HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım 2 türlü var bende öyle yaptırmıştım pozitif olduğuunu öğrenincede betahcg yaptırdım kuzucum hadi bakalım bekleyelim görelim şimdi sana 19.30 olmazz

eger bole bır muallak varsa bence pozııtf ya cunku negatıf cok keskın yanı negatıfse negatıftır demı ama
ayy hadı aksama ver guzel haberlrı beklıoruz

canım sut yogurt peynır yumurta balık cevız fındık cevız badem yıcen

yok artıkkk böle bi sonuç anca bizim gbi aceleci bacılara çıkardı zaten olmasaydı direk negatif çıkmazmıydı zaten ya çok tuhaf bence pozitif o nese akşam mutlaka yaz bize sen cnm çatlarız faln allah korusun inşallah hayırlısıyla değern yüksek çıkar cnmm

canikom kansızlık sorunun var isa sabahları aç karna 3 -4 kaşık pekmes 1 bardak su iç..

çay seviyorsan açık çay iç peynir domates ekmek zeytin şeklinde kahvaltını ya çalışıyorsan evdeysende yumurta haşlaa günde 1 sevmiyorsan haftada 2 yeter. Maydonoz bitki çayları yeşilçay sakatat bunları sakın ha sakın yeme ben hazır meyva suyu bile içmiyorum...

ara öğün yap kendine ben 10 -1030 gibi 1 paket süt içiyorum 1 meyva yiyorum 10 badem 10 ceviz yiyorum... öğlen yemeğinde yemekhanede olanlardan seçip yiyorum... salata yiyebilirsin yeşillikli:.. Kereviz ve ceviz bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı.. kereviz salatası yap cevizli otur bir güzel ye...

öğleden sonra 3.30 -4 gibi meyva ye yine kivi olabilir kivide sağlıklı... yine ceviz falan ye.. tabiki günlük 2lt gibi su içmen lazım...

akşam yatmadan öncede yine 1 bardak süt iç ben bunlarla besleniyorum şu soralar... birde haftada 2 bilemedin 1 kes de balık ye...

ya sormayın masamdayken birden fırladım ben gidiyorum dedim kan vermeye kendi kendime.müdürede eczaneye gidiyorum dedim çünkü klinik bize çok yakın:)sonuca bak yine beklemek düştü bize.Ama sonu iyi ve hayırlı olsun inşallah.

ayy ben daha hiçç balık yemedim hemen yemeliyim akşama yemek düşünüodum bnde ii oldu saol cnnmmmmmmm he bide afedersin kabızlık sorunu oldumu snde canm ya bnde acayip var wc ye gtmeye korkuom:18: acıoooo

canikom diğer sayfada yazdım sana günlük liste ben uyguluyorum onu...

bu arada kabızlık soruun varsa sabah aç karna 3 adet kayısı kurusu ye 1 bardak ılık su iç üzerine... kabak tatlısı seviyorsan oda birebirrr....

allahım inş mutlu bi sonuc nasip eder ....sonuc pozitif cıkarda ilk haberi senden alrızzz

ayy ben daha hiçç balık yemedim hemen yemeliyim akşama yemek düşünüodum bnde ii oldu saol cnnmmmmmmm he bide afedersin kabızlık sorunu oldumu snde canm ya bnde acayip var wc ye gtmeye korkuom:18: acıoooo

evet oldu cnm meyve, meyve suları, bol su ve kayısı tuketımı bırazda acı bıber tursusu ıse yaradı
acı bende bagırsak calıstırır acılı bır durum ama kabızlıktan ıyı

ye canım balıkda cok onemlı folıkasıt ıcıorsun dmeı

arkadaşlar çok sağolun hepiniz ama insan bir düşük yapınca içine korku zamk gibi yapışıp kalıyor ben saat 19:30 a kadar sonuc çıkana kadar kırmızıları görmezsem iyidir:)

canımm rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin yaa.... bende ilk kes cuma günü gideceğim doktoraa karmakarışık duygular içindeyim kese görünecekmi görünmücekmiii kafayı yicem artık.. deminde bi arkadaşla görüştüm kesenin içi boşmuştu oda rahatklatacağı yere beni iyice strese soktuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…