- Konu Sahibi cimcimesultan
-
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana
çift çizgiyi görsem kimseciklere söylemeden resmini buraya koyarım zaten. doktora niye gideyim burda daha tecrübeli aile hekimleri var
hep birlikte yorumlarız sonra halaya başlarız
zorla dıye dıye getırtıcen ha :S
cıss agzına acı bıber surcez sımdı
kızlarr moralim sıfırlandı kahverengi akıntılarımın sebebi rahim agzında yara varmıs dr simer testi yapıo ilaçlar verdi Allahım sen herkeze yardım et içindede bana
bitlii dediğin senin kocan kızzzz güldürdün beniii
hımmm pozitif düşüneyim o zaman hiç gelmesin yarın testte çift çizgi göreyim :128:
ne diyim ya çok haklısın galiba. herkes de ayrı bir deneyim var. hayırlı haberler bekliyorum.
ayyhh canım benim geçmiş olsun allahım yardımcın olsun ama üzülme temiz çıkarr...
bitlii kızzz gerçi kafada saçı da yok keltoşşş köpekkk
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bayağı yazmışsınız hepsini okuyamadım sevgililer günü iyi geçen var mı ? Benim nikah yıldönümüm olmasına rağmen koca camış olunca bir halt olmuyor malesefHAYIRLI CUMALAR cümletten rabbim dualarımızı dileklerimizi hayırlısyla kabul etsin inş.
sopalıcammm kızım bak seniii sus bi ağzını hayra açç allam yarepppiiim....
allam yareppim bişiiy yaparım ben bunlakiallahımmmmm çok seviyooooooooreeeeeee
önce ben isterim cimcimemmmmm
allam yarepppimö cimcimenin bebişi gelsemi kiiii gelsin ki hem oynarız onunlaaa dinimizzz amin
bende bende isterim bak canım. şaka bir yana inşallah olur sen hamile ol da bu da yeter şeker.
ben ona kırmızı şort giydiririm salşalı ekmek yediririm fiti fiti gezer sokaklarda
sokuveresim geliyo o veledi içime
senin mantarın geçtimi kız:26:
geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık önce sağlığın yerine gelsin sonra bebek de olur canını sıkma vardır her işte bir hayır
hamile kaldığın güne bağlı hayatım bu yani biz ne desek boş.
bekle bakalım adetini gelmezse idrar testi yaparsın gelirsede üzülmek yok mart ayında devam çalışmalara:13:
mantar oldumu tam olarak bilmiyom da yavru dr . gidicem neyse ne önümüzdeki ay ama üzüm sirkeli suyu yaptım kuşuma ferahladı iyi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?