- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.021
aranıza katılabılırmıyım :)
tabi ki hayatım katılabilirsin, biz kocaman 1 aile olduk, analar ve bebişleri, habire çoğalıyoz gel sende...
1 kere daha şansımı denicem bakalım, dua edinde yardımcı olsun bana yaw :/
kızlaaaar ben gidiyoruumm okuladersim var 5e kadaar
akşam görüşürüüüzz
Tabi ki hayatım katılabilirsin, biz kocaman 1 aile olduk, analar ve bebişleri, habire çoğalıyoz gel sende...
1 kere daha şansımı denicem bakalım, dua edinde yardımcı olsun bana yaw :/[/
anne olmayı bende cok ıstıyorum ıns olurum en kısa zamanda :) bu ay 18 de adet olmam lazım dua edın kızlar allah olmayanlara versın :)
iyiyiz canım siz nasılsınız ?
aynı işte ne olsun.gene kafamda bi sürü soru.benim ne zman çocuğum olacak nasıl bi tedavi uygulansa falan filan
aynı işte ne olsun.gene kafamda bi sürü soru.benim ne zman çocuğum olacak nasıl bi tedavi uygulansa falan filan
aynı dertlerı bende yasıyorum nezaman olucak neden tedavım bukadar uzadı olsun artık dıye dort gözle beklıyorum bence strese gırmememız gerekıyor ama((
kızlarrrrrrrrrrrrr napıyonus bakimm
ahh kuzum sen hamile değilmisin ? değilsen peki bu takvim neyin nesi ? :26:
yok be canımm bebek hasreti bana kafayı bozduracak yakındaheveslendim işte
şincik bu hamile kalanlar yada ovu. testi kullananlar ve kullanmaya başlayanlar.. hepinizin hangi markadan aldığınızı öğrenebilirmiyim acebaa
yok be canımm bebek hasreti bana kafayı bozduracak yakındaheveslendim işte
iyiz kuzum sen napıon fındığın nasıl ?
şincik bu hamile kalanlar yada ovu. testi kullananlar ve kullanmaya başlayanlar.. hepinizin hangi markadan aldığınızı öğrenebilirmiyim acebaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?