- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #7.381
kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........
yaaa hayaletler sayılıyor mu öyle ışıkta zor bile görünse.. BilmiyorumBat bugün bekle bekle bişey yok belirtide yok hiç... Pff :26:
kızlar iki türlü test varmıs kanda biri sadece pozitif ve negatif olarak sonuc veren bu yarım saatte belli oluyormus.diğeri ise değeri de gösteren ayrıntılı ama akşama çıkıyormus bende sabırsız olduğum için erken öğreneyim demiştim ama az önce aradılar değerinizi pozitif ve negatif arasında bir yerde 2 kere çalıştık kan üzerinde ama emin olmak için diğer testi uygulayacağım dedi adam akşam 19:30 da belli olacakmış.durum bu yani şekerler..........
cnm şimdi biz bu dönemde neler yememiz lasım acaba biliomusun?? günlük olarak ne yenmeli ne içilmeli? senn hergün mutlaka yediğin bişiler varmı cnm? şu sağlıklı beslenme olayını ben pek beceremiomuşum gbi gelioda
hayırlısı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır akşama...
hadi bakalım ilk haber kimden gelecekk gizem mi sonbaharımmııı yoksa başka mı ??
evet canım 2 türlü var bende öyle yaptırmıştım pozitif olduğuunu öğrenincede betahcg yaptırdım kuzucum hadi bakalım bekleyelim görelim şimdi sana 19.30 olmazz
cnm şimdi biz bu dönemde neler yememiz lasım acaba biliomusun?? günlük olarak ne yenmeli ne içilmeli? senn hergün mutlaka yediğin bişiler varmı cnm? şu sağlıklı beslenme olayını ben pek beceremiomuşum gbi gelioda
hadi bakalımm yarın sabah tekrarlarıımm çok teşekürlleer
heycanlı89 ve bende varımm..baklım ilk kimden gelicek........
aynen öyle dakikalar saat oldu bana:)kısmetimizde ne varsa artık:)
yok artıkkkböle bi sonuç anca bizim gbi aceleci bacılara çıkardı zaten olmasaydı direk negatif çıkmazmıydı zaten ya çok tuhaf bence pozitif o nese akşam mutlaka yaz bize sen cnm çatlarız faln allah korusun inşallah hayırlısıyla değern yüksek çıkar cnmm
canım sut yogurt peynır yumurta balık cevız fındık cevız badem yıcen
ayy ben daha hiçç balık yemedim hemen yemeliyim akşama yemek düşünüodum bnde ii oldu saol cnnmmmmmmmhe bide afedersin kabızlık sorunu oldumu snde canm ya bnde acayip var wc ye gtmeye korkuom:18: acıoooo
ya sormayın masamdayken birden fırladım ben gidiyorum dedim kan vermeye kendi kendime.müdürede eczaneye gidiyorum dedim çünkü klinik bize çok yakın:)sonuca bak yine beklemek düştü bize.ama sonu iyi ve hayırlı olsun inşallah.
ayy ben daha hiçç balık yemedim hemen yemeliyim akşama yemek düşünüodum bnde ii oldu saol cnnmmmmmmmhe bide afedersin kabızlık sorunu oldumu snde canm ya bnde acayip var wc ye gtmeye korkuom:18: acıoooo
allahım inş mutlu bi sonuc nasip eder ....sonuc pozitif cıkarda ilk haberi senden alrızzz
arkadaşlar çok sağolun hepiniz ama insan bir düşük yapınca içine korku zamk gibi yapışıp kalıyor ben saat 19:30 a kadar sonuc çıkana kadar kırmızıları görmezsem iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?