HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kıız nazar oku kendine ve bebeğine mazallah o naletlerin nazarı değer :26:
benim kardeşimi ve yeğenimi rahat bıraksınlar bak gelirsem mafederim onları söyle onlara

söylemiyorum kızzzz onalra pis kokoşlarr

okuyorum bebeğim ayetel kürsi özellikle... nas felak falan okuyorum aklıma geldikçe sende oku bana bebeğim..

hadi hayırlı haberlerle dön bekliyoruzz.

Canım esin enfeksiyon kapmış olabilir ürolojiye görünsün bi.

HIMMM ama sürekli böle ilk defa değil bnce bnde war bir sorun:):)hassa olduğu için die düşünyrum ama bakalım giderz bir doktara sorarz saol cnımmm

ewt canım wala ediyor çok titzdir eşimde çok şükür.mutlaka silerm canım snrada tmz çamaşır giyerm bnları hep uyguluyorum ama ne bliyim eksik bişiler wardı gene çok dikkt ederm söledkelrinze saolun canlarım

canım kaynar 1 bardak suta 1 tatlı kaşığı tohumdan at 10 dk falan demlendir süz ve iç günde 1 bardak... akşam sabah farketmes ama günde 1 kere ve yine adet görürsen kesiyorsun... sonra bitince tekrar devam

Teşekkür ederim yardımların ve bilgiler için. Allah razı olsun. İnşallah seninle sohbetimiz vesilem olur bebek için.

günaydın canımmmben o bahayı varyaaaa allahhhh kendimi zor tutuyorum benim oglum falan olsa o sıkarken öldürürdüm allah korusunallahım uzun ömürler versin ona annesi babasıylaa

amin aminnn.. bende yer bitiririm öle bebem olsa.. İnşallah sanada banada bizede nasip eder rabbim

günaydın canım iyiyiz biz sende iyimsin hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel canım öpücükk

Günaydın bu arada canlarr, kocişim bugün evde ben kahvaltı hazırlamaya gider, inşalla cimcimesultanım, ekinci ve heyecanlıdan güzelhberler alırız,olursa halaya benide bekleyin

Bana peki?

Varmı bi gelişm gelen giden adet durumunda??????????????

merhaba .henüz gelen giden yok ama kendimi de çok iyi hissetmiyorum açıkcası sabah kalktıgımdan beri ağrım var sanki rahmim aşağıdan çıkacak gibi.bugünde geçsin bakalım.Sende ne var ne yok?

Op.Dr.Filiz atakl Resmi Web Sitesi - Jinekoloji, Tp Bebek, Doum, Kadn Hastalklar, Ksrlk, Gebelik - Hafta Hafta Gebelik

kızlar birde mutlaka burayı okuyun tesadüfen gördüm ama gebelik 1.haftadan itibaren resimlerle o kadar güzel anlatılmışki tavsiye ederim.

bendede bi gelen giden yok sadece karın alt kısmında garip bi his ve göğüslerde hassasiyet var....

bendede bi gelen giden yok sadece karın alt kısmında garip bi his ve göğüslerde hassasiyet var....

canım seni çok iyi anlıyorum geçmez bu günler bize.Dün gece göğüs ucumdaki kaşıntıdan ölecektim resmen tırnaklayacaktım yani.kendimi dinleye dinleye vidalar gevşedi bende:)ve gerçektende sancım var.allahım yardım etsin bize.

Hadi canim hayirli haberlerle.gel aksama merak eserim girerimm

Canım Allah razı olsun.. İnşaşlahbrabbim hepimizin bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder.. Hamiş olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…