- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.001
işte bnm de aklıma o gldi bnde 10.günde koyuydu .ya birde kaç gün koyu glmesi gerekiyor biliyormusunuz
çok uzun sürmüyo canım ya 2 ya 1 gün koyu görürsün..
ohohhInşallah tutar alırız güzel haberlerini Peki kaça aldın canım testi kargo filan dahil mi ?
sen halvete devam et hayatım noolur noolmaz, belki fazla yumurtlarsın bu ay
ozamn 10.gün we 11.gün demek ben 10.gün yapmadığım bugunde çok silik değil ama diğeri kadar koyuda değil.ben her ihtimale karşı bugunde mik mik:)wala bütün gnleri değrlndrdim silkelndim bakalım bat 18 bakalım
kız hatırladım bianda şey oldum sayfaları takip ederken beynim gitti geldi bide ufaktan yanlış yazmısım diğer 89 lu arkadasa da söylemek istedim bak söyliyim seni 1 eylülde evlendin bu ay çocuk düşünmeye karar verdin okuyosun istanbl. ünvrstsi. finans bankacılık doğrumu dur doğru bak unutmadım tatlım yaa :118:
hadi bakalım inşallah olur canımcım Rabbim gönlüne göre versin.. silkeleme meselesine eşin yorum yapmadı mı ?
2 eylülde evlendim gerisi doğru canımcıımm
aa biliyordum ya seni denedim belki unuttın mu diye
ahahah hiç gülceğim yoktuuu
günaaaaydınnnn herkeseeee:)gerçi öğlen olmuş ama yeni uyandıım ayıptır söylemesi
AMİN TATLIMM AMİNNN.cümlemiznn:)wermezmi ilk dedğimde olurmu öle şey fln dedi:)bnde kızdım kndim oyun için istemiyorum bebek için fln dedim sonra yptı ama çok güldüm yaa çok komik oluyoo biraz sağğ salla birazda sola salla ileri gride salla bu ne yaa hahaha koptuk wallaa silkelenrklen
o zaman sana günaydın şekerim.. ne uykucuymuşsun sen yahu beben olsa bu saate kadar uyuyamazsın tadını çıkar
hahahbende benim herife dedim ters tepki alırım diyodum ama almadım hiç silkelerim dedi ama bakalım iş ciddiye binince ne yapicekk
o zaman sana günaydın şekerim.. ne uykucuymuşsun sen yahu beben olsa bu saate kadar uyuyamazsın tadını çıkar
hahahbende benim herife dedim ters tepki alırım diyodum ama almadım hiç silkelerim dedi ama bakalım iş ciddiye binince ne yapicekk
Benimki silkelemiyoooo,
Kazara konusunu açtım adamın gözleri büyüdü, o oldu bişi diyemedim :))
Benimki silkelemiyoooo,
Kazara konusunu açtım adamın gözleri büyüdü, o oldu bişi diyemedim :))
aranıza katılabılırmıyım :)
hadi yaaaaaaaa neden amaaa nolcak oyun için istemiyorz kiiiiiiiiiiide sen bebekiçin fln die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?