- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.281
canımm benim agzına yüregine saglık cok tesekkürlerhamilelerin duası kabul olurmus yaa biz böyle bol bol dua edelim bende hergece yatarken ediyorum en kısa zamanda hamile olmayan kalmıcak hamile olanlar da saglıklı oldugunu gelişiminin iyi oldugunu ögrenip mutlu olucak insallaahhh
Kızlar merhaba,
bugün adetimin son günü bana önerileriniz neler bebiş için.... Denemelere devam ama destek ihtiyacındayım... Umutsuz döneme girmek istemiyorum. Neler yapayım yardımlarınızı bekliyorum.
:) nasıl hassassa cıldın
aksatma aksatma git tabi
walla tammül edilir gibi değil zatn felaket br durum hemnde ileşmiyr.hem ben çkiyorum hemde adam:):)
işte bir gidemedm doktora yoğnum bu ara eğer bu ayda adet olurdam o zman gidicem
Canım yaa Allah razı olsun senden.. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cumlemize..
sanırım eşinin spermi yapıyor olabilir bir nevi yan etki.Ve dr ikinizede aynı anda içmeniz için ilaç verebilir ve sanada aynı zamanda fitil,ilk başlarda bende yaşamıstım bu şekilde geçti artık sorun yok şükürki.
Canım esin enfeksiyon kapmış olabilir ürolojiye görünsün bi.
canım sen hayıt tohumu iç tamda bugun başlaman lazım... eşinede keçiboynuzu kürü uygulaa ovu testi allll vee başla çalışmalara gün aşırı mik mik yapın en faydalısı buuu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Allah razı olsun bebeğim.. cümlemize nasip eder inşallah... Rabbim hamile olanların bir an evvel sağlıklı bebişlerini kucaklarına almayı bebek isteyenlerinde bir an evvel sağlıklı bebeklere kavuşmalarını nasip etsin inşl.
çok teşekkür ederim Özom
biliyorum ettğinizi bende nerde varsa diye dua ediyorum her zaman.başkası için dua etmek kadar güzeli var mı ki:)
Canım yaa Allah razı olsun senden.. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cumlemize..
Senelerce evlat sahibi olmayı bekleyen sonra da evladından görmediği eziyet kalmayan insanları gördükçe illa olsun demiyorum artık. Hayirlisiysa ve hayırlısıyla olsun diyorum
günaydın canımmmGünaydın anne adayları nasılsınız bakalım bugün ?
belki dün akşamdan izleyenler vardır ama tekrar izlemek isteyenler için paylaşayım ben minik Baha'yı sabah izledim yanımda olsa bitirirdim Rabbimde bizlere bunun gibi akıllı sağlıklı tatlı bi evlat nasip etsinn
Minik Baha Yetenek Sizsiniz'in Yarı Finalinde Neler Yaşadı? | Acunn.com
amin sunshine teşekkür ederim önerilerin için. hayıt tohumuna bugün başlayayım sabah akşam mı uygulamam lazım canım... Kullanmadım daha önce hiç.
ewt yaa bncede yn etki yapıyor.ama çok sıkıcı bir durum:26::18:ilk zmanlar da fitil fln werdi hap içiyrm öbür ay gene oluyrdu hni tamamen gçmiyordu tamda yumurtlama gnlermde yatmam gereken gnlerde brde üstüne böle tahriş olunca doğru durust gnlermi tkip edemyrdum en iyi çlıştığım bu ay bakalım gne cnım yndı ama bu sefer sıktım kndimi.brde diyorum böle thriş olduğunda blkide olmuyor bebiş
Sunshinee ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor kokos karilar iyice deli ediyordur seni hamile hamile hiç cekilmez
Sunshinee ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor kokos karilar iyice deli ediyordur seni hamile hamile hiç cekilmez
Cuma günü keseyi göreceksin inşallah hadi Rabbim kendisini de.sağlıkla kucağında gostersin
amin canım inşallahhhhhh çok heyecanlıyım varya kalpten gitmekten korkuyorum dua edin bana kesemizi görelim kızlar...
soram bebişim kokonalar delirtiyorlar mal sonradan görmeler... bak çok kızdım
günaydın melekleriiiimmmmm nasılsınız bakalım bugün
ben akkşam migren atağıyla uyudum sabah onunla uyandım genelde adet olacağım gün tutardı inşallah bugün bende adet olurum heyecan yaptım
3 saat sonra inşallah hayırlı haberlerimle dönüyorum yanınıza şimdi kahvaltı edip hazırlanmam lazım
gitmeden şans meleklerime uğramak istedim seviyorum len sizi
öpüldünüüüüüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?