HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydınnnn benim 3günüm var ve belirtiler başladı başlayamayasıca DD bu ayda fıss
Bu arada burası cidden bağımlılık yapıor

inşallah gelmesinler aman.benim bugün bat günü ama sanki alttan bir sancı vuruyor benimki sanki dışarı çıkacak gibi.Ağrımız sancımız olmasında olacaksa gebelik sağlıklı şekilde sorunsuz olsun inşallah.

şekerim sen 23 ve 24 şubatı değerlendirdinmi. eğer çalıştıysan hamilesindir belkim. bekleyip gerisinide Allaha bırakacaksın canım benim. hadi hayırlısı

Bu ay ilaçlar işdahımı öle bi açtıki acısını sabah tartıda gördüm 3 kilooo almışımmmm aman tanrımmm neyse şu adet dönemi olup bitene kadar veririm zaten

Günaydınnnn benim 3günüm var ve belirtiler başladı başlayamayasıca DD bu ayda fıss
Bu arada burası cidden bağımlılık yapıor

gelmesin gelmesin gelmesinnnnnnnn
hamileliktede aynı adet belirtileri oluyorya canım belki hamilesindir.
hemen umutsuzluk yok yahu. hadi canlan biraz canımm.

gelmesin gelmesin gelmesinnnnnnnn
hamileliktede aynı adet belirtileri oluyorya canım belki hamilesindir.
hemen umutsuzluk yok yahu. hadi canlan biraz canımm.

Bu aydan umutlu değilim çünkü ilişkimizde iğneden sonra sadece 2 kere oldu kocam yorgun geliyordu bende kıyamadım ama bu ay canını okıcamm yeahhhhhh teşekkür ederim ben aranızda daha yeniyim ve aranıza katılmaya. Çalışıyorum

Kiz erkegin yotgunu mu olurr. sen soylee giy guzel geceliklerinden bide git yanasss. yorgunluk. falan kalmazzz

Ne ilaci buu.. aman dikkat et kilo kolay verilmiyor... sogan kuru uyguluyorum istahi cok guzel kesiyor... bende yazdan. beri 5 kilo verdim.. benim egzersizlerde 1. Sinif ogrencilerim anacimmm... kilo vermek isteyenler. buyrun bizim sinifaa heheeaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…