HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Mutlaka gorursun kuzum sakin stres yapma bebisi goremeyebilirsin benim gibi gec dollenme oldugu icin ama keseyi mutlaka goruceksin kacta gidicektin???

ac gıdecegım ıcın sabahtan gıdecegım cnm 10 gıbı falan herhalde
bakalım neler beklıor bızı
annem delı olacka neye geldıgını bılmıorda kadın hastanenın kapısına kadar anlamazda kapısına gelınce nolıyor dıe cıldırcak

Kızlar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım eğer bemişti olursa iyice tutunsun diyede progestan verdi doktorum, bugün 5. Gün 5gün var ilacın bitmesine ve bittikten sonra 1hafta içinde adet olmazsam bebek oluomuş ! Umarım olur ama şöyle bi durumda varki iğneden sonra sadece 2kere ilişkiye girdik son ilişki gününden sevgili kocacımla tartışma yaşadık ve doğal olarak ilişki olmadı herşeyde bir hayır vardır tabiki !
Dayanamayız şimdi test yaptım çok silik bir ikinci çizgi var ama sizin derin bilgilerinize dayanarak sormak istiorumki çatlatma iğnesinde hcg fazla çıkabilir ve testlerde pozitif görebiliyoruz diy mi ? Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın :) bu arada. İğneyi geçen Perşembe sabah 9da oldum... Beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

canım ıgneden dolayı olabılır beklemekten baska caren yok
ıns bebısın olmustur cnm

bugun müdür geldiii
konuşuyor onu şöyle yapın bunu böyle yapın cart curtt dedim ben gidiyorummm eylülden sonra yokummmm ne istiyosanız yapabilirsiniz müdürüm dedim adam kaldı öylee haha

kız dur daha gormeden etmeden demeyeydın ya oyle
ne tez canlısın hee

çalışcakmısın doğum iznin bitince canıııımm ? bebenii büyüt benceeeee

çalışıcam canım büyük ihtimalle...

kız dur daha gormeden etmeden demeyeydın ya oyle
ne tez canlısın hee

hayırlısı canım ya olanı saklamam ben.. birde inanıyorum iyi olacağına totem yapıyom kızım iyi düşün iyi olsun

orası oyle de ne bılım ya ben korkuyorum yanı :S

ister istemez bende düşünüyorum tabiki ne olacağımız belli değil... ama hergün her dakika aklıma geldiği her sn rabbime dua ediyorum herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.. benimkinide öyle önce allaha sonra bana emanet yavrum.. bu nedenle iyi düşünüyorum

Canlar geldim muayene oldum yumurtalarimi gösterdi sıkıntı yok dedi. Tahlil verdi sonuca göre konuşalım gerekirse eşine de tahlil verelim dedi. Bekliyorum bakalım. Rahimde kalinlasma falan demedi ilk kez birisi.. Haznem darmis ilişkide ondan acı duyuyorum demek ki..
Inşallah sonucum iyi çıkar..

amın canım amın aynen oyle rabbım korusun bızlerı evlatlarımızla sınamasın
evlat acısı yasatmasın kımselere rabbım

ay hadı ınsallah guzel cıkar sonucun canım gozun aydın dıyım yumurtalarda hazır olduguna gore artık ıns bu sefer tutunur dollenır

Ayy cok guzel surpriz olucak annene hayirli haberlerle gel insallah canim benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…