HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız zeki beyi ben dedim dün yazdım sana ona git die iyi doktor ama fazla konuşmaz teşhisleri iyi die benim doktorum o slm de bendende

Kizlaaarrrr ben geldim cok mutluyum:)))keseyi gorduk cok sukur 5+1 mis su an bebis yok henuz icerde sadece bi beyazlik seklinde gorunuyo haftaya tekrar gidicem insallah bu seferde bebisi gorucem birsuru tahlil istedi onlarda haftaya cikicak su an hersey yolunda gibi insallah boyle devam eder allahim hepinize yasatsin bu duyguyu insallah:)))

Ah hayatım benim ay çok mutlu oldum, 2 haftaya pıtpıtlarıda duyarsın, tekrar hayırlı uğurlu olsun. Dikkat et kendine ve bebişimize...

canım seni tebrik ediyorum
aramızdaki farka bakarmısın senin ki 669 benimkisi ise sadece 9.0 anlamaım yaaaa

bu değerler bence labaratuvar a göre değişiyor kımısı 5 den yukarısı gebelik referansı dior kımıde 500 den yukarısı ama değer aynı aslında şunun gibi yani sen çocuguna ayşe diyorsun ben fatma ama ikiside çocuk

canım çok sevindim adına gözün aydın
Tamam canım ona aldım randevumu.. Konuşmaz diyorlar soru soracakmisim ha bre:) nesrin hanım mi deyim kimin selamı var deyim:))

kkk bu de :))))))))))))))))))evet pek konuşmaz ama iyidir

kızlar yaa çok canım sıkkın adetim 3 gün oldu geçeli idrar testi yaptım negatif ( kan testinide pazartesi alıcam sonucu ama hiç umudum yok fazlasıylada akıntım varr napıcam ben yaa gidip özelde mi yaptırsam kan testini

Biliyorsunuz onca emek ve bekleyısten sonra dun halıme olduğumu öğrendım yaklaşık 5 haftalık . Ama henuz doktora görünmedım ve 7-8 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum yok kese göründü görünmedi yok ksede bebek göründü görünmedi vay kalp attı atmadı vs bunlarla gerılmek bekleyıse girmek istemiyorum gittiğimde direk bebeişimi göreyim ve kalp atışlarını pıt pıt duyayım sizce ? Bugun folis ait alıp içmeye başlıcam günde 1 tane siz ne dersiniz gnel olarak bu düşünceme ??????????????????

bence doktora gitmelisi canim.sonucta hayatta dis gebelik diye bir sey var. kim soyledi 5 haftalik gebe oldugunu ??

ayyy cok mutlu oldum canım masallah bende yarın gıdıcem 5+3 olarak ıns bakalım ne dıyecek goruruz ıns bızde
banada haftaya gel keseye gorelım sonra tahlıl ıstıcem ıstersen ac gel burada yaptıralım demıstı
sen nerede yaptıracaksın tahlıllerı bakım saglık ocagı mı ozelde mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…