- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.121
kızlar dua edin ben gidiyorum polikilinie duramıcam pazartesiye kadar
ay ınsallah gorurum yaa olucem meraktan
:18::18::18:
heheee ona denecek çok güzel şeyler varda terbiyem müsade etmiyo hahahahahah yoksam yazarım vallaahiiibebişimden utancıma yazmıyom
Mutlaka gorursun kuzum sakin stres yapma bebisi goremeyebilirsin benim gibi gec dollenme oldugu icin ama keseyi mutlaka goruceksin kacta gidicektin???
Kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım eğer bemişti olursa iyice tutunsun diyede progestan verdi doktorum, bugün 5. Gün 5gün var ilacın bitmesine ve bittikten sonra 1hafta içinde adet olmazsam bebek oluomuş ! Umarım olur ama şöyle bi durumda varki iğneden sonra sadece 2kere ilişkiye girdik son ilişki gününden sevgili kocacımla tartışma yaşadık ve doğal olarak ilişki olmadıherşeyde bir hayır vardır tabiki !
Dayanamayız şimdi test yaptım çok silik bir ikinci çizgi var ama sizin derin bilgilerinize dayanarak sormak istiorumki çatlatma iğnesinde hcg fazla çıkabilir ve testlerde pozitif görebiliyoruz diy mi ? Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın :) bu arada. İğneyi geçen Perşembe sabah 9da oldum... Beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
hahaha akıllı ol kız yavrunda akıllı olsun
canım ıgneden dolayı olabılır beklemekten baska caren yok
ıns bebısın olmustur cnm
aman geç kalma erken geeellll sakın geç kalma erken geeellllöpüldün cicim
Kızlaaarrr bebişimin kalp atışını duydm çok sağlıklıymış altıbuçuk haftalığım şuan midem çok kötü çok yorgunum ondan fazla giremiyorum darısı herksese canlarım
bugun müdür geldiii
konuşuyor onu şöyle yapın bunu böyle yapın cart curtt dedim ben gidiyorummm eylülden sonra yokummmm ne istiyosanız yapabilirsiniz müdürüm dedim adam kaldı öylee haha
bugun müdür geldiii
konuşuyor onu şöyle yapın bunu böyle yapın cart curtt dedim ben gidiyorummm eylülden sonra yokummmm ne istiyosanız yapabilirsiniz müdürüm dedim adam kaldı öylee haha
En zor olanıda bu. Beklemekumarım olur hepimizin olur
çalışcakmısın doğum iznin bitince canıııımm ? bebenii büyüt benceeeee
kız dur daha gormeden etmeden demeyeydın ya oyle
ne tez canlısın hee
çalışıcam canım büyük ihtimalle...
hayırlısı canım ya olanı saklamam ben.. birde inanıyorum iyi olacağına totem yapıyom kızım iyi düşün iyi olsun
orası oyle de ne bılım ya ben korkuyorum yanı :S
ister istemez bende düşünüyorum tabiki ne olacağımız belli değil... ama hergün her dakika aklıma geldiği her sn rabbime dua ediyorum herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.. benimkinide öyle önce allaha sonra bana emanet yavrum.. bu nedenle iyi düşünüyorum
Canlar geldim muayene oldum yumurtalarimi gösterdi sıkıntı yok dedi. Tahlil verdi sonuca göre konuşalım gerekirse eşine de tahlil verelim dedi. Bekliyorum bakalım. Rahimde kalinlasma falan demedi ilk kez birisi.. Haznem darmis ilişkide ondan acı duyuyorum demek ki..
Inşallah sonucum iyi çıkar..
ac gıdecegım ıcın sabahtan gıdecegım cnm 10 gıbı falan herhalde
bakalım neler beklıor bızı
annem delı olacka neye geldıgını bılmıorda kadınhastanenın kapısına kadar anlamazda kapısına gelınce nolıyor dıe cıldırcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?