HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

öyle walla tatlım her şey allah tan rabbim hayrlısını wersin hepize o nunda bir zamnı günü war ne kadar çırpınrsak çırpınalım zamnı glmeynce olmıcak inş tez zamnda olur dielim:)aynen bnde ovu.testini merktan aldım ::)ewt yaa :13::13:ama çlışmalara dewam inş ewt 18nde beraber habrleri wercez

yarın doktora gidiyorum saat 1 de randevum var dua edin meleklerim inşallah bi sorun yoktur. hemen çalışmalara başlarım fazla mesai beni bekliyor

amin canım inşallah. hayırlısıyla herkes bebeğini kucağına alır inşallah. bu ara bi durgunluk var herkesin batları yakın. bakalım. biranda dökülürüz inşallah.
yarınki ovulasyon testimde çizgi çıkacakmı acaba. kaç gün koyu çizgi oluyo. o koyu çizgiyi görüp sonrasında mı yumurtluyoruz ya bunları merak ettim şimdi. bilgin varmı senin hiç araştırdınmı şekerim

inşşşşşşşşşşşşş canımm benimm

2 3 gün demişlerdi topten arkdşlar o koyu çzğiyi gördümüz 24 36 saat içinde ymurta çatlıcakmış

işte bu sürekte mik mik boll boll

kızlaaaar ben geldim dayanamadım kaçtım okuldannn

hoşgeldinnnnnn ya varya bende duramıyorum başka yerde hemen eve gelip yanınıza koşuyorum az önce çarşıdan geldim üzerimi bile değiştirmeden hemen pc yi açtım bağımlılık yapıyo burası

mrbb canımm bişi sorcam senin kçıncı denemende hamiş kalmıştınn

merhaba canım
asıl hamıle kalmak ıcın sıkı calıstıgım ılk ayda kaldım ama ondan oncede denıyorduk ama bence cocuk ıcın yeterlı degıl ole haftada ıkı ılıskı yok kalk hemen dus al falan bu sekılde olmuor bence

ben bu ay gun asırı calıstım sabaha kadar kalkmadım
btc kuru yaptım ve bol bol dolmalık fıstık (cam fıstıgı yedım)

kız bugun hgıtmıcekmıydın sen yaa

oyyyy yiyim seni bak unutmamış ne dediğimi

evet bugün gitcektim ama kocamın işi çıktı şehir dışına gitti bugün. yarına kaldık. yarın için randevu aldım bende aslında çok kurmuştum kendimi bugün gidip müjdeli haberi alacak ve sonra yoğun çalışma olacaktı

bçt için malzemeleri aldım bende bugün. yarından itibaren başlıyorum yemeye

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız.size sorum olacak regl 2 martta olacaktı biraz geldi,ama diğer aylar gibi değil şimdi az az geliyor düşünün daha 2. pedim ne olduğuna bir anlam veremedim soğan suyu kürü yapmıştım acaba omu yaptı bilemiyoreum...

:)))
hım olsun cnm gec olsun guc olsun saglıkla olsun gerısı bos
hadı ozle kocayı bakalım yarın gelsınde gıdın guzel haberlerle gel

hoşgeldinnnnnn ya varya bende duramıyorum başka yerde hemen eve gelip yanınıza koşuyorum az önce çarşıdan geldim üzerimi bile değiştirmeden hemen pc yi açtım bağımlılık yapıyo burası

sorma canımmm yaaa valla bende o durumdayıım :)ama ben derse de dayanamadım ara verdi kaçtım hemen o kadar yol boşa gittim 1 saat için :|

hımm anladım cnımm bnde son 2 3 aydır kalmıyorum sıkı çlışıyorum nrmalde kornmayı bırakalı 10.aydayım şun ama işte son 3 ay fln bakalım hımm cam fıstığı demek bnde yiyim bakalım denemkten bişi olmaz

anladım canım. o zaman bugün son heralde benim. akşama çok işim var yani. ama çok uykum vardı benim bugün yaaa.
neyse artık bugünde kocişe çalışalım ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…