- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.361
canım su anda tek elden gelen sey sabır etmek dua etmek
belkı reglın gecıktı bı ıkı gun belkıde gec dollenme henuz cıkmadı
kı ınsallah ıkıncıdrı ama ne olursa olsun uzulme stres yapma ve bekle ıns dualarımız kabul olur
evet tatlım hergün calısın mümkünse çizgi siliklesene kadarkızklar selam ovulasyon testinde çift çizgi çıktıktan sonra kaç gün ilişki olmalı silik çıkana kadar mı bilginiz var mı
eger 5 gun kala cıktı ıse hakıkaten erken dollenme olmalı neyse yarın sbah da yap bakım cıkıcakmı ıns cıkar cnm
sağol inşallah ama sanki içimdeki ses yok diyor.ama en iyisi içimizdeki kurtlar bizi yiyip bitirmeden kandan baktırıp öğrenmek bence ve belki psiklojik olarak rahatlarız yoksada yolumuza bakarız.Ne bu böyle her gün her gün acaba mı demek öyle değil mi?1000 kere ölmektense yoksa öğrenirim 1 kere ölürüm hem merak içinde durmadan soranlarada telefonda vercek bir cevabım olur:)
tabi olabilir bebegim bat gecmeden yapılan testleri en az 4 saat tuvalete gitmeden yapmak lazımmıs ayy insallah bebişin seninledir insallahh
miratech canımm bu testle ilgili fikrin var mı ?
yok canıım daha ilk kez idrar testi yaptım benn :)
sonbaharımbenim_ sen arayıp öğrensen yarım saat oldu çnkü?? heycan yaptık bizde:18::18::18:
evet tatlım hergün calısın mümkünse çizgi siliklesene kadar
hadi hayırlısı bakalım yarın sabah yap yine beklemiş oluyor çiçin :) onunla yaparsın daha iyi belli olur varsa bu yok silikti yok hayaletti çizgilerden çok sıkıldım artıkk ne diim yaa
hadi bakalım ilk haber kimden gelecekk gizem mi sonbaharımmııı yoksa başka mı ??
aynn valla nasıl güzel birşey mutlluluğu paylaşmak :118:
benden olmaz canııım ilk haber batı benden önce olanlarda sıraa şuan
kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........
kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........
bisoluk a sormuştum bebeğim ama sende cevapla sorun yok... daha 5 günün varsa birazdaha bekle bebişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?