- Konu Sahibi cimcimesultan
-
canım ben çok çektim senin bu rahatsızlıkğından. kiraz sapı ve maydonoz sapı kaynattım 15 güne yakın..yanmam daha geçen hafta geçti ama pantolon giyemez oldum ben..bugün pantolon giydim uzun zamandır ilk defa ama oturmadım pek...ben çok antibiyotik kullandım ama en kesin çözüm dediğim kürler ve de günde 3-4 litre su. işte o zaman temizliyosun içini.
off amma giderdi şimdi acılı oldumu bide ohh içmede yanında yat
heee varolsa olsa haftalık çocuğun aşermesimi olur beeeee
canım ben çok çektim senin bu rahatsızlıkğından. kiraz sapı ve maydonoz sapı kaynattım 15 güne yakın..yanmam daha geçen hafta geçti ama pantolon giyemez oldum ben..bugün pantolon giydim uzun zamandır ilk defa ama oturmadım pek...ben çok antibiyotik kullandım ama en kesin çözüm dediğim kürler ve de günde 3-4 litre su. işte o zaman temizliyosun içini.
buneki canm ne için temziliyosun içini fransız kaldım
ozaman kocabozğazlısın kızım
ona şüphe yok zaten. işim gücüm yaşasın yemek yemeeeeek
offff ağlaya ağlaya içim şişti evim şahane seyredip ağlayan tek canlı benim sanırsam
canım idrar yolu enfeksiyonu için.
hadi yaa bende de acayiplikler var cnm hissediyorum adet bittiğinden beri koyu akıntılar ( sarı) arada hafiff kanlı arada ince kasık sızlaması(sol kasık özellikle) bunlar olabilirmi şikayetler
kız ne ağlıyonnnn allam yarepppim yaa neki şimdi buuu aaa aaa
sen tarkanı dinle bak...
napim yaa kadının 3 kızı var kocası 3 yıl önce kaza kurşunuyla ölmüş kapıcılık yapıyomuş 35 m2 evde yaşıyomuş evi yenilenince kızlardan biri şimdiye kadar hep başkalarının eskileriyle yaşadık bu ev bizim evimizmi yeni eşyalarımızmı oldu dedi kızlar tuvalette ders çalışıyomuştu şimdiye kadar çalışma masalarını görünce nasıl ağladılar içim parçalandı
çooook şükürsüsüz biz çooookelimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz yaa
napim yaa kadının 3 kızı var kocası 3 yıl önce kaza kurşunuyla ölmüş kapıcılık yapıyomuş 35 m2 evde yaşıyomuş evi yenilenince kızlardan biri şimdiye kadar hep başkalarının eskileriyle yaşadık bu ev bizim evimizmi yeni eşyalarımızmı oldu dedi kızlar tuvalette ders çalışıyomuştu şimdiye kadar çalışma masalarını görünce nasıl ağladılar içim parçalandı
çooook şükürsüsüz biz çooookelimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz yaa
daha çok idrarın yanıyo ve belki idrarda hafif kan oluyor...bi de bir damla idrarı yaparken anan ağlıyo...sanırım seninki başka bir şey.
ayhh içim parçalandıı ya...allahım yardımcıları olsun işte gerçek ihtiyaç sahipleri bunlar...
sende duygusallıkta arttıgına gore oldun sen oldun
evet ev dekorasyonuyla ilgilendiğim için bu programı kaçırmıyorum daha önce hep 1 odayı yenilediler ama bu ailenin bütün evini yenilediler eşyalarının hepsini beyaz eşyasından kızların kıyafetlerine kadar herşeyleri yenilendi benimde içim parçalandı zaten hiç dayanamıyorum böyle şeylere
anammmm ciddimi diyon oldummu ben şimci
ayol ne kaldı zaten şunun şurasında 16 saat sonra kesin sonucu alıyooore
hiç dayanıklı değilim ben ya böle şeylere içim çok fena oluoböle midem ezik ezik oluo sanki.. gözyaşları da durmuo ki durduğu yerde.. rabbim kmseye yokluk yüzü göstermesin.. rabbim yardmcıları olsun....
hadi inşallahhh hadiiiii :)))
kızlar bakın ne buldummm allah aşkına koptummm.. benim kocada üzarinize afiyett tarama engellii
Eki Görüntüle 634057
ya ben 2 gün hyokum bensiz halayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?