HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu ay hepimize aynı şey oldu ya ne biçim mart bu :| c vitamini al kuşuum

öyle oluyo canım eveett 2 yumurta varsa 2 defa çatlıyo olması lazıım

yok cicimm ya bu ay sadece 3 kez mikmik oldu tamam yumurtlama gününü tutturdum ama bu kadar kolay olmaz bence10 mart olması lazıım:44:

canım zaten yumurtlama gününün dışında yüz kez mik mik olsa ne olur?hayır bişi oluyorsa bilelim biz de yapalım

canım zaten yumurtlama gününün dışında yüz kez mik mik olsa ne olur?hayır bişi oluyorsa bilelim biz de yapalım

kötüsünü düşünüyorumki iyisi olsun ya çaktırma ahhahahkendimi öyle bi kaptırmışımki olmaz bu ay diye sanki hiç mikmik olmamış
O değilde bu yanlışlıkla ondan bundan hamile kalanlar nasıl kalıyo yaa işin ayrıntılarını öğrendikçe inanamıyoruum

Walla bende yanlışlıkla falan kalanlara şaşırıyorum onlara ne kaa kolay bize ne kaa zor

iki defa yumurtluyor olabilirsin
sen bugünü yarını da değerlendir ne olur ne olmaz

şuan ovulasyon yaptım bekliyorum akıntım bi 23ünde artmıştı anladım zaten 2 gün sonra ovu.negatif tek çizgiydi son bikaç gündür akıntım yine arttı arada krem gibi beyazımsı sarımsı arada kahve gibi delimidr nedirr yahuuuu:44:

Aynen öyle canım,86lıyım, gerçi ay olarak girmedim 24haziranda doğum günm

melabaaaaaaa canım.esra tavuk mudur değil midir ona karar vermeye çalışıyoruz.bi de sen el at bakalım olaya.

bende ona bakıyodum ama akıl sır erdiremedim yahu tavuk bile bukadar yumurtlamıyodur o nasıl sonuçlar öle.. o iki resimdeki testlerde tek aya mı ait yoksa iki ayın resimlerimi onun cevabını bi alayım ona göre yorum yapiceemm

beni de eklermisiniz? 15 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…