- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.181
23 şubat çok iyi degerlendirdin inşallah:)
Bu arada kızlar yumurtlama belirtileri neler başka? Hafif silik çıktı benimki de ama
Anaaa herkes yatti mi yahuuu
hoşgeldinnnnnn ya varya bende duramıyorum başka yerde hemen eve gelip yanınıza koşuyorum az önce çarşıdan geldim üzerimi bile değiştirmeden hemen pc yi açtım bağımlılık yapıyo burası
Bende burdayimm :)))
Yarinida bekle gelmezse carsamba test yap benceKizlar benim bat yarin ama tik yokkk bu iyiyemi isaret yoksa bilemedim yaa((
Canim tel.den girdigim icin goremiyorum kusura bakmayinnnn....dun baya bekledim seniii...uykum geldiii. ama sonuc negatifmis hayirlisi. adet olana kadar umit vardirr..
yahu demin national geografiggh de belgesel izledim.. cocugun dogustan yuzu cenesi yok gibiii. offf euhum sıkıldı...bide adamin borini elektrik carpmis bildigin adamin yuzu yok... .negoz ne burun.. yuz nakli yapmislar adamin aliyat oncesini gosterdi sadece kafatasi varr.. offf yaa. valla alllah hatirlisini versinn.. bazen uzuluyoruz hamis degiliz diyeva. ama belki boyle olacakti...dimi ama hiiiicc uzulmeyelimmm varyaaaa
Ayy inşallah canım yaa(
Bu ay klomene de başladım iyi caslisacam inşallah. Senin var mi umut bat ne zaman
Kiz muzurrr sen burdamiydun.... demek hamilelik belirtin varr biliyosun en belirgin belirti uykuuuuuuuu zamansiz uyku hemde... bat ne zamandiii
Canım bi arkadaşımın da guatr tedavisinden sonraki ay hamileliği olmuştu:)
Günaydın heyecanlı:))
Günaydın heyecanlı:))
Inşallah güzel haberi verirsin kızların halaya ihtiyacı var
Günaydın arkadaşlar ,güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?