- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.161
sorma şekerim vallaa tecavüze uğrayanlar allah korusun neler neler okuyoruz şak diye hamile kalıyolar valla.napsak kocişlere istemiyomuş gibimi yapsak yaa bırak yaa uuuff aa falan diye ahahha
al benden de o kadar..napiim çamaşır attım makineye bide pasta attım fırına öle uğraşıyom
yarın doktora gidiyorum saat 1 de randevum var dua edin meleklerim inşallah bi sorun yoktur. hemen çalışmalara başlarım fazla mesai beni bekliyor
beni de eklermisiniz? 15 mart
Ben senden üç ay buyukum ozaman:))
23 şubat çok iyi degerlendirdin inşallah:)
slm kızlar ne yapıyorsunuzzz??????
Ben senden üç ay buyukum ozaman:))
Ayy inşallah canım yaa
al benden de o kadar..napiim çamaşır attım makineye bide pasta attım fırına öle uğraşıyom
kızlar alın bakalım ovulasyon testi manyağı olun
bilenelr yorumlasınEki Görüntüle 647633 Eki Görüntüle 647634
Tavuk muyum ben neyimmm ....
28 subatta iki test var 1. ve 2 maetta cok silik. 3 mart yapmadim 4 mart en sonuncusu istw.. bu sabah mik mik oldu... pehhhh ama artik nasilsa silik cikiyor diye cocuk icin calisadik. anaaaa aksama testi bi yaptim boyleee. ins. yumurtlamosimdor. yoksa t
İyi akşamlar şekerler nasılsınız var mı yeni hamişler..?
İyi akşamlarumarım martta hamileleri tek tek duyarız
İnşallah canım Rabbim herkese nasip eder çok güzel bir duygu..
pasta masta deme anacım bana iştahım zaten yeterince açıkkbi buzdolabı kaldı yemediğim
sabah 12 de uyandım kızlaar okuldan geldim aksam 6da bidaha uyudum şimdi uyandım noluyo anlamadıımmmmm
bu yazdıklarınla etrafa 'hamişlik belirtilerim var kızlarrrr,ama açıkça söylemiyorum' mesajı veriyorsun.çakmadık değil...çalışkan öğrencinin sınavdan çıktıktan sonra ' sınavım çok kötü geçti,hiçbirini yapamadım' deyip 90 dan aşağı not almaması misali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?