HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın elif.iyiyiz sen ve bebişin nasıl?Senin hamilelik haberi verdiğin gün dün gibi forumda.benimde bugün bat ama çok korkuyorum arada giren ağrılarım var.

iyiyizzz canım zaman çabucakk geçiyor 2 bitti 3.aydayım nasıl geçti hiç anlamadım,artık göbişimm büyüsün diyorum inşaallah kırmızılarr gelmezzz çalışmalarınnn nasıl geçtii

Ne ilaci buu.. aman dikkat et kilo kolay verilmiyor... sogan kuru uyguluyorum istahi cok guzel kesiyor... bende yazdan. beri 5 kilo verdim.. benim egzersizlerde 1. Sinif ogrencilerim anacimmm... kilo vermek isteyenler. buyrun bizim sinifaa heheeaa

Progestan rahim duvarını kalınlaştırıormuş bebek olursa tutunsun diye walla kilo vermek isteyenler direkt dukan yapın derim ben yaptım gördüm kilo verdim memnunum beğendim bitti
Bu kilo daha birkaç günlük olduğu için hemen gider esracım walla uzman oldum ben bu kilo vermede şuan benim 9 arkadaşım var hala kilo vermelerine yardımcı olduğum, kocaları teşekkür yağdırıyor bana ahahaha

kızlar kızlar kızlar :) beni dinleyin pazar günü ve dün yaptığım testlere baktım o dediğiniz hayalet çizgilerden var gibi :) sizce bi anlamı varmııııı?

kızlar kızlar kızlar :) beni dinleyin pazar günü ve dün yaptığım testlere baktım o dediğiniz hayalet çizgilerden var gibi :) sizce bi anlamı varmııııı?

çokk bir tecrübem olmadıgı için seni yanlış yönlendirmek istemem.Ama Allah gönlünce versin.Kırmızılar gelmediyse hala bir ümit vardır.

bat bugün canım valla yetiyor ama sevinip te hüsrana uğramakda istemiyorum :) neyse şimdi dışarı çıkıyorum yine test alırım belki :)

İnşallah hüsrana uğramazsın ve bide şey dicem şu adet gününde yapılan pahalı testler varya onlarlada yapabilirsin direkt gösterio sonucu hatasız

sagol canım Allah razı olsun
ınsallah 11 gun sonra duyacagım sabırsızlıkla beklıyorz o gunu :)
aman bu ay kacırma mısafır de cagırma mumkunse gıtme hastayız de

Son düzenleme:
Gunaudin kizlarr... dun yine geyigi benim testler uzerinden yaptik ebdayla... tekrar sayfaya koyayim
Esra sen bu testlere iyi sardin inşallah faydasını görürsün:))
Aklıma ne geldi, senin yumurtlama iki kere olmuş da olabilir bir ihtimal gebelikten yüksek çıkıyor da olabilir ha ne dersin:))
Bu arada testler 5 dkdan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlardı bunda geçerli mi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…