HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar test yaptırmaya gittim ama burda bir özel poliklinik var 50 tl dedi ve yarın sonuç alırsın dedi bide acilde şansımı deneyeyim dedim, ateşim 1,5 derece kadar yüksek çıktı ama kanda bakamayız dediler...kdın doğumcu görmesi lazımmış falan filan... kan testi yok ama diğer testi tekrar yükleyeyim... rabbim inşallah hayırlı bi evlat nasip etmiştir...:)

Eki Görüntüle 645316

gözün aydın :) bu ay hamile kalan kalana inşallah sağlıkla kucaağımızada alırız .... allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu :)

Oooo desenizeee liste kabarıyorr hayırlı olsun darısı ben ve diğer umutla bekleyenlerin başına inşallahhhh

amin canım bende öyleyim bakalım ne zaman gelecek bizimkiler

kıslar ellinin tonalrının setini aldım bugun okumaya başlicam bakalım bir faydası olacakmı yumurtlama dönemi öncesi

amin canım bende öyleyim bakalım ne zaman gelecek bizimkiler

kıslar ellinin tonalrının setini aldım bugun okumaya başlicam bakalım bir faydası olacakmı yumurtlama dönemi öncesi

ben seni sanki hamis gibi hatirliyorum tatlim yaaa :) insallah en yakin zamanda gelir bizim meleklr, ya bu kitabi herkes soyluyor ,faydazi ne acabaaaa :)

yumurta sayın çok zaten tatlım.ama henüz uygun boyutta değil demek ki.onlar büyüsün diye vermiştir.yedi yumurta :))))) yedizin bile olabilir.tarçın bal çörekotu mucize valla.kullanan herkesin çok yumurtası oluyor.bu ay sen de çoğul gebelik olabilir canım.iyi çalış..

Amannn kizlar ovul. testi siliklesmeye basladi.... ve bizim bos gectiiii. gelecek aya ins. fazla ustune gitmemek gerekiyomusss onu anladim... bunda da bi hayir var dedim ama icimcok burulduuu

canım çalışmalar ne alemde bakalım?testi tekrar yaptın mı?senin bugün de çalışman lazım.yarın tatil nasılsa.tenhada bi yerde sıkıştır şu adamı.

Canimm cook sevindim inan kendim kadar.... benzer seyler yasamistikkkk.. cok cok sevindimmm

bu ara bizim adam halaaa yatiyorrrr. annesi de geldi.. oturuyoruzzzz.

Amannn kizlar ovul. testi siliklesmeye basladi.... ve bizim bos gectiiii. gelecek aya ins. fazla ustune gitmemek gerekiyomusss onu anladim... bunda da bi hayir var dedim ama icimcok burulduuu

yaw sanki daha belli mi?1 gün önce çalışmıştın zaten,nasipte varsa onlarla da döllenme olabilir.hem hala yumurtan duruyor olmalı.24-36 saat arası bekliyor malum.sen bugün de çalış.kaçan bişey yok.negatif olmayı da bırak.

kimiside gunlerce saatlerce sancı cekerde doguramaz ha

Dun sabah ilk koyu cizgi vardi... biz sali mik miktiii.. olmamistir. nasipte yokmus laaaa bide iskillendim acaba bu engellerde bi hayir mi var diyeee

ozser tatlimm senden ne haberrr ben kendi derdime dustum iki gundurr. ebdayla vurduk geyigeee

Son düzenleme:
Test siliklesmeye basladiii olur mu kiii cars ve pers. cift cikti en son sali mik mik olmustuuuu

olabilir tabi.spermler 72 saat yaşayabiliyor içerde.yumurtada 24-36 saat ömre sahip.yani bugün de çalışman lazım.çar-perş olmadı diye üzülme,her gün sperm toplasan ne olacak.80 milyon sperme değil 1 adet sperme ihtiyacın var.canını sıkma boşuna.iyi düşün iyi olsun.ve bugünde bir an evvel çalış.yumurtan vefat etmeden yane.

Yumurtam sahanda pisti bileee benceeee..... adam ruhunu teslim edecek bide o isi yaparsaaaaa kac senelik evliyiz ilk defa bole hasta gordummmm. ....aksama iyi edersemmmm anca artik evin dolululugunu biraktimmmmm....dunku geyikten sonra fanteziii diye bakiyorummm pehhhh

iyi akşamlar kızlarr:)
nasılsınz? giremedim kaçgündür varmı güzel gelişmeler?
benim bu ay olmadı..regl oldum 25 indekısmetse marta inş

iki gündür bal tarçın yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…