HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Slm kizlar:)
Ayin 5. İnde regl olmam gerekiyordu hala olmadim.
Dun evde yaptigim idrar testi negatif cikti.
Sizce hala hamile olma ihtimalim var mi ? Lutfen yardim edin

kız gözün çıkmasın emii gitmedinmi doktoraaaa bazen çıkmayabiliyor git kan testi yaptır hala olmasıysann 10 gün geçmiş pıtırcık nasıl bekledin anammmm onca günn

Slm kizlar:)
Ayin 5. İnde regl olmam gerekiyordu hala olmadim.
Dun evde yaptigim idrar testi negatif cikti.
Sizce hala hamile olma ihtimalim var mi ? Lutfen yardim edin

adetlerin normalde düzenlimi düzenliyse evdeki testler bazen sonuç vermiyor kiminin idrarda çıkmıyor canım ken testi yaptırsnaa

kızzzz ağzından bal damlıyoo elselcim... de benim koca öküzz anam öküz küsüm onlan beeenn... şuanda 1 kova ballan verseler yenmez oo bitliii

Ah be şeker, takma kafana zamana bırak, sessiz kal eşine karşı ama trip yapma. En nefret ettikleri şey. Sorununuzun ne olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun iyilikle onu utandır. Bak sana sihirli kelimeleri söyliyeyim. Tamam, haklısın, tabikiii, ah ben düşünemedim, neden olmasın. Bu kelimeleri yumuşak sesle söyle bak nasıl çözülüveriyolar.Sonra utanıp gelip ne yapcaklarını şaşırıyolaar... He bu arada bugünümüzü 1 daha yaşayamayacağız gerginliğin mantığı yok. Boşverdiğin kadar mutlu, takmadığın kadar huzurlu olursun...

bu akşamda o yanaşır sana kız silkelet hemen

evet aynen öyle. erken yaptım galiba. denemeler 8 ve 10 şubattı. yumurtlamaya denk gelmediyse tabi. o da ayrı konu. of ne bilim işte. bekliycez ve görecez. senden de haber bekliyoz

inşallah yarın sabah haberlerimi ileteceğim

gelmesin gelmesin gelmesin gelmesin diyorum ben başka da bir şey demiycem

allah razı olsun inşallah. yarına kadar bekliyorum bakalım yarın büyük gün

sağol canımcım benim.. zaten bu zamana kadar öyle olduğum için bişi olmuyordu.. neyse düzeliriz tabiki ama sinirlerimi bozdu gerdi beni en sakin olmam gerekn haftamda...

ben bide özür dilerim hatalıydım diyorum kulak memesi kıvamına geliveriyo

bu akşamda o yanaşır sana kız silkelet hemen

inşallah yarın sabah haberlerimi ileteceğim

allah razı olsun inşallah. yarına kadar bekliyorum bakalım yarın büyük gün

inşallah şekerim inşallahh... orası kesin aramaya başladı iş yerinde zır zır çalıyor öğleden beriii ama ağzıma geleni saydım sonra bişi demedi öpüyorum seni aşkım diyo şeytan dedi bas küfürü neyse dedim tama görüşürüz:117:

inşallah canım inşallah. haklısın doktorlar konusunda. ben kadın doğum konusunda epey bi tecrübelendim 2007 den beri epey uğraştım ama Allahtan çok iyi bir dr. buldum. ne zaman ondan başkasına gitsem sinir yumağı haline gelip hemen kendi doktorumdan randevu alıyorum. keşke çok pahalı olmasa. ama yapacak bir şey yok. senin yukarda yazdıkların gibi değil sen daha aklına gelen soruları sormaya vakit bulamadan o hepsini cevaplıyor zaten. ve rahatlayıp dönüyorsun. bu konularda güven çok önemli bir de insan psikolojisi helede gebelik isteyen kadın psikolojisi anam çok önemli yahu. özellikle dikkat etmek lazım.

hangiii şehirdesin anam adı ney doktorun bizede de hele

kızzzz ağzından bal damlıyoo elselcim... de benim koca öküzz anam öküz küsüm onlan beeenn... şuanda 1 kova ballan verseler yenmez oo bitliii

hah işte aynen sana katılıyorum. dün neyse de bugün beni iyice sinir etti. gösterecem ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu. bi adam ol be diye bağırasım geliyo.

seni affetmem için beni yemeğe götür bu akşam de trip at

hah işte aynen sana katılıyorum. dün neyse de bugün beni iyice sinir etti. gösterecem ben ona dünyanın kaç bucak olduğunu. bi adam ol be diye bağırasım geliyo.

ben dedim zaten önce adam ol sonra gel karşıma konuş dedim hahahahahaha içimin yağları eridi...

seni affetmem için beni yemeğe götür bu akşam de trip at

aman kız bana ödetir bitliii.. o benden önce alıyor maaşını onunki bitiyo benimkinden kalanlan harçlık yapıyozz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…