HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiz muzurrr sen burdamiydun.... demek hamilelik belirtin varr biliyosun en belirgin belirti uykuuuuuuuu zamansiz uyku hemde... bat ne zamandiii

Son düzenleme:
Bende burdayimm :)))

Canim tel.den girdigim icin goremiyorum kusura bakmayinnnn....dun baya bekledim seniii...uykum geldiii. ama sonuc negatifmis hayirlisi. adet olana kadar umit vardirr..

yahu demin national geografiggh de belgesel izledim.. cocugun dogustan yuzu cenesi yok gibiii. offf euhum sıkıldı...bide adamin borini elektrik carpmis bildigin adamin yuzu yok... .negoz ne burun.. yuz nakli yapmislar adamin aliyat oncesini gosterdi sadece kafatasi varr.. offf yaa. valla alllah hatirlisini versinn.. bazen uzuluyoruz hamis degiliz diyeva. ama belki boyle olacakti...dimi ama hiiiicc uzulmeyelimmm varyaaaa

Evet canim uzulmekten ziyade sukur etmemiz gerek gercekten neler var neler Allah hayirlisini versin hepimize.. Bebis konusuna galibcede evet tatlim dun yaptim negatif cikti yarin adet gunu bekleyecegim hic olacakmisim gibi gelmiyor ama bakalim:))

Günayyyddıııııın şekerleeriiiiimmmm herkesler uyansıın gözlerini ovalaya ovalaya açsın sayfamızııı günümüze merhaba diyelimm :) bugün havada çok güzell güneşliii heee bide bat tarihimin tam üstüne basmaktayım hala bir belirti yokkk :) güzel haber yolda mı yoksa gecikme mi yaşıyorum..
Ekinci benim bat ortağım gel hadi sende durumlar ne alemde

Günaydın heyecanlı:))
Inşallah güzel haberi verirsin kızların halaya ihtiyacı var

çok isterim canım bende istiyorum halay çekmek :124: listeye eklenmek ama kısmet pazar günü testim negatifti artık test yapmayada korkuyorum olmazsa direk kana baktırırırm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…