- Konu Sahibi cimcimesultan
-
benımde ama herkes guzel haberlerını kendıne mı saklıyor ne kımseden ses cıkmadı :S
iyi yapmışşsın kız bazen delirtiyolar valla kaşınıyolar ben iyce dengesizleştim bazen içime sokasım geliyo baze hapşırınca bile geber diyesim geliyooo ayyy delirdim iyceee
ayyy canım halay çekmek isityooooooooooooooooooor.
hayırdırrr anacımmm noldu kızzzzz çok bi mutlusun allah bozmasın
benımde ama herkes guzel haberlerını kendıne mı saklıyor ne kımseden ses cıkmadı :S
yokkızz öyle önemli bişey yokk hamile haberi alsakda halay çeksem dedim ozman çok seviniyom yeminle kendim klaamıyomya şimdi sizin gününüzü beliyom kendim gibi merak ediyorum ondan didimdi
birden hamişlerde bir patlama yaşayacagız ondan galiba
serap cığımızınki kesinleştiiiiii.... 1467 çıkmış değeriiiiiii buna çekelim halayyyy teyy teyyyy
ınsallah haftaya en az 10 yenı hamısımız olur ıcıme doguyo
Mrb maalesef test negatıf zsaten az once lekenmeler de basladı marta kaldık anlayacagınız yenı bat 15 mart ılk benı yazın martın ayında elımden kımse kacamaz gelcek o bebek o kadar :)
bende varmıyım acaba o içine doğan 10 kişi arasındaaa
ay size müjdeli haber vermek çok isterdim ama bende hala tık yok
wuuuuuuu serap uçuyodur şimdiiiiii
bende varmıyım acaba o içine doğan 10 kişi arasındaaa
şekerim bende aynıyım yani sorun yokk telaşlanmaaaa.... geberesice diyom şeytan görmüş gibi oluyorum zaten
sen bızı sabah ucurucan ıns sen bankosun ya
hahahagüldürdün beni Allah razı olsun
Allah ım yaaa valla gözlerim doldu yemin ediyorum. kızlar bir tutsun bir hamile olduğum tescillensin hepiniz için tek tek yasin okuyacam ahanda buraya yazıyorum
Allah ım yaaa valla gözlerim doldu yemin ediyorum. kızlar bir tutsun bir hamile olduğum tescillensin hepiniz için tek tek yasin okuyacam ahanda buraya yazıyorum
ay ınsallah ama bak ısterım sorarım okudunmu okudunmu dıye
önce ben isterim cimcimemmmmm
öğrendiğim gün okuyup bildircem size
panik yaratma kuzucummm salla tadını çıkar geberresiiice batasıcaa gelmesin inşallahh allkım...
selam kızlaaaarrr bugün geç kaldım girmek içiinnn ne yapıyorsunuz bakalım gene kaynatmışsınız ortalığııı..
ay yok belim 2 ye ayrılcak resmen ne ağrısıdır bu böyle yaaa galiba gelecek bugün adı batasıca
selam kızlaaaarrr bugün geç kaldım girmek içiinnn ne yapıyorsunuz bakalım gene kaynatmışsınız ortalığııı..
hoşgeldin canım millet 14 şubat kâbusundan çıkamadı daha. kaynadı tabi her zamanki gibi
ozaman gelebilir bebişim bekle bakalım en kötü şey zaten beklemek....
valla fokurdadıkkk 14 şubat sebebi ile...
kız cimcimee ben öküzzzz beni sinir ederken çok sevgili kayınvalideciğim ve görümceciğim bana hırka almışlar 14 şubat hediyesiiii
çok duygulandım
hoşbuldum canım,sen kocişkonla gerginlik yaşamışsın sanırım takmaaa boşver gitsin....biz kendimize bakalım benim kocişde bana çiçek almış not yazmış üstüne çok mutlu oldum yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?