HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhaba Öncelikle Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Semen analizi düşüncelerinizi almak istiyorum. Miktar: 2 ML Ph: 8.0 Likefaksiyon süresi (37C): 30 Viskosite: NORMAL Görünüm: Gri-Opak 1. Saatte Hareketli Sperm Yüzdesi: 45 Hızlı ileri Hareketli: 10 Yavaş İleri Hareketli: 20 Yerinde Hareketli: 15 Hareketsiz: 55 Sperm Sayısı: 32 Anormal Morfoloji Yüzdesi: 65 Yuvarlak Hücre: 1-2 Teşekkürler

hadi bakalım inşallah olur canımcım Rabbim gönlüne göre versin.. silkeleme meselesine eşin yorum yapmadı mı ?

2 eylülde evlendim gerisi doğru canımcıımm

hadi bakalım inşallah olur canımcım Rabbim gönlüne göre versin.. silkeleme meselesine eşin yorum yapmadı mı ?

AMİN TATLIMM AMİNNN.cümlemiznn:)wermezmi ilk dedğimde olurmu öle şey fln dedi:)bnde kızdım kndim oyun için istemiyorum bebek için fln dedim sonra yptı ama çok güldüm yaa çok komik oluyoo biraz sağğ salla birazda sola salla ileri gride salla bu ne yaa hahaha koptuk wallaa silkelenrklen

günaaaaydınnnn herkeseeee:)gerçi öğlen olmuş ama yeni uyandıım ayıptır söylemesi

o zaman sana günaydın şekerim.. ne uykucuymuşsun sen yahu beben olsa bu saate kadar uyuyamazsın tadını çıkar

hahah bende benim herife dedim ters tepki alırım diyodum ama almadım hiç silkelerim dedi ama bakalım iş ciddiye binince ne yapicekk

ya evet bu ara deli gibi uyuyorum 12-13 saatten az uyuduğum yok vallaa

hadi bakalım boll gülmeler sizee:):):)

Benimki silkelemiyoooo,
Kazara konusunu açtım adamın gözleri büyüdü, o oldu bişi diyemedim :))

aranıza katılabılırmıyım :)

Tabi ki hayatım katılabilirsin, biz kocaman 1 aile olduk, analar ve bebişleri, habire çoğalıyoz gel sende...

hadi yaaaaaaaa neden amaaa nolcak oyun için istemiyorz kiiiiiiiiiii de sen bebekiçin fln die

1 kere daha şansımı denicem bakalım, dua edinde yardımcı olsun bana yaw :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…