HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

biraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var

biraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var

annaaaaaaaammm giizzeeeemmmmm ciddiimisinnnnn??????? eğer döllenme olmamışsa bembeyaz çıkıo ama silikte olsa hayalette olsaa çıkmışsa %90 hamişsin cnm sendeeee çok heycanlııııııııııı bnmde 2 gün varken çıkmıştıııı

kuzumm senin SAT nezaman dı

Canım Allah razı olsun seninde gönlüne göre versin inşallah :)
ama yaptım test yine yok bişey OZSER yaa hi birşey anlamıyorum bu nasıl iş hem kırmızılar yok hem çizgiler ::

Son düzenleme:

ya ağlarım valla şimdi cidden olabilirmi ama çok zor gözüküyo bebeğim yani ışıkta ancak zar zor görüyoruumm

canımm senin ovulasyona göre 23.de yumurtlama oldu 24.de döllenme olsa bugün 9.günü hayalet cizgi cıkabilir cıkanlar var cünkü ayy hadi insallah kuzum yaa heyecanlandım vallasenin elinde test vardır 2 gün arayla sabahları yap koyulasıcak bence hamilesin yaa içime öyle doguyo

yaaa hayaletler sayılıyor mu öyle ışıkta zor bile görünse.. bilmiyorum bat bugün bekle bekle bişey yok belirtide yok hiç... pff :26:

oof aşırı heycanlandıımmmm hergün yaparım canııımm o zamann yarın sabahta yaparım ay ağlayasım geldi

yaaa hayaletler sayılıyor mu öyle ışıkta zor bile görünse.. bilmiyorum bat bugün bekle bekle bişey yok belirtide yok hiç... pff :26:

ben dayanamadım ve gittim kan verdim yarım saate belli negatif mi pozitif mi.Şimdi kendimi telkin çabalarındayım yoksa üzülmeyeceğim diye sonuçta sonucu afedersiniz bir yerimizide yırtsak değiştiremeyiz.Allahım yanımda olsun bana verdiği güçlüklere dayanma gücü versin.

anladım canım tamam bizim mercimeklerin arasında fazla bişi yok ondan sordum...

ewt cnm mercimek kadar varlarmıdr acabaaminnaklar daha ama zaman çabuk geçioo:) bu yaz sonunda hepimiz çok tatlı olucaz böleeeee

genelde ewt cnm ama 2 günde 1 tekrarlayın siz ynede cnmmm hissediyorumm güzell haberler gelicek daha çççoooooooooookkkk

oof aşırı heycanlandıımmmm hergün yaparım canııımm o zamann yarın sabahta yaparım ay ağlayasım geldi

bnm elim ayağıma dolaşmıştı ağlamıştım hatta hatırlarsn belki burda habire ne yapayım ben şmdi ne yapmam lasım fln die saçmalıodummm
ümitlendrmek için sölemiorum cnm gerçekten çok silikte olsa o çizgi çıktıysaaa ihtimall çok yüksekk hatta kanda bile çıkar şmdii kooşşş gizeemm özel hastaneye kooooş 2 saat snra alırsn sonucuuuuu

rabbim yüzünü güldürsün cnmm hayırlı sonuçlarla yaz buraya inşallahhh yarım saat geçmez şmdk:))

ay allah seni panik yaptırdın şimdi benide dur bi ahahah adet gecikirse yapcam bebeğim söz verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…