- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.241
günaydınnnn kızlarrr,nasılızzz ?
günaydın elif.iyiyiz sen ve bebişin nasıl?Senin hamilelik haberi verdiğin gün dün gibi forumda.benimde bugün bat ama çok korkuyorum arada giren ağrılarım var.
zaman ne cabuk gecmiş 9 haftalık olmussun bile rabbim nasip edince büyüyo tabi inşallah bende o günleri görürüm
yaff bi sipariş yazdım sayfalar uçmuşş fransız kalıyorum böylede :))
Günaydınnn biz iyiyiz sen nasılsın ? Güzel günün olsun inşallah
Ne ilaci buu.. aman dikkat et kilo kolay verilmiyor... sogan kuru uyguluyorum istahi cok guzel kesiyor... bende yazdan. beri 5 kilo verdim.. benim egzersizlerde 1. Sinif ogrencilerim anacimmm... kilo vermek isteyenler. buyrun bizim sinifaa heheeaa
:))))))))))))))))) açtım baktımm canım bence deyerlendir yumurtluyosunnnkızlar alın bakalım ovulasyon testi manyağı olun
bilenelr yorumlasınEki Görüntüle 647633 Eki Görüntüle 647634
iyiyizzz canımzaman çabucakk geçiyor 2 bitti 3.aydayım nasıl geçti hiç anlamadım,artık göbişimm büyüsün diyorum inşaallah kırmızılarr gelmezzz çalışmalarınnn nasıl geçtii
teşekkür ederim bende çok iyiyimm,seninde güzel günün olsun inşallah bide bebişin
kızlar kızlar kızlar :) beni dinleyin pazar günü ve dün yaptığım testlere baktım o dediğiniz hayalet çizgilerden var gibi :) sizce bi anlamı varmııııı?
Bat ne zamandıkiii ay ne güzell o hayalet çizgiler bile mutlu olmaya yetere
Aminnnnn bu topikte olan olmayan isteyen herkesin bebişi olsun inşallahh
kızlar kızlar kızlar :) beni dinleyin pazar günü ve dün yaptığım testlere baktım o dediğiniz hayalet çizgilerden var gibi :) sizce bi anlamı varmııııı?
bat bugün canım valla yetiyor ama sevinip te hüsrana uğramakda istemiyorum :) neyse şimdi dışarı çıkıyorum yine test alırım belki :)
ya ewt bu ara hiç boş klmadı walla ama bnde bir srn war.o sprmler bni çokk tahriş ypıyo yatıyorz ya ondan snra hep yara oluyo yaa
hehe aynen ya. ben geçen ay işlerim çok yoğundu eve geç ve yorgun gittiğimden treni kaçırdım. ama bu ay takipteyim.
Ozserim seni takipteyim herşey yolundaymış çok şükür. bide pıtpıtları duyarsan oh deme keyfine
Esra sen bu testlere iyi sardin inşallah faydasını görürsün:))Gunaudin kizlarr... dun yine geyigi benim testler uzerinden yaptik ebdayla... tekrar sayfaya koyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?