- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.341
BUGÜN CANIM kendi kendimi yemektense gidip yaptırdım ne yapayım dayanamadım.kanda belli olur zaten varsa.Kısmet artık bakalım.
ewt cnm mercimek kadar varlarmıdr acabaaminnaklar daha ama zaman çabuk geçioo:) bu yaz sonunda hepimiz çok tatlı olucaz böleeeee
genelde ewt cnm ama 2 günde 1 tekrarlayın siz ynede cnmmmhissediyorumm güzell haberler gelicek daha çççoooooooooookkkk
ay allah seni panik yaptırdın şimdi benide dur bi ahahahadet gecikirse yapcam bebeğim söz verdim kendime
silik çıktığına eminsen hemen yaptr kan testini ki önlemini alasın folikasite başlarsın erkendensen kendini daha ii bilirsin cnm nasıl istersen öleeee
şimdi benm bugün kırmızıların gelmesi gerek ama gelmiyor ve belirtide yok ama bel ağrısı göğüs ağrısı var sadece ben kanda mı baktırsam acaba? çünkü testte istediğim gibi çıkmıyor tatlım
kuzum bide söyle bişey var 23 subata 14 gün ekleyince 9 mart yapıyo senin bu ay batın 9 mart olabilir 4 gün kalmıs olabilir yanioof aşırı heycanlandıımmmm hergün yaparım canııımm o zamann yarın sabahta yaparım ay ağlayasım geldi
canım insallah bebeiş seninledir cok merak ettim su an bize de yaz mutlakaben dayanamadım ve gittim kan verdim yarım saate belli negatif mi pozitif mi.Şimdi kendimi telkin çabalarındayım yoksa üzülmeyeceğim diye sonuçta sonucu afedersiniz bir yerimizide yırtsak değiştiremeyiz.Allahım yanımda olsun bana verdiği güçlüklere dayanma gücü versin.
kuzum bide söyle bişey var 23 subata 14 gün ekleyince 9 mart yapıyo senin bu ay batın 9 mart olabilir 4 gün kalmıs olabilir yani
Ayyyy iinşalla vardır canım,bebişin seninledirya ağlarım valla şimdi cidden olabilirmi ama çok zor gözüküyo bebeğim yani ışıkta ancak zar zor görüyoruumm
bel ağrısı en önemli belirtiymiş cnmm ben temizlik yaptığım için ağrı çektiğimi zannediodum cnmm ama öle değilmişşböleymiş
Ayyyy iinşalla vardır canım,bebişin seninledir
ya aşırı aşırıı silik yok gibi ışıkta zor görüyorum2 gün sonra tekrar yaparım daha belirgin çıkar belki korkuyorumm şimdi yaptırmaya
canımm aynen benimde öyle silik çok ama çok silik zar zor gözüküyor testin markası ne hayatm ??
ben dayanamadım ve gittim kan verdim yarım saate belli negatif mi pozitif mi.Şimdi kendimi telkin çabalarındayım yoksa üzülmeyeceğim diye sonuçta sonucu afedersiniz bir yerimizide yırtsak değiştiremeyiz.Allahım yanımda olsun bana verdiği güçlüklere dayanma gücü versin.
inş hamişsindir canııııım haber ver mutlaka gidipmi alcaksin arayınca söylüyolarmı ?
biraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var
predictor canııım seniin?
Canım Allah razı olsun seninde gönlüne göre versin inşallah :)
ama yaptım test yine yok bişey OZSER yaa hi birşey anlamıyorum bu nasıl işhem kırmızılar yok hem çizgiler ::
tabi olabilir bebegim bat gecmeden yapılan testleri en az 4 saat tuvalete gitmeden yapmak lazımmıs ayy insallah bebişin seninledir insallahhyarın sabah bidaha yapıcam canımmm bide bu testi yapmadan 1 saat önce tuvalete girmiştim yani çok az idrarla yaptım testi onun etkisi olablirmi
ne güzel hadi hayırlısı canım inşallah vardır seviniriz seninle beraber bende yaptırmak istiyorum bugün bekleyeceğim ama yarın sabah yaptırırım belki tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?