- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.101
hımm anladım cnımm bnde son 2 3 aydır kalmıyorum sıkı çlışıyorum nrmalde kornmayı bırakalı 10.aydayım şun ama işte son 3 ay fln bakalım hımm cam fıstığı demek bnde yiyim bakalım denemkten bişi olmaz
:)))
hım olsun cnm gec olsun guc olsun saglıkla olsun gerısı bos
hadı ozle kocayı bakalım yarın gelsınde gıdın guzel haberlerle gel
sorma canımmm yaaa valla bende o durumdayıım :)ama ben derse de dayanamadım ara verdi kaçtım hemen o kadar yol boşa gittim 1 saat için :|
anladım canım. o zaman bugün son heralde benim. akşama çok işim var yani. ama çok uykum vardı benim bugün yaaa.
neyse artık bugünde kocişe çalışalım ne yapalım
Torun bahaneee yemekler şahaneeeeeişin komık yanı nolur yapma ıstemıorum kılo alcam dıorum yok yok bısı olmaz sole bole
nasıl hevese geldı ya
su an bunları aslında torun askına
selam kızlar nasılsınız.size sorum olacak regl 2 martta olacaktı biraz geldi,ama diğer aylar gibi değil şimdi az az geliyor düşünün daha 2. pedim ne olduğuna bir anlam veremedim soğan suyu kürü yapmıştım acaba omu yaptı bilemiyoreum...
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni cimcime. amin canım hayırlısıyla tutar inşallah
bakalım bizim göl maya tutacakmı
bence yumurtalıkları hıc bos bırakma spermeler 72 saat yasıormus ıcerde ama sen 48 saatı gecırme
yok kustum yok mısafır geldı gec oldu deme yanı :)
bence yumurtalıkları hıc bos bırakma spermeler 72 saat yasıormus ıcerde ama sen 48 saatı gecırme
yok kustum yok mısafır geldı gec oldu deme yanı :)
hepimizinki tutacak. martı boş geçirmek yok zaten herkes şubatta döküldü meydan bize kaldı martta gerine gerine yazarız bizde inşallah buraya halay çekin diye
yanii çlış bakalım bnde aynenn :):)
Torun bahaneee yemekler şahaneeeee
Canım soğan kürü aksine artırmıştı bende. Sen bir test yapsana ne olur ne olmaz diyerek. H,iç böyle düzensiz olmuş muydu??
çalış çalış yine çalışş. geceleri hemen yatan ben şimdilerde uyku tutmayan ben. gece kuşu oldum yane.
sana da ii çalışmalar diycem. akşamki test sonucunu yaz merak ederim ben
Hiç belli olmaz ki canım yaa bekle bakalım bi hele..yok canım düzenlidir benimki hep 26 günde bir olur geçen ay 5 inde olmuştu bakalım yarınıda bekleyim ne olacak test yapmaktanda korkuyorum bişey çıkmaz die ama korkunun ecele çaresi yokmuş ara ara karnım ağrıyor hiç böyle olmamıştım..
meleklerimm çıkıyorum ben allah a emanet olun. Yarın görüşmek dileği ile öpüyorum cümlenizi
Hiç belli olmaz ki canım yaa bekle bakalım bi hele..
yok canım düzenlidir benimki hep 26 günde bir olur geçen ay 5 inde olmuştu bakalım yarınıda bekleyim ne olacak test yapmaktanda korkuyorum bişey çıkmaz die ama korkunun ecele çaresi yokmuş ara ara karnım ağrıyor hiç böyle olmamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?