HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

blmiyorumki bozukta olabilir ama akşama deniyeyim brdaha bnde ilk defa yapıyorum bu ay bakalım

valla benimde ilk iki gün silik milik bişeydi. sonra cumartesi biraz daha pazar sanki aynı koyuluktaydı pazartesi koyu sayılır.bilemiyorum nedir durumumyarın baklaım silikmi çıkcak. bu ayda postayı kaçırmışmıyım göreceğim tatlım.
ama sen akşama bir daha yap bence. birde su içmemeye ve akşam8 den sonra yapmamaya özen göster derim. sen yine de bu günleri boş geçirme derim. ne olur ne olmaz. Allahın işi bu.

Benimki silkelemiyoooo,
Kazara konusunu açtım adamın gözleri büyüdü, o oldu bişi diyemedim :))

canım o yapmıosa sen kendi kendine yap
geçen aylardan birinde eşim çok yorulmuştu uzandı,ben kendi kendimi sallayıp durdum
ve o ay hamile kaldım ama düşük yaptım o ayrı mesele..
dilerim seninde tutar da sağlıklı bir hamiş olursun...

ben hiçbir halt yapamıyorum ya..
iyi kötü sen yine destek çıkabiliyorsun..
görüşmelere gidiyorum sonuç fos çıkıyo..
bekliyorum inş iş bulurum bir yerlerde..
senin branş neydi bu arada

hımmmmm koyuydu demek senin.inş kaçırmamışsındr tatlım:)ewt ben bu akşamda mik mik amnn hergün hergünde hiççç çkilmiyor wallla ama napaılım yetrki bebişleriimiiz için :)tamam canım bn 8 e kadar birtanedaha yapıyım:):13:

kızlar önemli bi sorum var. ben bu ay iki kez yumurtladım. en azından doktorum iki yumurta var dedi..ilk yumurtlama 10. gün ikincisi 16. gün oldu muhtemelen...sizce adet günümü hangisine göre hesaplıcam...

canım seninki çok güzel benim 14 gün 11 mm di

kızlar önemli bi sorum var. ben bu ay iki kez yumurtladım. en azından doktorum iki yumurta var dedi..ilk yumurtlama 10. gün ikincisi 16. gün oldu muhtemelen...sizce adet günümü hangisine göre hesaplıcam...

ilkine göre canım

Vay tembel vaayy hiç canını sıkma kuzum yumurtalıkları çalışmayıpta hamile kalanlar var. Rabbim istedikten sonra herşey olur. tedavi ilaç filn kullanıyor musun peki ?

adetliyken gidecem tatlım.14. günümde gittim 11 mm dedi 10 gün sonra ilişki dedi.adet olursan tekrar gel dedi

çörekotu bal tarçını tavsiye ederim cnmm hergece yatmadan 2 çay kaşığı yerdim ben. yumurta problemi yoktu çok şükürde ne olur ne olmas die yemiştimm.. belkide o sebep olmuştur bilmiorummm

ben yaptım onu canım olmadı ama çörek otunun faydalı olduğunu gerçekten düşünüyorum.şifa resmen

slm,ben topiğinize ilk defa yazıyorum,7 yaşında bir oğlum var.yumurtalıklarım çatlamıyormuş doktor öyle söyledi.doğum kontrol hapı kullanıyordum(adetim düzenli gelsin diye),geçen ay bıraktım.ama bu ay adetim gecikti,hap kullanmayınca düzenli gelmiyor.geçen perşembe test yaptım,ikinci çizgi 10 dak. sonra renksiz olarak ortaya çıktı.cuma sabahı tekrar yaptım,yine renksiz çıktı ikinci çizgi.sağlık ocağında doktor arkadaşımız var,o 5 gün bekleyelim,tekrar yapalım,hatta ultrasonla bakalım dedi.sonra da kan tahlili yaparız dedi.yalnız şunu da ekledi,adtei yakın olan bazı bayanlarda da çıkabiliyormuş o çizgi.çarşambaya iki gün kaldı çok endişeliyim.artık olsun istiyorum bir çocuk daha ama,olmazsa da ne yapalım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…