HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok artık doktor 1 ay gormez 2 ay gormez bu ne ya sakamı bu kadın
kendıde hıc mı anlamamıs ben 5 haftalıgım sımıdıden kendıme yapancıyım sevemedım yenı benı garıpsıyorum mesela

oha yalnız hiçmi karnı büyümemiş midesi bulanmamışş doğuma gideymiş barii

valla bende şok şaşırdım okuyunca
kadın zati şişmanım fark etmedim yazmış
ne güzel belirti yaşamadan doğuma gidiyo direk
linki bu:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/141726-pkolu-hanimlarin-paylasim-alani-4612.html
bahar nickli üye

Son düzenleme:

ay şok üstüne şokkkkk

Kızlar testlerim iyi çıktı değerler normal. Klomen verdi haftaya kadar folic asit falan kullanıp cumaryesi tekrar gideceğim. Yumurtaların iyi dedi 4 birinde 3 birinde var dedi ama haftaya rahmime mi bakacak sizce??? Klomeni niye verdi hem acabaa

maşallah canım ya...sen ne kullandın da bu kadar çok yumurtan oldu?bu kadar yumurtan varken klomeni yumurtaları geliştirsin diye verdi bence.bat ne zamandı?haftaya yumurtlamış mısın diye bakacak tatlım.yımırtladıysan git mik mik yap diyecek.

Son düzenleme:
bugun bende doktora cıktım yanı doktorumu degıstırdım daha once cıktıgım doktor benım hormonlarım normalken ve adet duzensızlıgım yokken adet sökturucu vermıstı tarlusal dıye bugun cıktıgım doktor klomen verıcekmıs pazartesi cagırdı ıns ıse yarar klomen bı cok kısıye faydalı olmus allah herkese evlat sahıbı olmayı nasıp etsın amin :)

İNŞALLAH canım, benim klomende 2. ayım dün bitti ilaçlar adetin 3. günü başlayıp gunde 2 adet alıyorum 5 gun 12-14 16-18 gunler ilişki önerdi geçen ay uyguladım ama olmadı bu ay 12-14-16 diye kendimi kasmamaya karar verdim hayırlısı gelmek istediği zaman gelsin.

dramasanat canım allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah bir hamilemiz daha var veee gitgide genişliyoruzmaşallah

var canım drama ile başlıyodu adı ama affetsin beni şuan hatırlayamadım ama önemli olan isim değil hamile olup olmadığı sonuccc hamileeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…