- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.041
fındığımda bende iyiyiz canım benım sen nasılsınnn
ne zamandır deniyosunuz ? bir problem filn mı var ?
İnşallah olur sürprizim canım yaa :) ben 2011 eylül ayında evlendim 1,5 yıllık evliyim tatlım sen peki??
blmiyorumki bozukta olabilir ama akşama deniyeyim brdaha bnde ilk defa yapıyorum bu ay bakalım
20 aydır deniyoruz canım.malesef yumurtaam tembel çok uyuşuk.büyümüyo
20 aydır deniyoruz canım.malesef yumurtaam tembel çok uyuşuk.büyümüyo
Benimki silkelemiyoooo,
Kazara konusunu açtım adamın gözleri büyüdü, o oldu bişi diyemedim :))
Sende benim gibisin demekki , bende atanamayan, bu konuda ümidi olmayan bir öğretmenim, şimdilik öğrenci olursa evde özel ders veriyorum o olmazsa dışarıya iğne oyası yapıyorum eşime az da olsa katkıda bulunuyorum
valla benimde ilk iki gün silik milik bişeydi. sonra cumartesi biraz daha pazar sanki aynı koyuluktaydı pazartesi koyu sayılır.bilemiyorum nedir durumumyarın baklaım silikmi çıkcak. bu ayda postayı kaçırmışmıyım göreceğim tatlım.
ama sen akşama bir daha yap bence. birde su içmemeye ve akşam8 den sonra yapmamaya özen göster derim. sen yine de bu günleri boş geçirme derim. ne olur ne olmaz. Allahın işi bu.
bende öleyım yapmadıgım sey kalmadıeşimede durmadan sölenıyorum bu ara adet gunum yaklastıkca ondan alıyorum hıncımı :) stresi bıyerden atmak gerek bakalım bıde kızlar sızlere bırsey sormak ıstıyorum ... Bugun ben hastaneye gıttım daha oncekı doktorum yumurta catlaman olmuyor demıstı bugun cıktıgım doktor 15mm buyumus yumurtan var dedı sizce catlarmı daha gelırsırmı yumurtam 11. gunum bugun
kızlar önemli bi sorum var. ben bu ay iki kez yumurtladım. en azından doktorum iki yumurta var dedi..ilk yumurtlama 10. gün ikincisi 16. gün oldu muhtemelen...sizce adet günümü hangisine göre hesaplıcam...
oh ohh Allah iyilik versin canımbende iyiym şükür bi yaramazlık yok.. canımcım sen ovu. testi kullanmışmıydın kullandıysan markası ne idi ?
Vay tembel vaayyhiç canını sıkma kuzum yumurtalıkları çalışmayıpta hamile kalanlar var. Rabbim istedikten sonra herşey olur. tedavi ilaç filn kullanıyor musun peki ?
çörekotu bal tarçını tavsiye ederim cnmm hergece yatmadan 2 çay kaşığı yerdim ben. yumurta problemi yoktu çok şükürde ne olur ne olmas die yemiştimm.. belkide o sebep olmuştur bilmiorummm
ilkine göre canım
adetliyken gidecem tatlım.14. günümde gittim 11 mm dedi 10 gün sonra ilişki dedi.adet olursan tekrar gel dedi
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım..
kızlar yok mu bana destek olacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?