HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende birkaç gündür yoktum,özletme kendini
alıştım 2 aydır sizi okumaya

kızlar burası gerçekten alışkanlık yapıyor insanda bilgisayarı açınca ilk iş buraya biraz göz atmak hatta bi girip çıkarım deyip bir kaç saat çıkamamak gibi birşey burası çok tatlısınız hepinizzz : 16:

Gunaydin kizlarr:))dun hic giremedim misafir vardi evde aksam girebildim oku oku zar zor bitirdim:))ozledim sizii cok(

günaydın sunshine nasıl gidiyor annelik :)
cumaya az kaldı

günaydın tatlım.. evett az kaldı yaşasın çok heyecanlıyım.. dua et banaaa..

şuanlık iyi gidiyorr dikkat ediyorum kendime hiç olmadığı kadar...

Gunaydin kizlarr:))dun hic giremedim misafir vardi evde aksam girebildim oku oku zar zor bitirdim:))ozledim sizii cok(

canım günaydın kız bende özledim dün doğru dürüst muhabbet olmadı...

günaydın sana da canım :) benimde bugün misafirim geliyor yoldalar hemde yatılı geliyorlar bakalım ben sizi ne kadar özlerim kimbilir bu kadar sık giremeyeceğim belki de (((

Aynen bende hep diyorum allahım sağlıklı sıhhati bir çocuk versin diye ve bizim bilmediğimiz neler var allahımın takdiri derman aratmasın inşallah

canım günaydın kız bende özledim dün doğru dürüst muhabbet olmadı... [/QUOTE]
ayy gercekten bagımlılık yaptı kendimi eksik hissettim dün cok aklım kaldı naptılar güzel haber varmı halay kacırırmıyım acaba diyekeske kacırsaydım gerci simdi cekerdim bi kaç gündür durgun cok hamiş haberi yok ama 5.den sonra bugünlerin yerine de olucak bence günde 5 tane
günaydın sana da canım :) benimde bugün misafirim geliyor yoldalar hemde yatılı geliyorlar bakalım ben sizi ne kadar özlerim kimbilir bu kadar sık giremeyeceğim belki de (((
aaaa tühh canım yaa cok mu kalıcaklar??gerci misafir de iyidir hele sevdigim insanlarsa bayılırım misafire kafan dagılır hem ama dikkat et kendine fazla yorulma biliyosun bebiş olabilir ve en önemli tutunma dönemi

kızlarrrr herkeslere günaydınnn. nassınız bakalım bugün. gece yine döktürmüşsünüz. bakalım okumaya çalışıyorum. varmı yeni gelişmelerrr.
iyi günler olsun hepimize:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…