- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.321
Fistigim gunaydinnnnn
biraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var
annaaaaaaaammm giizzeeeemmmmm ciddiimisinnnnn??????? eğer döllenme olmamışsa bembeyaz çıkıo ama silikte olsa hayalette olsaa çıkmışsa %90 hamişsin cnm sendeeeeçok heycanlııııııııııı bnmde 2 gün varken çıkmıştıııı
Selam kızlar dun gece yasin ve biraz dualar okudum hem kendime hem isteyen herkese hemde özellikle
nesrine , Cimcimeye, Sunshine, gzme, evrime, bebeeeke, taç yapraga, elsele, esraya, heyecanlıya, su sisesine, snn icin ayrı ayrı dua ettım
Rabbım ısteyenlre en kısa zamanda saglıklı hamılelıkler ve tum hamıle arkadaslarımada hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın..
Amin
annaaaaaaaammm giizzeeeemmmmm ciddiimisinnnnn??????? eğer döllenme olmamışsa bembeyaz çıkıo ama silikte olsa hayalette olsaa çıkmışsa %90 hamişsin cnm sendeeeeçok heycanlııııııııııı bnmde 2 gün varken çıkmıştıııı
kuzumm senin SAT nezaman dı
canımm senin ovulasyona göre 23.de yumurtlama oldu 24.de döllenme olsa bugün 9.günü hayalet cizgi cıkabilir cıkanlar var cünkü ayy hadi insallah kuzum yaa heyecanlandım vallabiraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var
banamı sordun tatlıımm bana sorduysan 10 şubattıı
kuzumm senin SAT nezaman dı
6 şubat cnm ben 21 günde adet görüorm ama...
canımm senin ovulasyona göre 23.de yumurtlama oldu 24.de döllenme olsa bugün 9.günü hayalet cizgi cıkabilir cıkanlar var cünkü ayy hadi insallah kuzum yaa heyecanlandım vallasenin elinde test vardır 2 gün arayla sabahları yap koyulasıcak bence hamilesin yaa içime öyle doguyo
yaaa hayaletler sayılıyor mu öyle ışıkta zor bile görünse.. bilmiyorumbat bugün bekle bekle bişey yok belirtide yok hiç... pff :26:
anladım canım tamam bizim mercimeklerin arasında fazla bişi yok ondan sordum...
yaaa hayaletler sayılıyor mu öyle ışıkta zor bile görünse.. bilmiyorumbat bugün bekle bekle bişey yok belirtide yok hiç... pff :26:
oof aşırı heycanlandıımmmm hergün yaparım canııımm o zamann yarın sabahta yaparım ay ağlayasım geldi
ben dayanamadım ve gittim kan verdim yarım saate belli negatif mi pozitif mi.Şimdi kendimi telkin çabalarındayım yoksa üzülmeyeceğim diye sonuçta sonucu afedersiniz bir yerimizide yırtsak değiştiremeyiz.Allahım yanımda olsun bana verdiği güçlüklere dayanma gücü versin.
:) neden olmasın bence yenısını yap bu gun zaten bat bugun
ben dayanamadım ve gittim kan verdim yarım saate belli negatif mi pozitif mi.Şimdi kendimi telkin çabalarındayım yoksa üzülmeyeceğim diye sonuçta sonucu afedersiniz bir yerimizide yırtsak değiştiremeyiz.Allahım yanımda olsun bana verdiği güçlüklere dayanma gücü versin.
bat geçtimi canııım ?
ewt cnm mercimek kadar varlarmıdr acabaaminnaklar daha ama zaman çabuk geçioo:) bu yaz sonunda hepimiz çok tatlı olucaz böleeeee
genelde ewt cnm ama 2 günde 1 tekrarlayın siz ynede cnmmmhissediyorumm güzell haberler gelicek daha çççoooooooooookkkk
bnm elim ayağıma dolaşmıştı ağlamıştım hatta hatırlarsn belki burda habire ne yapayım ben şmdi ne yapmam lasım fln die saçmalıodummm
ümitlendrmek için sölemiorum cnm gerçekten çok silikte olsa o çizgi çıktıysaaa ihtimall çok yüksekk hatta kanda bile çıkar şmdiikooşşş gizeemm özel hastaneye kooooş 2 saat snra alırsn sonucuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?