HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

dün başka bişeyede sinirlendim yine benim bitlinin bi olayına üst üste gelince tırmalaştık...

Gerek yok kuzum gerginliğe, zaten derdimiz başımızdan aşmış, di mi ama...
Bu akşam eşin geldiğinde hiç bişi olmamış gibi davran, beni yanlış anladın ama yinede özür dilerim de ve olay kapansın, keyfinize bakın. Asla ders vermeye çalışma, o da aynısını sana yapar,etki tepki olayıdır bu. 3 günlük dünyaaaa, değmeeeeeeez... Kahkahalı günlerinizi hatırlayın...

o tava geldşi zaten özür dileyen o eve gidincede o dilesin... dilemicem bu kes inat ettim kırıcı kelmeler söyledi çünkü...

İstanbuldayım tatlım. sen nerdesin uyarsa söyliyimburda ben isim yazılırmı bilmiyom.

ankara benim kız uymuyoooo tüüüüüü

kaşınsa iyi idarar yolumda yanıyo ialç alıyorum ama daha fayda etmdi

yavru bende öle yanma filan yok da ( oyanma neden oluyo ) bende koyu mat akıntı var demiştim sana kaşıntıda oluyodu ara ara sende mantar demiştin bende tırsmıştım :18: bakındım netten biraz evet mantar belirtileri diyebiliriz ama dr. a gitmedende kesin tanı koymak zor . Amaa kaşıntıya iyi gelen bişe var üzüm sirkesi kız bi seferde rahatladım bir küçük pet su şişeleri varya cnm, bir su bardağı normal içme suyu olucak içine yine aynı su bardağına yarım bildiğimiz üzüm sirkesi koyuyosun çalkala hafiften pamukla tuvaletini yapıp temizlendikten sonra kuşunu önden arkaya doğru iyice siliyosun onunla acayip iyi geldi tek seferde bu akşam yine yapıcam devamıyla

bşey yazacam canım dakızma sakın şakasına tabiki en iyi yaşayan sen bilirsinde uzattıkca yumak olur gider hani adile naşitle münürözkolun tursu olayı varya onun gibi

sistit olmuş olabilirim canım ben kız yakmıyomu sirke

acelesem bende tüm mikrobu gider

ayy evde var kız yakın olsakda versem

her ikiside idararı yapıyorum hala damla var sanki yakıyo.vajinada aynı yanıyo kasınıyo.hele o işde canım gidiyo.ilaç kullanıyorum ama anlamadım

canım ben çok çektim senin bu rahatsızlıkğından. kiraz sapı ve maydonoz sapı kaynattım 15 güne yakın..yanmam daha geçen hafta geçti ama pantolon giyemez oldum ben..bugün pantolon giydim uzun zamandır ilk defa ama oturmadım pek...ben çok antibiyotik kullandım ama en kesin çözüm dediğim kürler ve de günde 3-4 litre su. işte o zaman temizliyosun içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…