HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım tam TIRTT yaa gerçei 4 günüm varya ondan galiba :) bebe tıme test yaa bana biraz dandik geldi hiç kullandın mı ?

hee daha 4 gün varsa çıkmayabilir. sen adetin geçince dene bide. Bebe Time dandik alma ondan. ben bakınca anlamıştım sonra yapmadan araştırdım netten kullanıp memnun kalmayan varmış sonra verdim başka yerden aldım içinde prospektüsü olanlardan al ben onlardan alıyom hep

dandik olduğu görüntüden belliydi cnm evet ilk defa aldım geri götürseydim keşke.. belkide başka testle yaparsam çıkar :) yinede 4 gün dayanmak istiyorum bide 4 gündür devam eden bi bel ağrım var...

ay canımsın yenı gordum Allah razı olsun agzına yuregıne saglık melegım rabbım senın bu ıc guzellıgını goruyor ve bu guzellıgın dualarınıda kabul eder ıns
cok tesekkur ederım

dandik olduğu görüntüden belliydi cnm evet ilk defa aldım geri götürseydim keşke.. belkide başka testle yaparsam çıkar :) yinede 4 gün dayanmak istiyorum bide 4 gündür devam eden bi bel ağrım var...

kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. ben kırmızılar geldiği halde umutlanmıştım.. başka marka testle 4 gün sona hatta 5 gün sona dene kuzum inşallah bebeğin vardır..

öyle tabii iyi olmak zorundayız iyim bende ayaklarım buz gibi ısınmadı gitti yaa.. donuyorum . Ayaklarım ısınmadığı içinde heryerim üşüyoo

ben pantlonun içine termal çorap giyiyorum kilotlu valla ananaler gibi hahah
Pentiden aldım nasıl güzell hiç üşümüyorumm

iyi diyelim iyi olalım canikom ya uğraşıyoruz işte... gıcık oluyorum gene çalışıyorum ve yine mal insanlar geliyor bugun seçilmişler günü

bizim dışımızdaki herkes mal bence ahah sen bizim işi yap bi kadın geliyo 2 tl diyosun aaa ohaa takım elbisemi alıyoruz diyo gerizekalı 2 tl'ye takım elbise var sanki insanlar kafayı yemişşşşş

kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. ben kırmızılar geldiği halde umutlanmıştım.. başka marka testle 4 gün sona hatta 5 gün sona dene kuzum inşallah bebeğin vardır..

aiminn cnm inşallah =) Allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler ::)

selam kızlar
tunaydınlarrrrr
dun ıste olmayınca epey karısmıs buralar anca bakabıldım nasılsınız bakalım

Kızlaaarrr bebişimin kalp atışını duydm çok sağlıklıymış altıbuçuk haftalığım şuan midem çok kötü çok yorgunum ondan fazla giremiyorum darısı herksese canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…