HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bat ne zamandii

merhaba canım test yapsaydın

offf ya üstümde acayip bir kırgınlık var,çok halsizim.başım çok ağrıyor,bacaklarım bana ait değil.şimdi bu hastalık da nerden çıktıysa?tam da bu hafta sağlam çalışmam lazımdı.parol yuttum,biraz geçti başım.bugün benden iş çıkmaz anacımm.yarına iyileşmem lazım.tam mik mik arifesinde olacak şey mi?

bana bi yerden tanıdık geldi bu hastalık.. biliyosun malesef bununla uğraştık bu hafta.. nazo faranjit öğretmen hastalığııı

şimdi misafir gelecek yorumları bekliyorummmmmmmmmmmmm ovl testim içinnnnnnnnn

28 inde ki test yaptım biri sabah biri akşammm en sondaki bugununnn 19. gün.... 18. günde yapmamıştımm

Son düzenleme:
Yani kızlaaar :) ben öğlen temizlik yapayım diye bi çıktım maşallah sohbet koyu 15 20 sayfa uçmuş :) nabersiniz fıstııkkklaaaar

Son düzenleme:
15. gün yumurtlama başlamış gibi görünüyor ama 16. ve 17. gün çizgi yine siliğe dönüşmüş
anlaşılan en ideal gün 19. gün
bugün kocanı yakala aman bırakma

ama 14 ve 15. günlere dikkat asıl o zamnadı koyu çizgilerr. sonra silikleştı artık o günleri kaçırdım dedim... iki gündür silikleşmişti 1 mart ve 2 martta hatta artık yapmiim kaçırdım dedim... bugun öylesine bi yaptım ki ne göriiimmmmmmmmmm

kızlar alın bakalım ovulasyon testi manyağı olun

bilenelr yorumlasınEki Görüntüle 647633 Eki Görüntüle 647634

canım 15.gün en koyu çıkmış görünüyor.28 şubat yani.ondan 24-36 saat sonra mik mik yaptıysan iyidir.ama anlamadığım 19.da koyu çıkmış.kür falan mı yapıyorsun çift mi yumurtladın?aslına bakarsan bende de sürekli çift çıkıyor.bende anlam veremiyorum.böyle olunca ne demek oluyor kinee?bilen varsa yardımcı olsun.benim aklıma tek gelen 2 yımırta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…