- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.101
Biliyorsunuz onca emek ve bekleyısten sonra dun halıme olduğumu öğrendım yaklaşık 5 haftalık . Ama henuz doktora görünmedım ve 7-8 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum yok kese göründü görünmedi yok ksede bebek göründü görünmedi vay kalp attı atmadı vs bunlarla gerılmek bekleyıse girmek istemiyorum gittiğimde direk bebeişimi göreyim ve kalp atışlarını pıt pıt duyayım sizce ? Bugun folis ait alıp içmeye başlıcam günde 1 tane siz ne dersiniz gnel olarak bu düşünceme ??????????????????
arkadasladan biri demiski insallah bu topikte cocuk sahibi olmayan kalmaz. Ben de hemen biseyler yaziyimda benim de olsun dedim :))
Biliyorsunuz onca emek ve bekleyısten sonra dun halıme olduğumu öğrendım yaklaşık 5 haftalık . Ama henuz doktora görünmedım ve 7-8 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum yok kese göründü görünmedi yok ksede bebek göründü görünmedi vay kalp attı atmadı vs bunlarla gerılmek bekleyıse girmek istemiyorum gittiğimde direk bebeişimi göreyim ve kalp atışlarını pıt pıt duyayım sizce ? Bugun folis ait alıp içmeye başlıcam günde 1 tane siz ne dersiniz gnel olarak bu düşünceme ??????????????????
canım senın dogum tarıhın tam olarka bıde hamıle kaldıgın ay
canım bende bekliyorum sorun etme bende haftaya cumaya aldım randevumu günlük sütünü iç yoğurdunu peynirini yee pekmesz iç evet günde 1 adet te folik asit al...
14.12.1986 - şubat
canım bende bekliyorum sorun etme bende haftaya cumaya aldım randevumu günlük sütünü iç yoğurdunu peynirini yee pekmesz iç evet günde 1 adet te folik asit al...
14.12.1986 - şubat
Kizlaaarrrr ben geldim cok mutluyum:)))keseyi gorduk cok sukur 5+1 mis su an bebis yok henuz icerde sadece bi beyazlik seklinde gorunuyo haftaya tekrar gidicem insallah bu seferde bebisi gorucem birsuru tahlil istedi onlarda haftaya cikicak su an hersey yolunda gibi insallah boyle devam eder allahim hepinize yasatsin bu duyguyu insallah:)))
14.12.1986 - şubat
kız yok beklemesın 7-8 haftalık olana kadar dıyo sen 5 haftan dolsun dıye beklıon
tamam tamam yahuuu önümüzdeki cuma gidecem :)))))
ayyy cok mutlu oldum canım masallah bende yarın gıdıcem 5+3 olarak ıns bakalım ne dıyecek goruruz ıns bızde
banada haftaya gel keseye gorelım sonra tahlıl ıstıcem ıstersen ac gel burada yaptıralım demıstı
sen nerede yaptıracaksın tahlıllerı bakım saglık ocagı mı ozelde mı?
Yarin sende gorunce daha iyi anliycaksin hamile oldugunu canim iyice hissetmeye basladim su an benim bebisim tahminimizden 1 hafta sonra dollenmis normalde internet hesaplamalarinda 6 hafta ama ultrasonda 5+1 dedi dr 26 ekim demisti tahmini dogum simdi 31 ekim ama belki bebis o 1 haftalik sureyi kapatabilirmis icerde:))bende iyki ac gitmisim de cikti aradan tahliller yoksa drla konusamamistim hic ac gel dememisti ama ben heyecandan yiyememistim:))ozelde yaptirdim tahlilleri drumu da cok seviyorum cok sukur hersey yolunda:)))
8 ay sonra nurtopu gıbı bır erkek dogacak dıyor
Çok sevindim adına canım benim, inşallah bizde yaşarızz
senın son bat ne zamandı belkı sormusumdur dha once ama aklımda degıl su anda
benım 23 ocak ıdı ve doktor banada gec dollenme dedı bakalım ne dıcek smdı
oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oğluşum olcak ama ben kız olsun onu süsleyeyim istiyordummmmneysee hayırlısı neyse o olsun diyorum sağlıklı olsun bebeğim yeterli...
18 ocak tatlim benimde senin 5+3 de internet hesaplarina gore mi??drun kesenin boyundan gorup kesin haftani soyliycek simdi sana da yarin bakalim kac haftalikmis kucuk melegin:))
valla canım cın takvımı boyle cıkarıyor cıne ınanma cınsızde kalma
ıkıncıye kızın olur abı gelır onden belkıde
banada erkek dıor hemde bırkac ay ıcın hep erkek yanı sanırım kacısın yok ya erkek yapcan ya erkek gıbı bısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?