- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.301
kıız nazar oku kendine ve bebeğine mazallah o naletlerin nazarı değer :26:
benim kardeşimi ve yeğenimi rahat bıraksınlar bak gelirsem mafederim onları söyle onlara
Canım esin enfeksiyon kapmış olabilir ürolojiye görünsün bi.
evet rahatsız edici bir durum bence en azından şöyle yapablirsin beraber olmadan önce eşin kendi temziliğine çok dikkat etsin ve sonrasında sen yatarken kalkma ayağa ama yattığın yerde ılık suyla temiz bir bezle sil ki orayı sabaha kadar daha kötü tahriş olmasın,temiz çamaşır giy ve çamaşırlarını mutlaka ütüle.Bu öyle bir şeyki eşlerden birinin geçse diğerine bulaştırıyor eğer enfeksiyon falan varsada.
canım kaynar 1 bardak suta 1 tatlı kaşığı tohumdan at 10 dk falan demlendir süz ve iç günde 1 bardak... akşam sabah farketmes ama günde 1 kere ve yine adet görürsen kesiyorsun... sonra bitince tekrar devam
Teşekkür ederim yardımların ve bilgiler için. Allah razı olsun. İnşallah seninle sohbetimiz vesilem olur bebek için.
günaydın canımmmben o bahayı varyaaaa allahhhh kendimi zor tutuyorum benim oglum falan olsa o sıkarken öldürürdüm allah korusun allahım uzun ömürler versin ona annesi babasıylaa
günaydın melekleriiiimmmmm nasılsınız bakalım bugün
ben akkşam migren atağıyla uyudum sabah onunla uyandım genelde adet olacağım gün tutardı inşallah bugün bende adet olurum heyecan yaptım
3 saat sonra inşallah hayırlı haberlerimle dönüyorum yanınıza şimdi kahvaltı edip hazırlanmam lazım
gitmeden şans meleklerime uğramak istedim seviyorum len sizi
öpüldünüüüüüüzzz
Canım bi arkadaşımın da guatr tedavisinden sonraki ay hamileliği olmuştu:)
Inşallah senin de öyle olurrrr
amın canım aminn:) Allah sizlerdende razı olsun
Rica ederim ne demek canım sizlerin duaları icinde Allah razı olsun kendime okudum sonra sizler geldiniz aklıma hepınıze ayrı ayrı gonderıdım :)
Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım
Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin
Varmı bi gelişm gelen giden adet durumunda??????????????
Bana peki?
merhaba .henüz gelen giden yok ama kendimi de çok iyi hissetmiyorum açıkcası sabah kalktıgımdan beri ağrım var sanki rahmim aşağıdan çıkacak gibi.bugünde geçsin bakalım.sende ne var ne yok?
op.dr.filiz atakl resmi web sitesi - jinekoloji, tp bebek, doum, kadn hastalklar, ksrlk, gebelik - hafta hafta gebelik
kızlar birde mutlaka burayı okuyun tesadüfen gördüm ama gebelik 1.haftadan itibaren resimlerle o kadar güzel anlatılmışki tavsiye ederim.
günaydın dediiimmmmm sizee amaaa
bendede bi gelen giden yok sadece karın alt kısmında garip bi his ve göğüslerde hassasiyet var....
günaydın melekleriiiimmmmm nasılsınız bakalım bugün
ben akkşam migren atağıyla uyudum sabah onunla uyandım genelde adet olacağım gün tutardı inşallah bugün bende adet olurum heyecan yaptım
3 saat sonra inşallah hayırlı haberlerimle dönüyorum yanınıza şimdi kahvaltı edip hazırlanmam lazım
gitmeden şans meleklerime uğramak istedim seviyorum len sizi
öpüldünüüüüüüzzz
Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım
Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?