HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızklar selam ovulasyon testinde çift çizgi çıktıktan sonra kaç gün ilişki olmalı silik çıkana kadar mı bilginiz var mı

evet canım sabır haklısın.. benim en zor yaptığım şey aslında çok sabırsızım

ikinci seçeneği canı gönülden istiyorum ama birincisi ise oda Allahın takdiri biz ne desek boşş tabi..

haklısın canım beklemek yiyip bitiriyor insanı bu zor birşey birbirimizi en iyi bizler anlarız..
gidip bir kere yap testi kurtul gitsin ya :) bende kısmetse yarın sabah yaptıracağım inşallah kırmızım gelmezse sonucun güzel olur inşallah tatlım sadece bekle kendini çok ümitsizliğede itme çok heveslenmede ne zaman öğreniyorsun şimdi :):)

kızlar bu doktorların bi dediği diğerininkini tutmuyor...geçen gün gittiğim doktor 10. gün yumurtlamışsın harika dedi peşi sıra bi yumurta daha geliyor dedi, başka bir doktora sordum bir kadın farklı zamanlarda iki kez yumurtlamaz aynı anda iki kez yumurtlayabilir dedi...sonradan aklıma geçen yaz gittiğim doktorum da 8. gün yumurtan 22mm demişti. ama raporda anekoik kist ( dominant follikül?) yazıyordu..doktora sorduğumda yumurta bu endişelenme demişti..bu kadar erken oluşur mu dediğimde evet oluşur dedi...şimdiki ise 8. günde 22mm olmaması lazım kist olabilir diyor...bende zaten eskiden de kist vardı. şimdi adetin 3. günü gidicem tekrar hormon filan baktırcam..offff ne karışık işler bunlar.

aynn valla nasıl güzel birşey mutlluluğu paylaşmak :118:

kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........

hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır akşama...

ihtimal var yaniii öylemiiii

bisoluk a sormuştum bebeğim ama sende cevapla sorun yok... daha 5 günün varsa birazdaha bekle bebişim...

cnm şimdi biz bu dönemde neler yememiz lasım acaba biliomusun?? günlük olarak ne yenmeli ne içilmeli? senn hergün mutlaka yediğin bişiler varmı cnm? şu sağlıklı beslenme olayını ben pek beceremiomuşum gbi gelioda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…