HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi bakalım canım hayırlısı diyelim inşallah iyi çıkar sonuçların iyi düşün... doktoru sevdiysen iyi..

amın canım amın aynen oyle rabbım korusun bızlerı evlatlarımızla sınamasın
evlat acısı yasatmasın kımselere rabbım

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benim...

canım muayene ücritimi 180 yoksa doğum ücretimi anlamadım? uygunsa gelirim tabiki canım niye gelmeyeyim:)) hangi doktora gidiyorsun bu arada kimi önerirsin?

kızlar bu arada inşallah yarın doktora gidicem bebeğimin kesesini ve kalp atımını inşallah duyarım lütfen dua edin bizim için.. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah.. Dünyanın en güzel duygusu düşünmek bile çok güzel..

insallah canım benım demekkı sende benım gıbı yarını ıple cekenlerdensın

canım muayene ücritimi 180 yoksa doğum ücretimi anlamadım? uygunsa gelirim tabiki canım niye gelmeyeyim:)) hangi doktora gidiyorsun bu arada kimi önerirsin?

muayene 185 tl canikom.. valla ben türkan hanıma gideceğim tam kafa bir hanım arkadaşım daha bu ay doğum yaptı çok memnun kaldıı

bebiş sigortalıya olan fiyatı buuuu normalde daha fazla... doğum tam bilmiyorum ama epidural sezeryan 3000tl maksimum epidural normal doğum 2500- 2000 tl arası şekerim

canım bu fıyatlı bır hastane ıcın dogum fıyatı cok ıı ımıs cunku benım gıttıgım hastanede sanırım muayene 110 falan ben ozel sıg dan yararlanıorum o yuzden tam bılmıorum ama bole olmalı
dogum ıse 3000 falan yanı
sen ıkı katı odeyıp aynı fıyata dogumsa cok ıı ımıs

evet canım çok memnun kalıyor gidenler medicana dan ama tabi her bölüm değil bazı bölümlerden memnunlar... ondan dolayı burayı tercih ettim özel sigorta keşke yaptıraydım diyorum ama sonuçta hemen hemen aynı

yok kız dogumda falanda cok ısııne yarar benım gıttıgım hastanede orada dogan bebeklere bır yıllık ozel sglık sıg hedıye edıolarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…