HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şincik bu hamile kalanlar yada ovu. testi kullananlar ve kullanmaya başlayanlar.. hepinizin hangi markadan aldığınızı öğrenebilirmiyim acebaa

aynı dertlerı bende yasıyorum nezaman olucak neden tedavım bukadar uzadı olsun artık dıye dort gözle beklıyorum bence strese gırmememız gerekıyor ama ((

öyle canım hastane o kadar uzakki her an gidilmiyo.düzenli gitsem belki olacak ama olmuyo işteolmuyoo

yok be canımm bebek hasreti bana kafayı bozduracak yakında heveslendim işte

bende öleyım yapmadıgım sey kalmadı eşimede durmadan sölenıyorum bu ara adet gunum yaklastıkca ondan alıyorum hıncımı :) stresi bıyerden atmak gerek bakalım bıde kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum ... Bugun ben hastaneye gıttım daha oncekı doktorum yumurta catlaman olmuyor demıstı bugun cıktıgım doktor 15mm buyumus yumurtan var dedı sizce catlarmı daha gelırsırmı yumurtam 11. gunum bugun

şincik bu hamile kalanlar yada ovu. testi kullananlar ve kullanmaya başlayanlar.. hepinizin hangi markadan aldığınızı öğrenebilirmiyim acebaa

laboquick die bir marka vardı valla 20 ovulasyon 6 gebelik testi 20 tl. gittigidiyorsan alıverdim. 5 gündür yapıyorum. ilk iki gün silik milik bişeydi. sonra cumartesi pazar pazartesi koyu sayılır.
yarına bakıcem nedir durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…