- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.261
Esra sen bu testlere iyi sardin inşallah faydasını görürsün:))
Aklıma ne geldi, senin yumurtlama iki kere olmuş da olabilir bir ihtimal gebelikten yüksek çıkıyor da olabilir ha ne dersin:))
Bu arada testler 5 dkdan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlardı bunda geçerli mi değil mi
Nasılsınız baklım bugun gununuz nassıl basladı .. :) benımkı sabahın körunde kalkıp işe gelmekle basladı zulum gelıyor bazen bu sogukta dısarı cıkmak en ıyısı evde oturmak :d
kızlar kızlar kızlar :) beni dinleyin pazar günü ve dün yaptığım testlere baktım o dediğiniz hayalet çizgilerden var gibi :) sizce bi anlamı varmııııı?
hadi kızlarr bu ayın hamişlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz elinizi çabuk tutunnnn
özooo günaydın bacım
Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım
Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin
canımm benim agzına yüregine saglık cok tesekkürlerSelam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım
Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin
Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
Amin
kasınıyor ve acaba kasıyormusun yanı ılk kez duydum tahrıs olayını :s
her ne kadar ben olmasamda allah duanı kabul etsin.Şaka bir yana gerçekten beklemek çok zor.Allah yardımcımız olsun.
kasıntıda oluyor ama o sprmlerle içerde yatarsam sabaha kalktığımda tahriş olmuş bir şeklde kalkıyorum adamın siprmleri yan etki yapıyor bana galibaama sürekli her ay aynı oluyo
alla alla cok ılgınc bence doktora sor o bolgede tahrısde tahammul edılır olmaz yanı
allah razı olsun canım benim allahım seninde gönlüne göre versin
canımm benim agzına yüregine saglık cok tesekkürlerhamilelerin duası kabul olurmus yaa biz böyle bol bol dua edelim bende hergece yatarken ediyorum en kısa zamanda hamile olmayan kalmıcak hamile olanlar da saglıklı oldugunu gelişiminin iyi oldugunu ögrenip mutlu olucak insallaahhh
Amin
walla tammül edilir gibi değil zatn felaket br durum hemnde ileşmiyr.hem ben çkiyorum hemde adam:):)
işte bir gidemedm doktora yoğnum bu ara eğer bu ayda adet olurdam o zman gidicem
genel olarka ama hepucuguneze ettım onlara ayrı ayrı ısımlerı aklıma geldıkce ettım canım ole deme ya :S
Rabbım ısteyen kımsenın kucagnı bos bırakmasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?