- Konu Sahibi cimcimesultan
-
mantar oldumu tam olarak bilmiyom da yavru dr . gidicem neyse ne önümüzdeki ay ama üzüm sirkeli suyu yaptım kuşuma ferahladı iyi şimdi
bence uzulme daha cok erken bence ve sabırla beklemeye devam et hep bırlıkte sabırsızlanıyoruz elbette ama ıns bebısımız gelıcek saglıkla
Slm kizlar:)
Ayin 5. İnde regl olmam gerekiyordu hala olmadim.
Dun evde yaptigim idrar testi negatif cikti.
Sizce hala hamile olma ihtimalim var mi ? Lutfen yardim edin
gelir heralde bugün çok belim ağrıyo çünkü
kızzzz ağzından bal damlıyoo elselcim... de benim koca öküzz anam öküz küsüm onlan beeenn... şuanda 1 kova ballan verseler yenmez oo bitliii
aynısı kuşum aynısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı allahtanki dün yumoş günüm değildiii yoksa boğardım benim bitliyiiiii tüylü bamya nolcekk... hıhh
evet aynen öyle. erken yaptım galiba. denemeler 8 ve 10 şubattı. yumurtlamaya denk gelmediyse tabi. o da ayrı konu. of ne bilim işte. bekliycez ve görecez. senden de haber bekliyoz
gelmesin gelmesin gelmesin gelmesin diyorum ben başka da bir şey demiycem
Ah be şeker, takma kafana zamana bırak, sessiz kal eşine karşı ama trip yapma. En nefret ettikleri şey. Sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun iyilikle onu utandır. Bak sana sihirli kelimeleri söyliyeyim. Tamam, haklısın, tabikiii, ah ben düşünemedim, neden olmasın. Bu kelimeleri yumuşak sesle söyle bak nasıl çözülüveriyolar.Sonra utanıp gelip ne yapcaklarını şaşırıyolaar... He bu arada bugünümüzü 1 daha yaşayamayacağız gerginliğin mantığı yok. Boşverdiğin kadar mutlu, takmadığın kadar huzurlu olursun...
Ah be şeker, takma kafana zamana bırak, sessiz kal eşine karşı ama trip yapma. En nefret ettikleri şey. Sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun iyilikle onu utandır. Bak sana sihirli kelimeleri söyliyeyim. Tamam, haklısın, tabikiii, ah ben düşünemedim, neden olmasın. Bu kelimeleri yumuşak sesle söyle bak nasıl çözülüveriyolar.Sonra utanıp gelip ne yapcaklarını şaşırıyolaar... He bu arada bugünümüzü 1 daha yaşayamayacağız gerginliğin mantığı yok. Boşverdiğin kadar mutlu, takmadığın kadar huzurlu olursun...
bu akşamda o yanaşır sana kız silkelet hemen
inşallah yarın sabah haberlerimi ileteceğim
allah razı olsun inşallah. yarınakadar bekliyorum bakalım yarın büyük gün
doktora gittiğin zaman doktor günde senin gibi 100 hastayla ilgilendiği için oralı bile olmadan ilaç yazıp gönderiyor ama burada seninle aynı dertten muzdarip olmuş sonra tedavisi tamamlanmış en az 3 kişi bulabilirsin. ben mecbur kalmadıkça doktora gitmiyorum zaten.
inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere
o ne ayyyyy bende fenayımmm ölüyommm
ben bide özür dilerim hatalıydım diyorum kulak memesi kıvamına geliveriyo
ben bide özür dilerim hatalıydım diyorum kulak memesi kıvamına geliveriyo
inşallah canım inşallah. haklısın doktorlar konusunda. ben kadın doğum konusunda epey bi tecrübelendim 2007 den beri epey uğraştım ama Allahtan çok iyi bir dr. buldum. ne zaman ondan başkasına gitsem sinir yumağı haline gelip hemen kendi doktorumdan randevu alıyorum. keşke çok pahalı olmasa. ama yapacak bir şey yok. senin yukarda yazdıkların gibi değil sen daha aklına gelen soruları sormaya vakit bulamadan o hepsini cevaplıyor zaten. ve rahatlayıp dönüyorsun. bu konularda güven çok önemli bir de insan psikolojisi helede gebelik isteyen kadın psikolojisi anam çok önemli yahu. özellikle dikkat etmek lazım.
kızzzz ağzından bal damlıyoo elselcim... de benim koca öküzz anam öküz küsüm onlan beeenn... şuanda 1 kova ballan verseler yenmez oo bitliii
kaşınıyomu patroniçesenin kide ?
inşallah şekerim inşallahh... orası kesin aramaya başladı iş yerinde zır zır çalıyor öğleden beriii ama ağzıma geleni saydım sonra bişi demedi öpüyorum seni aşkım diyo şeytan dedi bas küfürü neyse dedim tama görüşürüz:117:
hah işte aynen sana katılıyorum. dün neyse de bugün beni iyice sinir etti. gösterecem ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu. bi adam ol be diye bağırasım geliyo.
seni affetmem için beni yemeğe götür bu akşam de trip at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?