- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.081
Uuuu akşama ziyafet var desene:))
tabiki canım. kısmetse olur. yoksa sen istediğin kadar zorla olmayacaksa olmaz. Yüce Rabbimin takdiri . bakalım hangi ay uygunsa o zaman olcaktır. ben bu ovulasyonu acaba yumurtlamıyormuyum die denemek için aldım aslında. yoksa Allah ne derse o olur be güzelim. bekleyip göreceğiz.
sen çalışmalara devam et yinede boş geçme. belki geç yumurtlarsın belli olmaz. o yüzden testi devam et bence.
seninde 18 mart bat hemi. anamm beraber bekliycez o zaman. hadi canım hayırlısı artık.
Uuuu akşama ziyafet var desene:))
Aman kilo almaya başlama :))
işin komık yanı nolur yapma ıstemıorum kılo alcam dıorum yok yok bısı olmaz sole bole
nasıl hevese geldı ya
su an bunları aslında torun askına
öyle walla tatlım her şey allah tan rabbim hayrlısını wersin hepize o nunda bir zamnı günü war ne kadar çırpınrsak çırpınalım zamnı glmeynce olmıcak inş tez zamnda olur dielim:)aynen bnde ovu.testini merktan aldım ::)ewt yaa :13::13:ama çlışmalara dewam inş ewt 18nde beraber habrleri wercez
amin canım inşallah. hayırlısıyla herkes bebeğini kucağına alır inşallah. bu ara bi durgunluk var herkesin batları yakın. bakalım. biranda dökülürüz inşallah.
yarınki ovulasyon testimde çizgi çıkacakmı acaba. kaç gün koyu çizgi oluyo. o koyu çizgiyi görüp sonrasında mı yumurtluyoruz ya bunları merak ettim şimdi. bilgin varmı senin hiç araştırdınmı şekerim
yarın doktora gidiyorum saat 1 de randevum var dua edin meleklerim inşallah bi sorun yoktur. hemen çalışmalara başlarım fazla mesai beni bekliyor
kızlaaaar ben geldim dayanamadım kaçtım okuldannn
hadi canım dualarımız senle. hayırlısıyla git gel inşallah.
yarın doktora gidiyorum saat 1 de randevum var dua edin meleklerim inşallah bi sorun yoktur. hemen çalışmalara başlarım fazla mesai beni bekliyor
mrbb canımm bişi sorcam senin kçıncı denemende hamiş kalmıştınn
kız bugun hgıtmıcekmıydın sen yaa
oyyyy yiyim seni bak unutmamış ne dediğimi
evet bugün gitcektim ama kocamın işi çıktı şehir dışına gitti bugün. yarına kaldık. yarın için randevu aldım bendeaslında çok kurmuştum kendimi bugün gidip müjdeli haberi alacak ve sonra yoğun çalışma olacaktı
bçt için malzemeleri aldım bende bugün. yarından itibaren başlıyorum yemeye
hoşgeldinnnnnn ya varya bende duramıyorum başka yerde hemen eve gelip yanınıza koşuyorum az önce çarşıdan geldim üzerimi bile değiştirmeden hemen pc yi açtım bağımlılık yapıyo burası
teşekkür ederimm Allah razı olsuninşallah mart ayı zafer ayı olur benim için. bu sefer kesin bu göl maya tutacak
merhaba canım
asıl hamıle kalmak ıcın sıkı calıstıgım ılk ayda kaldım ama ondan oncede denıyorduk ama bence cocuk ıcın yeterlı degıl ole haftada ıkı ılıskı yok kalk hemen dus al falan bu sekılde olmuor bence
ben bu ay gun asırı calıstım sabaha kadar kalkmadım
btc kuru yaptım ve bol bol dolmalık fıstık (cam fıstıgı yedım)
inşşşşşşşşşşşşş canımm benimm
2 3 gün demişlerdi topten arkdşlar o koyu çzğiyi gördümüz 24 36 saat içinde ymurta çatlıcakmış
işte bu sürekte mik mik boll boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?