HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaaaaaaaa iyi hatırlattın evde var kiraz sapııı almıştım dur akşam kaynatayım canımm

off amma giderdi şimdi acılı oldumu bide ohh içmede yanında yat

heee var olsa olsa haftalık çocuğun aşermesimi olur beeeee

ozaman kocabozğazlısın kızım

kızlar benden size sevgililer günü hediyesi olsun...

[video=youtube;kYBACqeCJTU]http://www.youtube.com/watch?v=kYBACqeCJTU[/video]

Son düzenleme:

buneki canm ne için temziliyosun içini fransız kaldım

hadi yaa bende de acayiplikler var cnm hissediyorum adet bittiğinden beri koyu akıntılar ( sarı) arada hafiff kanlı arada ince kasık sızlaması(sol kasık özellikle) bunlar olabilirmi şikayetler

daha çok idrarın yanıyo ve belki idrarda hafif kan oluyor...bi de bir damla idrarı yaparken anan ağlıyo...sanırım seninki başka bir şey.

kız ne ağlıyonnnn allam yarepppim yaa neki şimdi buuu aaa aaa

sen tarkanı dinle bak...

napim yaa kadının 3 kızı var kocası 3 yıl önce kaza kurşunuyla ölmüş kapıcılık yapıyomuş 35 m2 evde yaşıyomuş evi yenilenince kızlardan biri şimdiye kadar hep başkalarının eskileriyle yaşadık bu ev bizim evimizmi yeni eşyalarımızmı oldu dedi kızlar tuvalette ders çalışıyomuştu şimdiye kadar çalışma masalarını görünce nasıl ağladılar içim parçalandı
çooook şükürsüsüz biz çooook elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz yaa

Son düzenleme:

ayhh içim parçalandıı ya... allahım yardımcıları olsun işte gerçek ihtiyaç sahipleri bunlar...

sende duygusallıkta arttıgına gore oldun sen oldun

daha çok idrarın yanıyo ve belki idrarda hafif kan oluyor...bi de bir damla idrarı yaparken anan ağlıyo...sanırım seninki başka bir şey.

WUUWW gerçekten çok şükür benim şikayetlerim bu yönde değil hayırlısı söyleyip çözüm bulmaya çalışmakta rahatlatıyo insanı

ayhh içim parçalandıı ya... allahım yardımcıları olsun işte gerçek ihtiyaç sahipleri bunlar...

evet ev dekorasyonuyla ilgilendiğim için bu programı kaçırmıyorum daha önce hep 1 odayı yenilediler ama bu ailenin bütün evini yenilediler eşyalarının hepsini beyaz eşyasından kızların kıyafetlerine kadar herşeyleri yenilendi benimde içim parçalandı zaten hiç dayanamıyorum böyle şeylere

hiç dayanıklı değilim ben ya böle şeylere içim çok fena oluo böle midem ezik ezik oluo sanki.. gözyaşları da durmuo ki durduğu yerde.. rabbim kmseye yokluk yüzü göstermesin.. rabbim yardmcıları olsun....

aynı bende öyle haberleri seyrettirmiyo kocam yine açtın çeşmeleri diyo. hele küçük çocuklara hiç dayanamam zaten.
dün haberlerde lösemi bi çocuk gösterdiler annesi lösemi olduğunu öğrenince terketmiş 3 senedir annesini görmüyomuş küfrederken ağzım yamuldu bi taraftan küfür ediyorum bi taraftan ağlıyorum

kızlar çok ilginç bişey oldu lavobadayken peçeteye birkaç damla pembe kan geldi ama devamı gelmedi.. adetim geçikmişti adet mi oluyorum dedim ama baktım devamı yok sizce hamile olabailirmi yim yerleşme kanaması olabilir mi bu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…