HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

zehraa eminsin di mi arkadaşım:) çünkü eğer ilkine göreyse yarın ya da ertesi gün adet olmam lazım. ona göre heyecan yapayım:)))

yani canım düşündüğünde o şlekilde oluyo.çünkü o 2. çatlamasaydı kist olacaktı ve diğeri çatladığı için adet kanamasıyla 2. side giderdi.düzenlimi adetin

merhaba kızlar, bende çok istiyorum bebiş ama olmuyo 6 ay oldu deniyoruz yarın adet olmam gerek inşallah olmam :) geçen hafta çok baş ağrım oldu bide sol kasığım çok ağrıyo bir bardak su içsem sanki patlıcak heveslenmek istemiyorum hayırlısı, dilerim isteyen herkez biran önce hayırlısıyla hamiş kalır

valla canım ben hergün mikmike dayanamam şekerim. zaten yeterince yoruluyorum zaten günaşırı yeterli diyorlar. o yüzdende hergün değil gün aşırı yeterli diyorum. kaçırıp kaçırmadığımı bilmiyorum da benim cuma pazar oldu bakalım. ovulasyon testleri doğru çıkaracakmı.
sen akşamda yap bi bakalım merak ettim bnede.

ben almanca ogretmeniyim canim,yan dalimda ingilizce,bi ara kolejde calistim tatilin yok ev. ve is beni cok zorladi ayrildim, simdilik evdeyim iste

ben almanca ogretmeniyim canim,yan dalimda ingilizce,bi ara kolejde calistim tatilin yok ev. ve is beni cok zorladi ayrildim, simdilik evdeyim iste

hımm.
benim olsun diye çok özel okulla görüştüm ama tecrübe yok diye olumsuz sonuçlandı hep
evde çok sıkılıyorum..
bari çocuk yapayım diyorum,onu da beceremiyorum ya
ya oluyo düşüyo yada tutmuyo

ya bnde dayanamıyrum öle kısadan biter:):)ewt gün aşırı ypıyorz da gnlde bu sefer böle oldu bakalım bn bugunde denym sonucunu 18nde görürz amn kaçrsa kaçar napalım allhtan herşey olcağı warsa olur.okadar korunan insanlar war bi kçmada hmile klıyolar npalaım

Selam kızlar nasılsınız??
@merhabahayat zümre sayılırız ozaman seninle desene. Ben de İngilizce öğretmeniyim

anladim canim ayni durumdayiz,rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah

oyle mi memnun oldum meslektasim :) bu arada düğün tarihleride aynı sanîrım
Evet canım düğün tarihleri de aynı yaşın da 27 olsun bu ay ikimiz de hamile kalalım da tam olsunnn

ooooooo my gottttttttttttttt

kızlar bugun çok sessizzz yine...
Valla sessiz canım yaa sanırım herkes benim gibi siteye girmeyip kafasını karıştırmamaya karar verdi

3 tane aynı gün evlenen üye alt alta sıralanmış şu anda
En hızlımız sunshine oldu bakalım sıra kimdeee

selam kızlaaaaaaarrrr

nasılsınız bugün.
müjdeli haberi olan varmı bugün çok fena kurtlandım halay çekip kurtlarımı dökesim var

Annenlerde yat uyu sen ayıp olmaz nasılsa

Benim de yemek yok pişireyim yatacam valla yordu bebeler bugün beni

kız anneme zaten on gunde bır gıdıom 2 saat ondada uyuyamam hem kadın bıton hazırlık yapmıs
balık salata bebıse ımıs
banada sacta yufka + baklava ımıs

tabiki canım. kısmetse olur. yoksa sen istediğin kadar zorla olmayacaksa olmaz. Yüce Rabbimin takdiri . bakalım hangi ay uygunsa o zaman olcaktır. ben bu ovulasyonu acaba yumurtlamıyormuyum die denemek için aldım aslında. yoksa Allah ne derse o olur be güzelim. bekleyip göreceğiz.
sen çalışmalara devam et yinede boş geçme. belki geç yumurtlarsın belli olmaz. o yüzden testi devam et bence.
seninde 18 mart bat hemi. anamm beraber bekliycez o zaman. hadi canım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…