HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sorma şekerim vallaa tecavüze uğrayanlar allah korusun neler neler okuyoruz şak diye hamile kalıyolar valla.napsak kocişlere istemiyomuş gibimi yapsak yaa bırak yaa uuuff aa falan diye ahahha

Ahahahaha walar bencede istemiyormuş gibi yapalım ay istemiorum git başımdan terbiyesine adam : D sonra kocada şokta tabi noluo len benim karıya ahahaha

al benden de o kadar.. napiim çamaşır attım makineye bide pasta attım fırına öle uğraşıyom

Evet bi yanyana koydum sigmadi iyi gorunmuyo diye altta koydum cektim bide.. sogan kuru uyguluyorum ama adetin 8. ginu basladim. 11. gunum bugun kurde... acaba test mi yanlis

ikisi de bu ayin testti. ayni testler yano. 28 subatta iki test yaptim.. biri saah biri aksam....

Son düzenleme:

4mart baya net bence sen gün aşırı çalışmaya devam et ayyy ne güzelll çatla çatla ohhh

pasta masta deme anacım bana iştahım zaten yeterince açıkkbi buzdolabı kaldı yemediğim

sabah 12 de uyandım kızlaar okuldan geldim aksam 6da bidaha uyudum şimdi uyandım noluyo anlamadıımmmmm

bu yazdıklarınla etrafa 'hamişlik belirtilerim var kızlarrrr,ama açıkça söylemiyorum' mesajı veriyorsun.çakmadık değil...çalışkan öğrencinin sınavdan çıktıktan sonra ' sınavım çok kötü geçti,hiçbirini yapamadım' deyip 90 dan aşağı not almaması misali...

Ahahah aynen öyle artık belirtim var demek istemediğim için açık açık söyleyemiyorum amaaaaan ne biliyiimm yaa olur inşallaahhh
ama iştah bi belirti olamaz benim için herzaman açıktır iştahım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…