HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Nasılsınız baklım bugun gununuz nassıl basladı .. :) benımkı sabahın körunde kalkıp işe gelmekle basladı zulum gelıyor bazen bu sogukta dısarı cıkmak en ıyısı evde oturmak :d

BEN DE gecen ay test yapmıstım negatıf cıkmıstı .. 1 saat gectıkten sonra dıger cızgı cıkmıstı sılık sekılde dedım hamıleyım ama husrana ugramıstım yanıltabılıyor testler malesef

bu arada ben gecen 1 kılo ıncır aldım hem kaynattım hemde yedım 1 kılo ıncırı 3 unde bıtırdım dun yıne aldım kaynattım sabah aksam ıcıyorum deyın kızlar benım yumurtam gelısmıyordu 15 mm olmus ve agrılarım var sureklı kasıklarımda ıncırı kullandıgımdan berı catlama olmuyor bende ıns busefer göl maya tutar

Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle

nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım

Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin

allah razı olsun canım benim allahım seninde gönlüne göre versin

canımm benim agzına yüregine saglık cok tesekkürlerhamilelerin duası kabul olurmus yaa biz böyle bol bol dua edelim bende hergece yatarken ediyorum en kısa zamanda hamile olmayan kalmıcak hamile olanlar da saglıklı oldugunu gelişiminin iyi oldugunu ögrenip mutlu olucak insallaahhh

her ne kadar ben olmasamda allah duanı kabul etsin.Şaka bir yana gerçekten beklemek çok zor.Allah yardımcımız olsun.

her ne kadar ben olmasamda allah duanı kabul etsin.Şaka bir yana gerçekten beklemek çok zor.Allah yardımcımız olsun.

genel olarka ama hepucuguneze ettım onlara ayrı ayrı ısımlerı aklıma geldıkce ettım canım ole deme ya :S
Rabbım ısteyen kımsenın kucagnı bos bırakmasın ınsallah

kasıntıda oluyor ama o sprmlerle içerde yatarsam sabaha kalktığımda tahriş olmuş bir şeklde kalkıyorum adamın siprmleri yan etki yapıyor bana galibaama sürekli her ay aynı oluyo

alla alla cok ılgınc bence doktora sor o bolgede tahrısde tahammul edılır olmaz yanı

allah razı olsun canım benim allahım seninde gönlüne göre versin

amın canım aminn:) Allah sizlerdende razı olsun

Rica ederim ne demek canım sizlerin duaları icinde Allah razı olsun kendime okudum sonra sizler geldiniz aklıma hepınıze ayrı ayrı gonderıdım :)

Allah razı olsun bebeğim.. cümlemize nasip eder inşallah... Rabbim hamile olanların bir an evvel sağlıklı bebişlerini kucaklarına almayı bebek isteyenlerinde bir an evvel sağlıklı bebeklere kavuşmalarını nasip etsin inşl.

çok teşekkür ederim Özom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…