HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana

ayyhh canım benim geçmiş olsun allahım yardımcın olsun ama üzülme temiz çıkarr...

bitlii dediğin senin kocan kızzzz güldürdün beniii

bitlii kızzz gerçi kafada saçı da yok keltoşşş köpekkk

ne diyim ya çok haklısın galiba. herkes de ayrı bir deneyim var. hayırlı haberler bekliyorum.

doktora gittiğin zaman doktor günde senin gibi 100 hastayla ilgilendiği için oralı bile olmadan ilaç yazıp gönderiyor ama burada seninle aynı dertten muzdarip olmuş sonra tedavisi tamamlanmış en az 3 kişi bulabilirsin. ben mecbur kalmadıkça doktora gitmiyorum zaten.

inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere

aha. al benden de o kadar ne diyeceğimi bilemiyorum artık ben bu adamlara.

kızzzz ağzından bal damlıyoo elselcim... de benim koca öküzz anam öküz küsüm onlan beeenn... şuanda 1 kova ballan verseler yenmez oo bitliii

ben ona kırmızı şort giydiririm salşalı ekmek yediririm fiti fiti gezer sokaklarda
sokuveresim geliyo o veledi içime

aynısı kuşum aynısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı allahtanki dün yumoş günüm değildiii yoksa boğardım benim bitliyiiiii tüylü bamya nolcekk... hıhh

evet aynen öyle. erken yaptım galiba. denemeler 8 ve 10 şubattı. yumurtlamaya denk gelmediyse tabi. o da ayrı konu. of ne bilim işte. bekliycez ve görecez. senden de haber bekliyoz

Slm kizlar:)
Ayin 5. İnde regl olmam gerekiyordu hala olmadim.
Dun evde yaptigim idrar testi negatif cikti.
Sizce hala hamile olma ihtimalim var mi ? Lutfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…