HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

diledi bile öküzzz ama öyle hemen affetmek yok sürünsünnn yemekte yapmıyom ohhhh

sağolsun kayınvalidem kendi anamdan düşünceli olabiliyor bazen...

ne güzel kayınvaliden ve görümcenin hediyesine çok sevindim kendim almış gibi..

ne güzel kayınvaliden ve görümcenin hediyesine çok sevindim kendim almış gibi..

sağıol şekerim hiç olmassa kibarr bir ailesi var

oğlunun huyunu bildiği içindir

ee onun o bitliii oğlunu bi ben çekerim biliyor dediğin gibi huyunu o yuzden böyle... en baştan beri zaten bişi olduğu zaman hemen beni tutar senin huyunu çeneni biliyom ben der..

kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana

dayanamadım bugün beta hcg baktırdım. bugün daha 1 haftavardı ve sonuç negatif. şimdi bomboşum. erkenmi yaptım acaba. yoksa olsaydı çıkarmıydıki arkadaşlar. bana birşeyler söyleyin. için daraldı of offf.

bitlii dediğin senin kocan kızzzz güldürdün beniii

hadi bakalım hayırlısı inşallah gelmez ne diyim.

kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana

geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık önce sağlığın yerine gelsin sonra bebek de olur canını sıkma vardır her işte bir hayır

hamile kaldığın güne bağlı hayatım bu yani biz ne desek boş.
bekle bakalım adetini gelmezse idrar testi yaparsın gelirsede üzülmek yok mart ayında devam çalışmalara:13:

geçmiş olsun cnm once saglık tabıkı uzulme duzel ıyılessın yaran artık sonra gelır bebeısınde sıkma canını

bence uzulme daha cok erken bence ve sabırla beklemeye devam et hep bırlıkte sabırsızlanıyoruz elbette ama ıns bebısımız gelıcek saglıkla

offff kızlar yaaa araya dalıyorum ama online doktorlarımdan bilgi almak istedim adet bittiğinden beri koyu mat sarı 2 kezde incecik arada kanlı akıntım oldu koku filan yok sapsarı sulu krem gibi özellilkle sol kasığımda ara ara sızlama oluyo neden k olabilir ki dr. mutlaka gitmem gerek ama ön bilgi almak istedim doğrusu

senin mantarın geçtimi kız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…