- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.181
hadı bakalım hayırlısı olsun cnm cok dogru karar ama desteklıyorum senı
ve ben cıkıyorum mcuk mucuk herkese
yok artık doktor 1 ay gormez 2 ay gormez bu ne ya sakamı bu kadın
kendıde hıc mı anlamamıs ben 5 haftalıgım sımıdıden kendıme yapancıyım sevemedım yenı benı garıpsıyorum mesela
oha yalnız hiçmi karnı büyümemiş midesi bulanmamışş doğuma gideymiş barii
meraba canım bursalısın hee bende bursalıyımm
evetttttttt hamilesinnnnnnn
bak öyle deyince ne geldi aklıma
benim annemin komşusu 3. çocuğunu bulaşık yıkarken doğurdu
kadının son günleriydi daha ortaokula gidiyodum ben. yemekte çok hoşaf içmiş o da tuvaleti getirirya. kocası buna takılmış bu kadar hoşaf içiyosun tuvalette doğurcan çocuğu diye. sonra kadın bulaşık yıkamaya başlamış. buralarda şalvar giyerler kadın şalvarına bişey düşünce bi bakmış çocuk. hemen annemi aradılar annem bi gitti kadın doğurmuş göbek kordunu duruyo çocukta. sonra kestiler falan hastaneye gittiler ambulansla. o çocuk şimdi maşallah topaç gibi sapasağlam karda çorapsız gezer burnu bile akmaz
şimdi kan testi yaptırmaya gidiyoruz, rabbim inşallah isteyen herkese tezden nasip eder... ağlamaktan ekranı göremiyor gözlerim...
merhaba kızlar ben de bursada oturuyorummmm..bursa da bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı???
Kızlar testlerim iyi çıktı değerler normal. Klomen verdi haftaya kadar folic asit falan kullanıp cumaryesi tekrar gideceğim. Yumurtaların iyi dedi 4 birinde 3 birinde var dedi ama haftaya rahmime mi bakacak sizce??? Klomeni niye verdi hem acabaa
Kuzumm klomeni acaba dedim yeterli olmadığı için mi verdi. Klomen kullananlar niye vermişti acaba. Adetin 12. Günü olacak. Tarcin bal karışımı kullandım 3 gün. Inşallah rahim de sıkıntı çıkmaz bu ay kavusurum
Kuzumm klomeni acaba dedim yeterli olmadığı için mi verdi. Klomen kullananlar niye vermişti acaba. Adetin 12. Günü olacak. Tarcin bal karışımı kullandım 3 gün. Inşallah rahim de sıkıntı çıkmaz bu ay kavusurum(
fsm de murat arslan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?