- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.141
Canlar geldim muayene oldum yumurtalarimi gösterdi sıkıntı yok dedi. Tahlil verdi sonuca göre konuşalım gerekirse eşine de tahlil verelim dedi. Bekliyorum bakalım. Rahimde kalinlasma falan demedi ilk kez birisi.. Haznem darmis ilişkide ondan acı duyuyorum demek ki..
Inşallah sonucum iyi çıkar..
amın canım amın aynen oyle rabbım korusun bızlerı evlatlarımızla sınamasın
evlat acısı yasatmasın kımselere rabbım
nerdesinizz kızlar
Ayy cok guzel surpriz olucak annene hayirli haberlerle gel insallah canim benim:))
Çok soğuk ama özser in dediği gibi bayan doktorlar gibi acitmadi bir senelik evliyim dedim yoksa git bi sene sonra gel derdi kesin:)))
Çok soğuk ama özser in dediği gibi bayan doktorlar gibi acitmadi bir senelik evliyim dedim yoksa git bi sene sonra gel derdi kesin:)))
Tahlil çıksın hele bol bol soru soracağım zaten:)) senin sorunun tam olarak nr ki nesrin
ayhhh süper yaaa
süper süper süperr evet canım harika bir duygu yaa mutlulşuk veriyo mm cik boylu sıpaaa
kız git iyi orası ucuz bile vermişlerr bebeğimmm....
canikommm 180 tl dedi SSK lıyım ben tahlillerede ücret almıyor kız gel senide benim doktora götürem birlikte gidek hahaha
kızlar bu arada inşallah yarın doktora gidicem bebeğimin kesesini ve kalp atımını inşallah duyarım lütfen dua edin bizim için.. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah.. Dünyanın en güzel duygusu düşünmek bile çok güzel..
canım muayene ücritimi 180 yoksa doğum ücretimi anlamadım? uygunsa gelirim tabiki canım niye gelmeyeyim:)) hangi doktora gidiyorsun bu arada kimi önerirsin?
muayene 185 tl canikom.. valla ben türkan hanıma gideceğim tam kafa bir hanım arkadaşım daha bu ay doğum yaptı çok memnun kaldıı
sigortalıya ne kadr alıyormus o kafa kadın merak ettım
bıde o hastanede dogum kacaymıs
bebiş sigortalıya olan fiyatı buuuu normalde daha fazla... doğum tam bilmiyorum ama epidural sezeryan 3000tl maksimum epidural normal doğum 2500- 2000 tl arası şekerim
insallah canım benım demekkı sende benım gıbı yarını ıple cekenlerdensın
bende endometriosiz var kist üretiyo sol yumurtalık yani bir nevi kısırlıkTahlil çıksın hele bol bol soru soracağım zaten:)) senin sorunun tam olarak nr ki nesrin
canım bu fıyatlı bır hastane ıcın dogum fıyatı cok ıı ımıs cunku benım gıttıgım hastanede sanırım muayene 110 falan ben ozel sıg dan yararlanıorum o yuzden tam bılmıorum ama bole olmalı
dogum ıse 3000 falan yanı
sen ıkı katı odeyıp aynı fıyata dogumsa cok ıı ımıs
evet canım yarını iple çekiyorum inşallah iyi haberlerle döneriz yarın..
evet canım çok memnun kalıyor gidenler medicana dan ama tabi her bölüm değil bazı bölümlerden memnunlar... ondan dolayı burayı tercih ettim özel sigorta keşke yaptıraydım diyorum ama sonuçta hemen hemen aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?