HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

amin bebeğim amin... rabbim hepimize evlat sevgisini tattırsın inşallah..

Kızlar merhaba,
bugün adetimin son günü bana önerileriniz neler bebiş için.... Denemelere devam ama destek ihtiyacındayım... Umutsuz döneme girmek istemiyorum. Neler yapayım yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar merhaba,
bugün adetimin son günü bana önerileriniz neler bebiş için.... Denemelere devam ama destek ihtiyacındayım... Umutsuz döneme girmek istemiyorum. Neler yapayım yardımlarınızı bekliyorum.

canım sen hayıt tohumu iç tamda bugun başlaman lazım... eşinede keçiboynuzu kürü uygulaa ovu testi allll vee başla çalışmalara gün aşırı mik mik yapın en faydalısı buuu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

walla tammül edilir gibi değil zatn felaket br durum hemnde ileşmiyr.hem ben çkiyorum hemde adam:):)
işte bir gidemedm doktora yoğnum bu ara eğer bu ayda adet olurdam o zman gidicem

sanırım eşinin spermi yapıyor olabilir bir nevi yan etki.Ve dr ikinizede aynı anda içmeniz için ilaç verebilir ve sanada aynı zamanda fitil,ilk başlarda bende yaşamıstım bu şekilde geçti artık sorun yok şükürki.

Canım yaa Allah razı olsun senden.. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cumlemize..
Senelerce evlat sahibi olmayı bekleyen sonra da evladından görmediği eziyet kalmayan insanları gördükçe illa olsun demiyorum artık. Hayirlisiysa ve hayırlısıyla olsun diyorum

ewt yaa bncede yn etki yapıyor.ama çok sıkıcı bir durum:26::18:ilk zmanlar da fitil fln werdi hap içiyrm öbür ay gene oluyrdu hni tamamen gçmiyordu tamda yumurtlama gnlermde yatmam gereken gnlerde brde üstüne böle tahriş olunca doğru durust gnlermi tkip edemyrdum en iyi çlıştığım bu ay bakalım gne cnım yndı ama bu sefer sıktım kndimi.brde diyorum böle thriş olduğunda blkide olmuyor bebiş

amin sunshine teşekkür ederim önerilerin için. hayıt tohumuna bugün başlayayım sabah akşam mı uygulamam lazım canım... Kullanmadım daha önce hiç.

amin canım aminnnn.. Sendende Allah razı olsun..

biliyorum ettğinizi bende nerde varsa diye dua ediyorum her zaman.başkası için dua etmek kadar güzeli var mı ki:)

Hersey Rabbimden o isterse oluyor dua edip el acmaktan baska ne gelir elden demi

Kesinlikle canım hayırlı evlat olsn saglıkla gelsin bunlar cok onemlı neler neler var gorup duyuyoruz
Rabbım bunlarla sınamasınbızlerı ınsallah

günaydın canımmmben o bahayı varyaaaa allahhhh kendimi zor tutuyorum benim oglum falan olsa o sıkarken öldürürdüm allah korusunallahım uzun ömürler versin ona annesi babasıylaa

amin sunshine teşekkür ederim önerilerin için. hayıt tohumuna bugün başlayayım sabah akşam mı uygulamam lazım canım... Kullanmadım daha önce hiç.

canım kaynar 1 bardak suta 1 tatlı kaşığı tohumdan at 10 dk falan demlendir süz ve iç günde 1 bardak... akşam sabah farketmes ama günde 1 kere ve yine adet görürsen kesiyorsun... sonra bitince tekrar devam

evet rahatsız edici bir durum bence en azından şöyle yapablirsin beraber olmadan önce eşin kendi temziliğine çok dikkat etsin ve sonrasında sen yatarken kalkma ayağa ama yattığın yerde ılık suyla temiz bir bezle sil ki orayı sabaha kadar daha kötü tahriş olmasın,temiz çamaşır giy ve çamaşırlarını mutlaka ütüle.Bu öyle bir şeyki eşlerden birinin geçse diğerine bulaştırıyor eğer enfeksiyon falan varsada.

Sunshinee ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor kokos karilar iyice deli ediyordur seni hamile hamile hiç cekilmez
Cuma günü keseyi göreceksin inşallah hadi Rabbim kendisini de.sağlıkla kucağında gostersin

amin canım inşallahhhhhh çok heyecanlıyım varya kalpten gitmekten korkuyorum dua edin bana kesemizi görelim kızlar...

soram bebişim kokonalar delirtiyorlar mal sonradan görmeler... bak çok kızdım

günaydın melekleriiiimmmmm nasılsınız bakalım bugün

ben akkşam migren atağıyla uyudum sabah onunla uyandım genelde adet olacağım gün tutardı inşallah bugün bende adet olurum heyecan yaptım

3 saat sonra inşallah hayırlı haberlerimle dönüyorum yanınıza şimdi kahvaltı edip hazırlanmam lazım

gitmeden şans meleklerime uğramak istedim seviyorum len sizi

öpüldünüüüüüüzzz

amin canım inşallahhhhhh çok heyecanlıyım varya kalpten gitmekten korkuyorum dua edin bana kesemizi görelim kızlar...

soram bebişim kokonalar delirtiyorlar mal sonradan görmeler... bak çok kızdım

kıız nazar oku kendine ve bebeğine mazallah o naletlerin nazarı değer :26:
benim kardeşimi ve yeğenimi rahat bıraksınlar bak gelirsem mafederim onları söyle onlara

canım ohh hadı bakalım ıns guzel haberlerle gelcez ıc cayını hopurtet bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…