HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya kızlar yumrtlamadan bir gün sonra çalışmamız oldu bir tek..
tutar mı acep

yanı tutabılır ama neden bır gune bıraktın kı canım sansını?
bırde duzensız ılıskılerde erkek spermı kalıtesız oluyormus yanı ole hergun olunca yada haftadaa on gunde bır olunca bılgın olsun

ya kızlar yumrtlamadan bir gün sonra çalışmamız oldu bir tek..
tutar mı acep

ya tutarsaa ya tutarsaaa ya tutarda bebişş geliverirseeee

olur tabi allah ın hikmeti. bende yumurtlama dönemimde yapamamıştım ama yumurtlamadan hamile kaldım daha doğrusu yumurtlama günümden önce hamile kalmışım bu işlere akıl sır ermez

aaaayyyy kocamın kalitesiz spermleri yüzünden ekşi olmuş benim maya desene
e biz şimdi 14 şubattan beri kankayız ne yani benşm kocamınkiler defolumu oldu şimdi:44:

şansıma ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama kociş çok hasta idi..
iyileştiğinde de yumurtlama olmuştu..
bende ertesi günü değerlendireyim bari demiştim

hadi ya..
neler oluyor ya..
pkolular topiğinde de bir kadın 6,5 aylık hamile olduğunu yeni öğrenmiş
aylardır gidiyorum dr görememiş dedi...
bende kilolu olduğum için hamile olabilceğimi düşünemedim dedi
yine adet düzensizliğinden adet görmüyorum sanmış, ama sonra 6.5 yalık hamile olduğunu öğrenmiş çıldırmış sevinçten
rabbimin mucizeleri çok..
bize de bir mucize olsa da bebişimiz gelse

benim arkadaşımın ikizleri var ikiz oldukları 6. ayda belli olmuş biri sürekli arkada duruyormuş ( yada arada yer değişiyolardır tek yumurta olduklarından tıpatıp aynılar ) doktor hep karnında ur var doğumdan sonra alalım demiş tam 6. ayda ikiz olduklarını anlamışlar.

yani doktorlarda da var sorun

ayy çok güldüm ya
göl bile maya tutabiliyosa senin yumuşlarda maya tutar elbet ya

yok ben zaten bu sefer işi şansa bırakmıyorum bu sefer çok steril çalışıp acele etmeden beklicem uyuşuk olcam belki bu sefer doğru yolu bulur benim sıpam

yok artık doktor 1 ay gormez 2 ay gormez bu ne ya sakamı bu kadın
kendıde hıc mı anlamamıs ben 5 haftalıgım sımıdıden kendıme yapancıyım sevemedım yenı benı garıpsıyorum mesela

sen onu ıyılesınce ıkı gunde bıre 3 gunde bıre alıstırısın yıne duzelır defosu

düzelince kontrol bende olucek
ovu. testlerini bile hazırladım 6 tane gebelik testimde var her hafta gebelik testi yaparım artık
p.tesi doktora gidiyorum çekap yaptırmaya karar verdim bakalım tüplerde sızıntı falan varmı daralma da olabülüüüü

mantıklı arkadasımın arkadası gelmıstı tanıstık ole sohbet falan kız bu ınd sıtelerınde mı ne ucuz check up buluo karı koca gıdıp yaptırıolar kız guatr ve cıddı oldugunu ogrenıor hemde hıc sıkayetı neyım yokken
hemen apar topar amelıyat sımdı ılaca baglı yasıor
nasılda atllıorz demı saglıgımıza ozen gostermeyı

oha yalnız hiçmi karnı büyümemiş midesi bulanmamışş doğuma gideymiş barii

evet aynen öyle basit gibi görünen şeyler aslında çok ciddi rahatsızlık belirtisi olabiliyor.
mesela benim yumurta çiçek ve çileğe allerjim var yumurta yersem yara çıkıyor yanağımda. çilek yiyince botokslu gibi yüzüm şişiyor çiçek koklasam bu sefer derim pul pul dökülüyor. ben sadece çilek ve çiçeğe olanı biliyordum yumurta allerjim evlendikten sonra çıktı. nikah işlemleri için tahlil yaptırırken bide allerji testi istedim çileğe gerçekten varmı diye çünkü çok seviyodum çilek aromalı bişey yesem bile kabarıyorum. onu araştırırken diğeride çıktı.
p.tesi allah nasip ederse tekrar gideceğim bu sefer komple çekap yaptırcam ne çıkarsa bahtıma gari

hadı bakalım hayırlısı olsun cnm cok dogru karar ama desteklıyorum senı

ve ben cıkıyorum mcuk mucuk herkese

oha yalnız hiçmi karnı büyümemiş midesi bulanmamışş doğuma gideymiş barii

bak öyle deyince ne geldi aklıma

benim annemin komşusu 3. çocuğunu bulaşık yıkarken doğurdu
kadının son günleriydi daha ortaokula gidiyodum ben. yemekte çok hoşaf içmiş o da tuvaleti getirirya. kocası buna takılmış bu kadar hoşaf içiyosun tuvalette doğurcan çocuğu diye. sonra kadın bulaşık yıkamaya başlamış. buralarda şalvar giyerler kadın şalvarına bişey düşünce bi bakmış çocuk. hemen annemi aradılar annem bi gitti kadın doğurmuş göbek kordunu duruyo çocukta. sonra kestiler falan hastaneye gittiler ambulansla. o çocuk şimdi maşallah topaç gibi sapasağlam karda çorapsız gezer burnu bile akmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…