HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aboooooooo kiz ayni durumdayizzzzzzz esim hasta ve ovl. testimmm kopkoyu iki cizgiiiiiiydi duuuuunnnnnn abowwww ki ne abowwwww

Dun sabah ilk koyu cizgi vardi... biz sali mik miktiii.. olmamistir. nasipte yokmus laaaa bide iskillendim acaba bu engellerde bi hayir mi var diyeee

ozser tatlimm senden ne haberrr ben kendi derdime dustum iki gundurr. ebdayla vurduk geyigeee

bende ıyıyım cnm sagolasın yarın ıns yavrumu gorebılırım heyecan var
bıraz agrım var ıste yenı bana alısmaya calısıorum

iyi akşamlar kızlarr:)
nasılsınz? giremedim kaçgündür varmı güzel gelişmeler?
benim bu ay olmadı..regl oldum 25 indekısmetse marta inş

iki gündür bal tarçın yiyorum

ye canım o kur cok ıı bak ben gecen ay yemıstım ve tuttu ıns sendede ıse yarar

merhaba hanimlar bisi sorucam cok heyecanliyimm..yarin adet gunum clearblue nin digital testinden yaptik 2-3 hafta yazior yani hamileyim galiba ama bu test ne kadar dogru biliomusunuz yanilma payi varmi??

Alıntıdır :Merhaba hanımlar. Ben de infertilim. Bu karışımı ben de yapıyorum. Bir kase bal içine yaklaşık 1 yemek kaşığı çörekotu, 1 tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı polen koyarak yapıyorum. Sabah 10 gibi, ö.s. 3 gibi 2 şer tatlı kaşığı yiyorum, bittikçe tekrarlıyorum. Bunun yanında 1 kase yoğurda 2 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı karıştırıp yiyorum (yemeklerden önce). Gün içinde de 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tarçını karıştırıp sakızla çiğniyorum. bu karışımları açken yaparsanız daha etkili oluyor. Özellikle sabahları. Benim sorunum akut iltihap, mantar ve bunlara bağlı olarak tüplerde tıkanma. Yani gelişen yumurtaların geçişi için anayol kapalı :)) Adetinize bağlı gün hesabı yapmayın derim, aralarında zarar verecek birşey yok. En az 3 ay kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçi ben kullanmaya başladıktan 10 gün sonra dr.a gittiğimde yumurtlama ilacı mı alıyorsun demişti. En az 8 - 10 tam gelişmiş yumurta vardı. Boncuk boncuk Ama dedim ya yol kapalı :)) Kilo da yapmıyor. Aksine belim oldukça kalındır, Bu uygulamayı yaparken belim oldukça inceldi. (1 ayda 10 cm kadar). Hemen her yemekten sonra WC çıkmaya başladım ( ki bildim bileli 3-4 günde bir çıkardım) Hiç birşey yapmasa da yüksek enerji, net görüş ve duyuş için çok etkili. Nacizane tecrübelerimdir. Sakızla bal- tarçın karışımı Çinlilerin binlerce yıldır uyguladığı bir yöntem. Rahmi kuvvetlendiriyor. Düşük tehlikesine karşı ya da tüp bebek isteyenlere özellikle tavsiye ederim. Enerji etkisini yaklaşık 1 haftada, diğerlerini 1 ay gibi bir sürede alırsınız. Tabi bünyenize de bağlı.
Çok uzun olmuş, okuduğunuz için teşekkür ederim :))

merhaba hanimlar bisi sorucam cok heyecanliyimm..yarin adet gunum clearblue nin digital testinden yaptik 2-3 hafta yazior yani hamileyim galiba ama bu test ne kadar dogru biliomusunuz yanilma payi varmi??

aa öyle dijital testler demi varmış hiç duymamıştım 2-3 hafta yazan bebeğinin kaç günlük olduğumu?
bence yarın hemen bi kan testi yaptır canım en kesin sonucu ordan alırsın
şimdiden hayırlı olsun inş

o test nasıl bi testmiş ilk defa senden duyuyorum. çizgi filn belirtmeden 2 - 3 haftalık hamilesin mi yazıyor ? bence netten araştır sen onu canımm

o test nasıl bi testmiş ilk defa senden duyuyorum. çizgi filn belirtmeden 2 - 3 haftalık hamilesin mi yazıyor ? bence netten araştır sen onu canımm

yummurtladığın günde gülen surat çıkıyorrr.yaaaaaa?biz hala silik çizgi,çift çizgi,yok çizgi,bakın bi kızlar çizgi var mıyla uğraşalım millet bebişinin haftasını testle öğrensin.yazık bizeee (

kızlar ya benim adeim yarın bitiyor ve haftaya cumartesi günü de ailemin yanına istanbula gidicem 35 gün ordayım acaba bu 1 hafta içinde hamile kalabilirmiyim keçi boynuzu kürünü denemek istiyoruz ama kullanan var mı aranızda faydası oluyor mu nasıl kullandınız siz ?

kaç günde bir regl oluyorsun?ona bağlı.

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp

12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları

büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

kız hamılesın ya baska tesk yaptınmı bat ne zamandı

bu testi bugün yapmıştım, dün sabah yapmıştım çok silikti ben bi ara yok ama ben var gibi görüyorum diye düşündüm, bu testi de yarın sabah yapacaktım, dayanamadım akşam üstü yaptım, sonuç gördüğünüz gibi... geçen ay 31'inde hastalanmıştım bat 1 mart diyodum ama hiç hastalancak gibi değilim zaten şimdi... bugün hastanede vücut sıcaklığımda yüksek çıktı hayırlısı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…