HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bence yumurtalıkları hıc bos bırakma spermeler 72 saat yasıormus ıcerde ama sen 48 saatı gecırme
yok kustum yok mısafır geldı gec oldu deme yanı :)

:)))
hım olsun cnm gec olsun guc olsun saglıkla olsun gerısı bos
hadı ozle kocayı bakalım yarın gelsınde gıdın guzel haberlerle gel

yok yaa akşam gelir o ama özledimki zaten ben onu

sorma canımmm yaaa valla bende o durumdayıım :)ama ben derse de dayanamadım ara verdi kaçtım hemen o kadar yol boşa gittim 1 saat için :|

hehehe olsun arada böyle kaçmak iyi olur

işin komık yanı nolur yapma ıstemıorum kılo alcam dıorum yok yok bısı olmaz sole bole
nasıl hevese geldı ya
su an bunları aslında torun askına
Torun bahaneee yemekler şahaneeeee

Canım soğan kürü aksine artırmıştı bende. Sen bir test yapsana ne olur ne olmaz diyerek. H,iç böyle düzensiz olmuş muydu??

Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni cimcime. amin canım hayırlısıyla tutar inşallah
bakalım bizim göl maya tutacakmı

hepimizinki tutacak. martı boş geçirmek yok zaten herkes şubatta döküldü meydan bize kaldı martta gerine gerine yazarız bizde inşallah buraya halay çekin diye

bence yumurtalıkları hıc bos bırakma spermeler 72 saat yasıormus ıcerde ama sen 48 saatı gecırme
yok kustum yok mısafır geldı gec oldu deme yanı :)

hehe aynen ya. ben geçen ay işlerim çok yoğundu eve geç ve yorgun gittiğimden treni kaçırdım. ama bu ay takipteyim.
Ozserim seni takipteyim herşey yolundaymış çok şükür. bide pıtpıtları duyarsan oh deme keyfine

Torun bahaneee yemekler şahaneeeee

Canım soğan kürü aksine artırmıştı bende. Sen bir test yapsana ne olur ne olmaz diyerek. H,iç böyle düzensiz olmuş muydu??

yok canım düzenlidir benimki hep 26 günde bir olur geçen ay 5 inde olmuştu bakalım yarınıda bekleyim ne olacak test yapmaktanda korkuyorum bişey çıkmaz die ama korkunun ecele çaresi yokmuş ara ara karnım ağrıyor hiç böyle olmamıştım..

Hiç belli olmaz ki canım yaa bekle bakalım bi hele..

meleklerimm çıkıyorum ben allah a emanet olun. Yarın görüşmek dileği ile öpüyorum cümlenizi

arkadaşım sendemi 5ini bekliyorsun.5martı bekliyen 4kişi olduk bakalım 4ümüzde aynı günde öğreniriz bebişlerin bizimle olan varlığını

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandığımı sölemiştim ! Karnımda hafiften adet sancıları var gibi birkaç gün var gerçi ama şimdiden sinyal veriyo bu ayda olmadı sanırım,ilaçlardan mı bilmiorum ama beyaz akıntım var nedenini bilemedim ! Mart'a tekrar klomen kullanıcam inşallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…