- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.021
canımmm Allah kabull etsinnn teşekkür ederizz en kısa zamanda hepimiz kavuşalııım sağlıcakla bebeklerimizee :)
günaydınnnnnnnn günaaaaydınnnnnnnn canlaaarııımmmmmm :)
evet canım tam TIRTT yaa gerçei 4 günüm varya ondan galiba :) bebe tıme test yaa bana biraz dandik geldi hiç kullandın mı ?
hee daha 4 gün varsa çıkmayabilir. sen adetin geçince dene bide. Bebe Time dandik alma ondan. ben bakınca anlamıştım sonra yapmadan araştırdım netten kullanıp memnun kalmayan varmış sonra verdim başka yerden aldım içinde prospektüsü olanlardan al ben onlardan alıyom hep
günaydın canımm nabersinn
su şişesi
özser0801
sezggi
sunshine06
tazebahar
katelya
nesrin6868
elsel
yxliz
taç yaprak
esradinçel
merhabahayatt
beebeek
bisoluk
gzmcnbz
sonbaharımbenim
elifnil58
ebda16
kızlar hatırlarsanız size bir sözüm vardı 17 şubatta eğer hamileysem yapacağıma dair bir söz vermiştim size. bugün çok şükür kanamam durdu abdestimi aldım ve ilk işim size olan sözümü yerine getirmek oldu. ben bunu özel mesajlarınıza yazacaktım ama bu kadar kişiye mesaj atamadım beceremedim bunu.
Allah dualarımızı kabul etsin. Hepiniz sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
iyiyimm canım ya iyi olmayıp napcaz başkaa :):)sen nasılsınnnn
iyilikk canım nolsunnn mağazadayım bugün yardıma geldim oturuyorum öyleesen nasılsınnn
dandik olduğu görüntüden belliydi cnm evet ilk defa aldım geri götürseydim keşke.. belkide başka testle yaparsam çıkar :) yinede 4 gün dayanmak istiyorum bide 4 gündür devam eden bi bel ağrım var...
öyle tabii iyi olmak zorundayıziyim bende ayaklarım buz gibi ısınmadı gitti yaa.. donuyorum . Ayaklarım ısınmadığı içinde heryerim üşüyoo
iyi diyelim iyi olalım canikom ya uğraşıyoruz işte... gıcık oluyorum gene çalışıyorum ve yine mal insanlar geliyor bugun seçilmişler günü
kırmızılar gelene kadar ümit var demektir. ben kırmızılar geldiği halde umutlanmıştım..başka marka testle 4 gün sona hatta 5 gün sona dene kuzum inşallah bebeğin vardır..
ozaman ışık var tatlım bebişş gelmiş galiba:) hadi güzel haberler ver bizee:)
Allah razı olsun Canım benim çok duygulandım şimdi Rabbim kabul etsin..hepimizin kucağını doldursun.. Sanada tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
canikomlaaarr çıkıym ben arada yine girerim çok konuşmayın kaçırıyorum muhabbetii öptüümmm çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?