- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.201
var canım drama ile başlıyodu adı ama affetsin beni şuan hatırlayamadım ama önemli olan isim değil hamile olup olmadığı sonuccc hamileeeeee
nasıl yani??baya kanamamı lekelenmemi canım??dr gittinmi??
kızlar test yaptırmaya gittim ama burda bir özel poliklinik var 50 tl dedi ve yarın sonuç alırsın dedi bide acilde şansımı deneyeyim dedim, ateşim 1,5 derece kadar yüksek çıktı ama kanda bakamayız dediler...kdın doğumcu görmesi lazımmış falan filan... kan testi yok ama diğer testi tekrar yükleyeyim... rabbim inşallah hayırlı bi evlat nasip etmiştir...:)
Eki Görüntüle 645316
Oooo desenizeee liste kabarıyorrhayırlı olsun darısı ben ve diğer umutla bekleyenlerin başına inşallahhhh
amin canım bende öyleyim bakalım ne zaman gelecek bizimkiler
kıslar ellinin tonalrının setini aldım bugun okumaya başlicam bakalım bir faydası olacakmı yumurtlama dönemi öncesi
Kuzumm klomeni acaba dedim yeterli olmadığı için mi verdi. Klomen kullananlar niye vermişti acaba. Adetin 12. Günü olacak. Tarcin bal karışımı kullandım 3 gün. Inşallah rahim de sıkıntı çıkmaz bu ay kavusurum(
Kuzumm klomeni acaba dedim yeterli olmadığı için mi verdi. Klomen kullananlar niye vermişti acaba. Adetin 12. Günü olacak. Tarcin bal karışımı kullandım 3 gün. Inşallah rahim de sıkıntı çıkmaz bu ay kavusurum(
Amannn kizlar ovul. testi siliklesmeye basladi.... ve bizim bos gectiiii. gelecek aya ins. fazla ustune gitmemek gerekiyomusss onu anladim... bunda da bi hayir var dedim ama icimcok burulduuu
bak öyle deyince ne geldi aklıma
benim annemin komşusu 3. çocuğunu bulaşık yıkarken doğurdu
kadının son günleriydi daha ortaokula gidiyodum ben. yemekte çok hoşaf içmiş o da tuvaleti getirirya. kocası buna takılmış bu kadar hoşaf içiyosun tuvalette doğurcan çocuğu diye. sonra kadın bulaşık yıkamaya başlamış. buralarda şalvar giyerler kadın şalvarına bişey düşünce bi bakmış çocuk. hemen annemi aradılar annem bi gitti kadın doğurmuş göbek kordunu duruyo çocukta. sonra kestiler falan hastaneye gittiler ambulansla. o çocuk şimdi maşallah topaç gibi sapasağlam karda çorapsız gezer burnu bile akmaz
canım çalışmalar ne alemde bakalım?testi tekrar yaptın mı?senin bugün de çalışman lazım.yarın tatil nasılsa.tenhada bi yerde sıkıştır şu adamı.
Allah a emanet ol yeğenimin annesi
Dun sabah ilk koyu cizgi vardi... biz sali mik miktiii.. olmamistir. nasipte yokmus laaaa bide iskillendim acaba bu engellerde bi hayir mi var diyeeeyaw sanki daha belli mi?1 gün önce çalışmıştın zaten,nasipte varsa onlarla da döllenme olabilir.hem hala yumurtan duruyor olmalı.24-36 saat arası bekliyor malum.sen bugün de çalış.kaçan bişey yok.negatif olmayı da bırak.
Test siliklesmeye basladiii olur mu kiii cars ve pers. cift cikti en son sali mik mik olmustuuuu
Test siliklesmeye basladiii olur mu kiii cars ve pers. cift cikti en son sali mik mik olmustuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?