HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şimdi benm bugün kırmızıların gelmesi gerek ama gelmiyor ve belirtide yok ama bel ağrısı göğüs ağrısı var sadece ben kanda mı baktırsam acaba? çünkü testte istediğim gibi çıkmıyor tatlım

silik çıktığına eminsen hemen yaptr kan testini ki önlemini alasın folikasite başlarsın erkenden sen kendini daha ii bilirsin cnm nasıl istersen öleeee

ya aşırı aşırıı silik yok gibi ışıkta zor görüyorum2 gün sonra tekrar yaparım daha belirgin çıkar belki korkuyorumm şimdi yaptırmaya

bel ağrısı en önemli belirtiymiş cnmm ben temizlik yaptığım için ağrı çektiğimi zannediodum cnmm ama öle değilmişş böleymiş

canım insallah bebeiş seninledir cok merak ettim su an bize de yaz mutlaka

bel ağrısı en önemli belirtiymiş cnmm ben temizlik yaptığım için ağrı çektiğimi zannediodum cnmm ama öle değilmişş böleymiş

inşallah canım ne diim :) Allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim belim ağrıyor iş yapmadım ama var bişilerde naz yapıyor ortaya çıkmaya :)

ne güzel hadi hayırlısı canım inşallah vardır seviniriz seninle beraber bende yaptırmak istiyorum bugün bekleyeceğim ama yarın sabah yaptırırım belki tatlım :)

biraz önce öylesine test yapiyim dedim yaptım 5 dk sonra hayalet çizgi çıktı ama aşırı hayalet ışıkta zor görülüyo yani o derece :| bata 5 gün var

eger 5 gun kala cıktı ıse hakıkaten erken dollenme olmalı neyse yarın sbah da yap bakım cıkıcakmı ıns cıkar cnm

Canım Allah razı olsun seninde gönlüne göre versin inşallah :)
ama yaptım test yine yok bişey OZSER yaa hi birşey anlamıyorum bu nasıl iş hem kırmızılar yok hem çizgiler ::

canım su anda tek elden gelen sey sabır etmek dua etmek
belkı reglın gecıktı bı ıkı gun belkıde gec dollenme henuz cıkmadı
kı ınsallah ıkıncıdrı ama ne olursa olsun uzulme stres yapma ve bekle ıns dualarımız kabul olur

yarın sabah bidaha yapıcam canımmm bide bu testi yapmadan 1 saat önce tuvalete girmiştim yani çok az idrarla yaptım testi onun etkisi olablirmi
tabi olabilir bebegim bat gecmeden yapılan testleri en az 4 saat tuvalete gitmeden yapmak lazımmıs ayy insallah bebişin seninledir insallahh

ne güzel hadi hayırlısı canım inşallah vardır seviniriz seninle beraber bende yaptırmak istiyorum bugün bekleyeceğim ama yarın sabah yaptırırım belki tatlım :)

sağol inşallah ama sanki içimdeki ses yok diyor.ama en iyisi içimizdeki kurtlar bizi yiyip bitirmeden kandan baktırıp öğrenmek bence ve belki psiklojik olarak rahatlarız yoksada yolumuza bakarız.Ne bu böyle her gün her gün acaba mı demek öyle değil mi?1000 kere ölmektense yoksa öğrenirim 1 kere ölürüm hem merak içinde durmadan soranlarada telefonda vercek bir cevabım olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…