HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy canım halay çekmek isityooooooooooooooooooor.

hayırdırrr anacımmm noldu kızzzzz çok bi mutlusun allah bozmasın

benımde ama herkes guzel haberlerını kendıne mı saklıyor ne kımseden ses cıkmadı :S

yokkızz öyle önemli bişey yokk hamile haberi alsakda halay çeksem dedim ozman çok seviniyom yeminle kendim klaamıyomya şimdi sizin gününüzü beliyom kendim gibi merak ediyorum ondan didimdi

birden hamişlerde bir patlama yaşayacagız ondan galiba

ay size müjdeli haber vermek çok isterdim ama bende hala tık yok

serap cığımızınki kesinleştiiiiii.... 1467 çıkmış değeriiiiiii buna çekelim halayyyy teyy teyyyy

wuuuuuuu serap uçuyodur şimdiiiiii

Mrb maalesef test negatıf zsaten az once lekenmeler de basladı marta kaldık anlayacagınız yenı bat 15 mart ılk benı yazın martın ayında elımden kımse kacamaz gelcek o bebek o kadar :)

canım saglık olsun uzulme
kan testı mı ıdrar testı mı yaptın

ay size müjdeli haber vermek çok isterdim ama bende hala tık yok

wuuuuuuu serap uçuyodur şimdiiiiii

bende varmıyım acaba o içine doğan 10 kişi arasındaaa

uçmazmııı ama daha eşine söylememiş eşim pimpirikli o benden beter diyooo... artık önümüzdekşi hafta soyler herhalde...

cimcimemmmmmmmm hayırlısı diyorum kuzucummm hepimiz içinn...

selam kızlaaaarrr bugün geç kaldım girmek içiinnn ne yapıyorsunuz bakalım gene kaynatmışsınız ortalığııı..

ay yok belim 2 ye ayrılcak resmen ne ağrısıdır bu böyle yaaa galiba gelecek bugün adı batasıca

ozaman gelebilir bebişim bekle bakalım en kötü şey zaten beklemek....

selam kızlaaaarrr bugün geç kaldım girmek içiinnn ne yapıyorsunuz bakalım gene kaynatmışsınız ortalığııı..

valla fokurdadıkkk 14 şubat sebebi ile...

kız cimcimee ben öküzzzz beni sinir ederken çok sevgili kayınvalideciğim ve görümceciğim bana hırka almışlar 14 şubat hediyesiiii

çok duygulandım

hoşgeldin canım millet 14 şubat kâbusundan çıkamadı daha. kaynadı tabi her zamanki gibi

hoşbuldum canım,sen kocişkonla gerginlik yaşamışsın sanırım takmaaa boşver gitsin....biz kendimize bakalım benim kocişde bana çiçek almış not yazmış üstüne çok mutlu oldum yaaaa..

bak en azından onlar seni yalnız bırakmıyor bence bu akşam kocan hatasını farkedip özür dileyecek senden

hoşbuldum canım,sen kocişkonla gerginlik yaşamışsın sanırım takmaaa boşver gitsin....biz kendimize bakalım benim kocişde bana çiçek almış not yazmış üstüne çok mutlu oldum yaaaa..

yok yaa ben gerilmedim zaten bişey beklemediğim için gerilmeme sebep yoktu çünkü biz özel günlerimizi kutlamıyoruz en temizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…