- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.061
zehraa eminsin di mi arkadaşım:) çünkü eğer ilkine göreyse yarın ya da ertesi gün adet olmam lazım. ona göre heyecan yapayım:)))
hımmmmm koyuydu demek senin.inş kaçırmamışsındr tatlım:)ewt ben bu akşamda mik mik amnn hergün hergünde hiççç çkilmiyor wallla ama napaılım yetrki bebişleriimiiz için :)tamam canım bn 8 e kadar birtanedaha yapıyım:):13:
canım o yapmıosa sen kendi kendine yap
geçen aylardan birinde eşim çok yorulmuştu uzandı,ben kendi kendimi sallayıp durdum
ve o ay hamile kaldımama düşük yaptım o ayrı mesele..
dilerim seninde tutar da sağlıklı bir hamiş olursun...
ben hiçbir halt yapamıyorum ya..
iyi kötü sen yine destek çıkabiliyorsun..
görüşmelere gidiyorum sonuç fos çıkıyo..
bekliyorum inş iş bulurum bir yerlerde..
senin branş neydi bu arada
ben almanca ogretmeniyim canim,yan dalimda ingilizce,bi ara kolejde calistim tatilin yok ev. ve is beni cok zorladi ayrildim, simdilik evdeyim iste
valla canım ben hergün mikmike dayanamam şekerim. zaten yeterince yoruluyorumzaten günaşırı yeterli diyorlar. o yüzdende hergün değil gün aşırı yeterli diyorum. kaçırıp kaçırmadığımı bilmiyorum da benim cuma pazar oldu bakalım. ovulasyon testleri doğru çıkaracakmı.
sen akşamda yap bi bakalım merak ettim bnede.
hımm.
benim olsun diye çok özel okulla görüştüm ama tecrübe yok diye olumsuz sonuçlandı hep
evde çok sıkılıyorum..
bari çocuk yapayım diyorum,onu da beceremiyorum ya
ya oluyo düşüyo yada tutmuyo
Selam kızlar nasılsınız??
@merhabahayat zümre sayılırız ozaman seninle desene. Ben de İngilizce öğretmeniyim
Selam kızlar nasılsınız??
@merhabahayat zümre sayılırız ozaman seninle desene. Ben de İngilizce öğretmeniyim
Evet canım düğün tarihleri de aynı yaşın da 27 olsun bu ay ikimiz de hamile kalalım da tam olsunnnoyle mi memnun oldum meslektasim :) bu arada düğün tarihleride aynı sanîrım
Valla sessiz canım yaa sanırım herkes benim gibi siteye girmeyip kafasını karıştırmamaya karar verdiooooooo my gottttttttttttttt
kızlar bugun çok sessizzz yine...
Kız sen evde değil misin yemeğin varsa yat uyusana madembenımde cok uykum geldı aksam olsada uyusak :S
Selam cimcimee sanırım bugün yok hamile haberi baksana kimsecikler yok ortadaselam kızlaaaaaaarrrr
nasılsınız bugün.
müjdeli haberi olan varmı bugün çok fena kurtlandım halay çekip kurtlarımı dökesim var
Kız sen evde değil misin yemeğin varsa yat uyusana madem
Selam cimcimee sanırım bugün yok hamile haberi baksana kimsecikler yok ortada
Annenlerde yat uyu sen ayıp olmaz nasılsayok be canım ısteım aksamda annemdeyım :S
delı uykum varr
Annenlerde yat uyu sen ayıp olmaz nasılsa
Benim de yemek yok pişireyim yatacam valla yordu bebeler bugün beni
tabiki canım. kısmetse olur. yoksa sen istediğin kadar zorla olmayacaksa olmaz. Yüce Rabbimin takdiri . bakalım hangi ay uygunsa o zaman olcaktır. ben bu ovulasyonu acaba yumurtlamıyormuyum die denemek için aldım aslında. yoksa Allah ne derse o olur be güzelim. bekleyip göreceğiz.ya bnde dayanamıyrum öle kısadan biter:):)ewt gün aşırı ypıyorz da gnlde bu sefer böle oldu bakalım bn bugunde denym sonucunu 18nde görürz amn kaçrsa kaçar napalım allhtan herşey olcağı warsa olur.okadar korunan insanlar war bi kçmada hmile klıyolar npalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?