- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.061
manyaklar yaaa para işin içine girince insanlar kurt kesiliyıor en paçozuu bilenemmm kendini nişi sanıyo
canım tünaydın sanada nabersin bakim bebişin nasıl ?
ayhh canım benim hadi inşallah bizde duyarızzz
Sunshine im inşallah ben de tez zamanda bu düzensizliklerin meyvesini alırım(
Sevkimi aldım randevum 2.30 da bakalım
Nesrinim bilir zeki bey var aksarayda bayağı iyi dediler inşallah derdime derman olur..
Ilk kez erkek doktora muayene olacam çok utanıyorum coookkk
hoşgeldin canım, hayırlı olsun inşallah olur benim klomende ikinci ayım ama iğne kullanmadım ilk ay bu ayda kullanmicam doğal akışına bırakmış duurmdayım en güzel haberleri alırız inşallah hep birlikte
selam kızlar.ben bal tarçın çörek otu kürünü uyguladım bu ay..
adet bitiminde kasık sancılarım başlamıştı bile..
bizim bu ay 2 denememiz olabildi sadece.çünkü benim sakar şakir kocam ayak parmağını kırdı :)
pek umudum yoktu o yüzden.
ama ilişkiden 10 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu.ve 2 gündür de bazen krem gibi bazen bildiğin su gibi çokyoğun akıntım var.umutlanmıyım diyorum ama elimde değil..
bunlar belirti olabilirmi ?
iyiyim canım sagolasın ne olsun ıste dunu toplamaca
bıde yarın ıcın delı sabırsızlanma
bebısde cok sukur ıı :) bazen kızıorum ıcerde yatıyorsun pasa pasa bu agrım bu bulantım nıye dıye yattıgı yerde anaya zulum
Nesrinim bilir zeki bey var aksarayda bayağı iyi dediler inşallah derdime derman olur..
ilişkin ne zaman oldu cnm denk geldımı yumurtlamaya acaba
hee kızzz ufak boyları var türlü türlü huyları varr bu sıpaların kuzucuğum diyorum sıkıştırıyor arada pantolon giydiğimde özellikle ayağa kalkınca rahatlıyorum anacığını oturtmucan demi hiç sıpa diyorum bazen hahaha
bu sabah kahvaltı yaparken birazcık midem bulanır gibi oldu onun dışında şuana kadar bişi yok
inşallah bebeğim benim hadi güzel haberlerinle gel.. dün nesrin sana yazmıştı zaten doktorun adını ona git benim selamımı söyle diye ama sen görmedin herhalde...
yok cnm malesef..
22 şubat yumurtlama günüydü.
bizim denenemler 17 şubat ve 20 şubatta oldu.27 şubatta da lekelenmem oldu 1 gün sürdü
hım belkı 20 subatta kı ılıskıden spermler kalmıs olabılır ve olbaılır cnm umıstız olma ıns vardır
benımde artık hep elbıseye dondum dar gelıo kotlar ne cabuk aldım kg ya alıorum hakıkaten bı dur demek lazım ama valla olmuor
kiminin hemen çıkarmış şekerim benim teyzemler öyleydi onlara çekmişim minnoşum belliii oluyor bile... herkes kız hissediyorumuşş sağlıklı olsunda en başta ama kız olursa 10 katı daha mutlu olurum...
yok cnm malesef..
22 şubat yumurtlama günüydü.
bizim denenemler 17 şubat ve 20 şubatta oldu.27 şubatta da lekelenmem oldu 1 gün sürdü
:) delı
bız senın cın takvımıne bakmısmıydın ya hatırlamıorum
ben kıme cektıysem artık bos bogazım valla
yok canım hadi bvakalım kızzz
BAT ne zaman canım.. ? düzensizlik varsa eğer o kahve leke yumurtlama belirtiside olabilir belki.. hiç ümidini yitirme sen elinden geleni yaptın Rabbim uygun görürse nasip eder inşallahh
inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?