HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

KISLAAAAAAAAAAAR selam nabersiniz kaç gündür gelemiyorum benim işler güçler evler falan durumlarım çok karıştı resmen bunalımdayım hiç gelemedim buralara ama sizi çok özledim, varmı yeni haberlerimiz güzel güzel kaçırdığım halay oldumu??? cimcimesultan duaların için allah razı olsun canım, bakamadım bile sayfalara uçmuş gitmiş çünkü hadi özet geçen biri olsun :))) hamişlerimiz güzel yeğenlerimiz nasıllar,siz nasılsınız nasıl geçiyor keyifli dönemler?? öpüyorum sizi çok

Kızlaaarrr bebişimin kalp atışını duydm çok sağlıklıymış altıbuçuk haftalığım şuan midem çok kötü çok yorgunum ondan fazla giremiyorum darısı herksese canlarım

maşallah canım çok güzel yaa :) Allah kolaylık versin güzel annecik bizlerede nasip etsin Rabbim :)

Kızlaaarrr bebişimin kalp atışını duydm çok sağlıklıymış altıbuçuk haftalığım şuan midem çok kötü çok yorgunum ondan fazla giremiyorum darısı herksese canlarım

Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. dinlenmeye çalış. ve miden içinde sabahları yataktan kalkmadan yuzlu bisküvi ye. mide bulantını azaltacaktır.

maşallah canım çok güzel yaa :) Allah kolaylık versin güzel annecik bizlerede nasip etsin Rabbim :)

cok guzel ya
ınsallah bende yarın gorebılırım
dınlen cnm sen yorma kendını

Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. dinlenmeye çalış. ve miden içinde sabahları yataktan kalkmadan yuzlu bisküvi ye. mide bulantını azaltacaktır.

Kızlar çok sağolun darısı hepinize inşallah!!!

Allah razı olsun Canım benim çok duygulandım şimdi Rabbim kabul etsin.. hepimizin kucağını doldursun.. Sanada tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

cimcimemmmm sağol bebeğimmmm... bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün gittşim okudum hepinizede dua ettim allahım kabul etsin inşallah kızlarr...

ay canımsın yenı gordum Allah razı olsun agzına yuregıne saglık melegım rabbım senın bu ıc guzellıgını goruyor ve bu guzellıgın dualarınıda kabul eder ıns
cok tesekkur ederım

cicimesultan Allah razı olsun duanı kabul etsin ve gönlüne göre versin inşallah.

Allah sizdende razı olsun kızlar dualarınız kabul olsun hepiniz hamilesiniz benim için dua edin demeyeceğim zaten başınızın etini yiyorum hergün unutmuyorsunuzdur heralde
Rabbim herkese sağlıklı hamilelik ve nur topu gibi evlatlar versin

ben yokum amaa ( küstüm

canım hakkını helal et farketmemişim nasıl olduda atladım anlamadım söz veriyorum sanada okuyacağım bugün ve okuyunca hemen bildireceğim:26:

canım çok sevindim dilerim sorunsuz bir gebelik geçirirsin rabbim seni bebeğine kavuştursun teyzesi öptü onu

Son düzenleme:
Bugün bir yazı okudum sizlerle de paylaşayım. Henüz uygulama fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyeceğim.

Adet bitiminde güsul abdesti aldıktan sonra bir kağıda Meryem suresinin 19,21 ve 22. ayetini ve Yasin Suresinin 82 ve 83. ayetini yazıp zemzem suyunun içinde kağıdın üzerinden yazılar çıkıncaya kadar bekletip ve suyun şifa vereceğini Allahu Tealadan ümit ederek içirse Allah'ın izni ile hamile kalır.

Sanırım inanarak denemekte fayda var...

CİMCİMESULTAN canım benim ben hamile değilim ama dualarım hep bizimle hepimizle, hadi sana allah söyletmiş olsun mart ayı bize uğurlu gelsin canım arkadaşım

kızlar hepinize hayırlı cumalar. Çıkmam lazım şimdi. sonra tekrar görüşürüz. Allah a emanet olun. sizi çoooooookkk seviyorum öpüldünüz meleklerim

CİMCİMESULTAN canım benim ben hamile değilim ama dualarım hep bizimle hepimizle, hadi sana allah söyletmiş olsun mart ayı bize uğurlu gelsin canım arkadaşım

olsun bende değilim ama inanıyorum mart ayı bereketli olacak. ben olamasam bile sen mart ayında hamile olduğunu öğreneceksin. Baksana başka insan kalmadı zaten bi biz kaldık bende en kötü mayısta yanınızdayım inşallah

arapça mı yazcaz ki acaba ? :26:

inşallah canım allah gönlümüze göre versin bu ay yine olmazsa öbür ay olur, allah ne zaman uygun görürse bebeğim ne zaman gelmek isterse gelsin buyursun ,evim gönlüm yuvamın kapıları açık onu bekliyorum, darısı hepimizin başına inşallah allah isteyen herkese yardım etsin dualarını kabul etsin

Herşey dua üstüne...Rabbim dualarınızı kabul etsin bol bol yasin ve meryem suresi okuyn.. hepinize dua edeceğim..

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza! Bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım bu aydan pek Ümit'i değilim ama hayırlısı :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bizim dışımızdaki herkes mal bence ahah sen bizim işi yap bi kadın geliyo 2 tl diyosun aaa ohaa takım elbisemi alıyoruz diyo gerizekalı 2 tl'ye takım elbise var sanki insanlar kafayı yemişşşşş

manyaklar yaaa para işin içine girince insanlar kurt kesiliyıor en paçozuu bilenemmm kendini nişi sanıyo

selam kızlar
tunaydınlarrrrr
dun ıste olmayınca epey karısmıs buralar anca bakabıldım nasılsınız bakalım

canım tünaydın sanada nabersin bakim bebişin nasıl ?

ayhh canım benim hadi inşallah bizde duyarızzz

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza! Bu ay ilk defa klomen ve iğne kullandım bu aydan pek Ümit'i değilim ama hayırlısı :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım, hayırlı olsun inşallah olur benim klomende ikinci ayım ama iğne kullanmadım ilk ay bu ayda kullanmicam doğal akışına bırakmış duurmdayım en güzel haberleri alırız inşallah hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…