HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bence en kotu haftaya gıt tabıkı hepımız saglıklı bebekler hayal edıyoruz ve ıstıyoruz ama hersey bızım ıcın
rabbım uzak etsın bızlerden ama saglıksız bı durum var ıse ogrenmıs olursun o kadar gecıktırme derım ben

kızlar benım dıs etı cekılmem ve ıltıhaplanması vardı bu ay delı azdı oylekı hapsırrıken dısım cıkıyor zannedıyorum sızlıor sallanıor falan dun doktora gıttım hamılelıkte kat ve kat artar dedı bı an once tedavıye baslamlısın gencsın kaybetme dedı offf bı ton ızın de bunun ıcın almam gerekecek sınır oluyorum ızın almaktan kadın bıtek salı gunlerı orada ımıs

canım bende bekliyorum sorun etme bende haftaya cumaya aldım randevumu günlük sütünü iç yoğurdunu peynirini yee pekmesz iç evet günde 1 adet te folik asit al...

canım senın dogum tarıhın tam olarka bıde hamıle kaldıgın ay

14.12.1986 - şubat

canım bende bekliyorum sorun etme bende haftaya cumaya aldım randevumu günlük sütünü iç yoğurdunu peynirini yee pekmesz iç evet günde 1 adet te folik asit al...

14.12.1986 - şubat

kız yok beklemesın 7-8 haftalık olana kadar dıyo sen 5 haftan dolsun dıye beklıon

Çok sevindim adına canım benim, inşallah bizde yaşarızz

Yarin sende gorunce daha iyi anliycaksin hamile oldugunu canim iyice hissetmeye basladim su an benim bebisim tahminimizden 1 hafta sonra dollenmis normalde internet hesaplamalarinda 6 hafta ama ultrasonda 5+1 dedi dr 26 ekim demisti tahmini dogum simdi 31 ekim ama belki bebis o 1 haftalik sureyi kapatabilirmis icerde:))bende iyki ac gitmisim de cikti aradan tahliller yoksa drla konusamamistim hic ac gel dememisti ama ben heyecandan yiyememistim:))ozelde yaptirdim tahlilleri drumu da cok seviyorum cok sukur hersey yolunda:)))

senın son bat ne zamandı belkı sormusumdur dha once ama aklımda degıl su anda
benım 23 ocak ıdı ve doktor banada gec dollenme dedı bakalım ne dıcek smdı

senın son bat ne zamandı belkı sormusumdur dha once ama aklımda degıl su anda
benım 23 ocak ıdı ve doktor banada gec dollenme dedı bakalım ne dıcek smdı

18 ocak tatlim benimde senin 5+3 de internet hesaplarina gore mi??drun kesenin boyundan gorup kesin haftani soyliycek simdi sana da yarin bakalim kac haftalikmis kucuk melegin:))

oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oğluşum olcak ama ben kız olsun onu süsleyeyim istiyordummmm neysee hayırlısı neyse o olsun diyorum sağlıklı olsun bebeğim yeterli...

valla canım cın takvımı boyle cıkarıyor cıne ınanma cınsızde kalma

ıkıncıye kızın olur abı gelır onden belkıde
banada erkek dıor hemde bırkac ay ıcın hep erkek yanı sanırım kacısın yok ya erkek yapcan ya erkek gıbı bısı

heheee ona denecek çok güzel şeyler varda terbiyem müsade etmiyo hahahahahah yoksam yazarım vallaahiii bebişimden utancıma yazmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…