yüzüne bakmıyorum kendi kendine konuşuyo bakalım nolcak

benimkide eve gidince avucunu yalayacak yapmıyorum yemek falan ben zaten rejimdeyim oturur elime alır bi havuç kemiririm tavşan gibi hiiiç umrumda değil... ütüde yapmıcam napacaksa yapsın bakalım... anasınıda aradım tembihledim...:113:

yokkızz öyle önemli bişey yokk hamile haberi alsakda halay çeksem dedim ozman çok seviniyom yeminle kendim klaamıyomya şimdi sizin gününüzü beliyom kendim gibi merak ediyorum ondan didimdi

serap cığımızınki kesinleştiiiiii.... 1467 çıkmış değeriiiiiii buna çekelim halayyyy teyy teyyyy

iyi yapmışşsın kız bazen delirtiyolar valla kaşınıyolar ben iyce dengesizleştim bazen içime sokasım geliyo baze hapşırınca bile geber diyesim geliyooo ayyy delirdim iyceee

Mrb maalesef test negatıf zsaten az once lekenmeler de basladı marta kaldık anlayacagınız yenı bat 15 mart ılk benı yazın martın ayında elımden kımse kacamaz gelcek o bebek o kadar :)

iyi yapmışşsın kız bazen delirtiyolar valla kaşınıyolar ben iyce dengesizleştim bazen içime sokasım geliyo baze hapşırınca bile geber diyesim geliyooo ayyy delirdim iyceee

şekerim bende aynıyım yani sorun yokk telaşlanmaaaa.... geberesice diyom şeytan görmüş gibi oluyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…