- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
dün başka bişeyede sinirlendim yine benim bitlinin bi olayına üst üste gelince tırmalaştık...
bu akşamda o yanaşır sana kız silkelet hemen
inşallah yarın sabah haberlerimi ileteceğim
allah razı olsun inşallah. yarına kadar bekliyorum bakalım yarın büyük gün
hangiii şehirdesin anam adı ney doktorun bizede de hele
Gerek yok kuzum gerginliğe, zaten derdimiz başımızdan aşmış, di mi ama...
Bu akşam eşin geldiğinde hiç bişi olmamış gibi davran, beni yanlış anladın ama yinede özür dilerim de ve olay kapansın, keyfinize bakın. Asla ders vermeye çalışma, o da aynısını sana yapar,etki tepki olayıdır bu. 3 günlük dünyaaaa, değmeeeeeeez... Kahkahalı günlerinizi hatırlayın...
İstanbuldayım tatlım. sen nerdesin uyarsa söyliyimburda ben isim yazılırmı bilmiyom.
kaşınsa iyi idarar yolumda yanıyo ialç alıyorum ama daha fayda etmdi
yarını bekliyoruz o zaman hep beraber. Allahım yüzüne gülsün.
İstanbuldayım tatlım. sen nerdesin uyarsa söyliyimburda ben isim yazılırmı bilmiyom.
amin inşallah
ben sık giderim istanbula. doktoruda merak ettim doğrusu:26: yasak değildir heralde isim vermek ayy merak ettim
sistit olmuş olabilirim canım ben kız yakmıyomu sirkeyavru bende öle yanma filan yok da ( oyanma neden oluyo ) bende koyu mat akıntı var demiştim sana kaşıntıda oluyodu ara ara sende mantar demiştin bende tırsmıştım :18: bakındım netten biraz evet mantar belirtileri diyebiliriz ama dr. a gitmedende kesin tanı koymak zor . Amaa kaşıntıya iyi gelen bişe var üzüm sirkesi kız bi seferde rahatladım bir küçük pet su şişeleri varya cnm, bir su bardağı normal içme suyu olucak içine yine aynı su bardağına yarım bildiğimiz üzüm sirkesi koyuyosun çalkala hafiften pamukla tuvaletini yapıp temizlendikten sonra kuşunu önden arkaya doğru iyice siliyosun onunla acayip iyi geldi tek seferdebu akşam yine yapıcam devamıyla
yavru bende öle yanma filan yok da ( oyanma neden oluyo ) bende koyu mat akıntı var demiştim sana kaşıntıda oluyodu ara ara sende mantar demiştin bende tırsmıştım :18: bakındım netten biraz evet mantar belirtileri diyebiliriz ama dr. a gitmedende kesin tanı koymak zor . Amaa kaşıntıya iyi gelen bişe var üzüm sirkesi kız bi seferde rahatladım bir küçük pet su şişeleri varya cnm, bir su bardağı normal içme suyu olucak içine yine aynı su bardağına yarım bildiğimiz üzüm sirkesi koyuyosun çalkala hafiften pamukla tuvaletini yapıp temizlendikten sonra kuşunu önden arkaya doğru iyice siliyosun onunla acayip iyi geldi tek seferdebu akşam yine yapıcam devamıyla
bşey yazacam canım dakızma sakın şakasına tabiki en iyi yaşayan sen bilirsinde uzattıkca yumak olur gider hani adile naşitle münürözkolun tursu olayı varya onun gibi
canım turşu suyu istedi :26:
nesrincim idrarın mı yanıyo yoksa vajina girişin mi?
canım turşu suyu istedi :26:
acelesem bende tüm mikrobu gider
sistit olmuş olabilirim canım ben kız yakmıyomu sirke
ayy evde var kız yakın olsakda versem
anaaaammm kızzz bişimi var yoksam
ayy evde var kız yakın olsakda versem
her ikiside idararı yapıyorum hala damla var sanki yakıyo.vajinada aynı yanıyo kasınıyo.hele o işde canım gidiyo.ilaç kullanıyorum ama anlamadım
off amma giderdi şimdi acılı oldumu bide ohh içmede yanında yat
heee varolsa olsa haftalık çocuğun aşermesimi olur beeeee
öylee erkenden pes etmek yok burda kimse çıkamaz batını ertelerim okadarr
kızım rütük yok burda yazın alla allaaa nolcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?