- Konu Sahibi cimcimesultan
-
bak en azından onlar seni yalnız bırakmıyor bence bu akşam kocan hatasını farkedip özür dileyecek senden
yok yaa ben gerilmedim zaten bişey beklemediğim için gerilmeme sebep yoktu çünkü biz özel günlerimizi kutlamıyoruz en temizi
bak en azından onlar seni yalnız bırakmıyor bence bu akşam kocan hatasını farkedip özür dileyecek senden
yok yaa ben gerilmedim zaten bişey beklemediğim için gerilmeme sebep yoktu çünkü biz özel günlerimizi kutlamıyoruz en temizi
diledi bile öküzzz ama öyle hemen affetmek yok sürünsünnn yemekte yapmıyom ohhhh
sağolsun kayınvalidem kendi anamdan düşünceli olabiliyor bazen...
diledi bile öküzzz ama öyle hemen affetmek yok sürünsünnn yemekte yapmıyom ohhhh
sağolsun kayınvalidem kendi anamdan düşünceli olabiliyor bazen...
ne güzel kayınvaliden ve görümcenin hediyesine çok sevindim kendim almış gibi..
oğlunun huyunu bildiği içindir
sağıol şekerim hiç olmassa kibarr bir ailesi var
ee onun o bitliii oğlunu bi ben çekerim biliyor dediğin gibi huyunu o yuzden böyle... en baştan beri zaten bişi olduğu zaman hemen beni tutar senin huyunu çeneni biliyom ben der..
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana
kıslar benim ADI BATasıca canı çıkasıca bugün 4 saat gecikti ayyyyy inşallah gelmez buay
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana
Kıslar ben geldiiiiiim yeni topicimiz hayırlı olsun bol bol kaynatılmış bol bol hamiş haberlerimiz gelmiş maşallah hamile olan arkadaslar allh saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin dönmeme çok az kaldı batıma 9 gün belirti aramıyorum hiç kendimde ama çok fazla akıntım var ve bel ağrım ağrı degılde birisi alttan birisi üstten beni çekiyomuşta belim kopacakmış gibi ama göğüslerde hassasiyet değil ama sızlama oluyo hep sanki damarlardan kan gecince acıyomuş gibi garip bişe artık dokuz gün sonra belli olur noldugu
dayanamadım bugün beta hcg baktırdım. bugün daha 1 haftavardı ve sonuç negatif. şimdi bomboşum. erkenmi yaptım acaba. yoksa olsaydı çıkarmıydıki arkadaşlar. bana birşeyler söyleyin. için daraldı of offf.
dayanamadım bugün beta hcg baktırdım. bugün daha 1 haftavardı ve sonuç negatif. şimdi bomboşum. erkenmi yaptım acaba. yoksa olsaydı çıkarmıydıki arkadaşlar. bana birşeyler söyleyin. için daraldı of offf.
inşallah canım inşallah.
gelir heralde bugün çok belim ağrıyo çünkü
offff kızlar yaaa araya dalıyorum ama online doktorlarımdan bilgi almak istedim adet bittiğinden beri koyu mat sarı 2 kezde incecik arada kanlı akıntım oldu koku filan yok sapsarı sulu krem gibi özellilkle sol kasığımda ara ara sızlama oluyo neden k olabilir ki dr. mutlaka gitmem gerek ama ön bilgi almak istedim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?