- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.121
Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandığımı sölemiştim ! Karnımda hafiften adet sancıları var gibi birkaç gün var gerçi ama şimdiden sinyal veriyo bu ayda olmadı sanırım,ilaçlardan mı bilmiorum ama beyaz akıntım var nedenini bilemedim ! Mart'a tekrar klomen kullanıcam inşallah bu sefer olur
Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandığımı sölemiştim ! Karnımda hafiften adet sancıları var gibi birkaç gün var gerçi ama şimdiden sinyal veriyo bu ayda olmadı sanırım,ilaçlardan mı bilmiorum ama beyaz akıntım var nedenini bilemedim ! Mart'a tekrar klomen kullanıcam inşallah bu sefer olur
Bat ne zamandii
merhaba canım test yapsaydın
Bugün yaptım tek çizgi
Daha erkenmis... iki gun sonra bi test yap bakalim
sabah 12 de uyandım kızlaar okuldan geldim aksam 6da bidaha uyudum şimdi uyandım noluyo anlamadıımmmmm
Esracim mesaj yazılan yerde üstte bi ağaç resmi var ordan yükle canım hayırdır ne resmi:))Telden foto koyulabiliyo mu
offf ya üstümde acayip bir kırgınlık var,çok halsizim.başım çok ağrıyor,bacaklarım bana ait değil.şimdi bu hastalık da nerden çıktıysa?tam da bu hafta sağlam çalışmam lazımdı.parol yuttum,biraz geçti başım.bugün benden iş çıkmaz anacımm.yarına iyileşmem lazım.tam mik mik arifesinde olacak şey mi?
kızlar alın bakalım ovulasyon testi manyağı olun
bilenelr yorumlasınEki Görüntüle 647633 Eki Görüntüle 647634
4 mart çok iyi yaa.bugün yarın degerlendir bence:)
15. gün yumurtlama başlamış gibi görünüyor ama 16. ve 17. gün çizgi yine siliğe dönüşmüş
anlaşılan en ideal gün 19. gün
bugün kocanı yakala aman bırakma
kızlar alın bakalım ovulasyon testi manyağı olun
bilenelr yorumlasınEki Görüntüle 647633 Eki Görüntüle 647634
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?