- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #6.221
şansıma ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama kociş çok hasta idi..
iyileştiğinde de yumurtlama olmuştu..
bende ertesi günü değerlendireyim bari demiştim
hadi ya..
neler oluyor ya..
pkolular topiğinde de bir kadın 6,5 aylık hamile olduğunu yeni öğrenmiş
aylardır gidiyorum dr görememiş dedi...
bende kilolu olduğum için hamile olabilceğimi düşünemedim dedi
yine adet düzensizliğinden adet görmüyorum sanmış, ama sonra 6.5 yalık hamile olduğunu öğrenmiş çıldırmış sevinçten
rabbimin mucizeleri çok..
bize de bir mucize olsa da bebişimiz gelse
Dun sabah ilk koyu cizgi vardi... biz sali mik miktiii.. olmamistir. nasipte yokmus laaaa bide iskillendim acaba bu engellerde bi hayir mi var diyeee
ozser tatlimm senden ne haberrr ben kendi derdime dustum iki gundurr. ebdayla vurduk geyigeee
iyi akşamlar kızlarr:)
nasılsınz? giremedim kaçgündür varmı güzel gelişmeler?
benim bu ay olmadı..regl oldum 25 indekısmetse marta inş
iki gündür bal tarçın yiyorum
bende ıyıyım cnm sagolasın yarın ıns yavrumu gorebılırım heyecan var
bıraz agrım var ıste yenı bana alısmaya calısıorum
ye canım o kur cok ıı bak ben gecen ay yemıstım ve tuttu ıns sendede ıse yarar
merhaba hanimlar bisi sorucam cok heyecanliyimm..yarin adet gunum clearblue nin digital testinden yaptik 2-3 hafta yazior yani hamileyim galiba ama bu test ne kadar dogru biliomusunuz yanilma payi varmi??
merhaba hanimlar bisi sorucam cok heyecanliyimm..yarin adet gunum clearblue nin digital testinden yaptik 2-3 hafta yazior yani hamileyim galiba ama bu test ne kadar dogru biliomusunuz yanilma payi varmi??
selam kızlaarrr.. nasılsınız ?Artık bizimde evimizde net ve pc var ohhohhh
o test nasıl bi testmiş ilk defa senden duyuyorum. çizgi filn belirtmeden 2 - 3 haftalık hamilesin mi yazıyor ? bence netten araştır sen onu canımm
o test nasıl bi testmiş ilk defa senden duyuyorum. çizgi filn belirtmeden 2 - 3 haftalık hamilesin mi yazıyor ? bence netten araştır sen onu canımm
kızlar ya benim adeim yarın bitiyor ve haftaya cumartesi günü de ailemin yanına istanbula gidicem 35 gün ordayım acaba bu 1 hafta içinde hamile kalabilirmiyim keçi boynuzu kürünü denemek istiyoruz ama kullanan var mı aranızda faydası oluyor mu nasıl kullandınız siz ?
kız hamılesın ya baska tesk yaptınmı bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?